OGr Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Idealnie by się zlewał z naszym kolorkiem ;-) http://allegro.pl/duzy-box-kamei-idealny-dla-aut-kombi-typu-audi-a6-i1770018777.html
Kowi87 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Idealnie by się zlewał z naszym kolorkiem ;-) http://allegro.pl/duzy-box-kamei-idealny-dla-aut-kombi-typu-audi-a6-i1770018777.html troche ciemniejszy, ale felgi w grafit i jest kosa z tym że mi to nie potrzebne Audio gra ten zakup powinienem dawno już zrobić :gwizdanie: Powiem wam ze nawet wyciszone jest to A4, z zewnatrz bardzo nie słychać jak to gra w przeciagu 2 tygodni musze zrobić przód, odpiałem fabryczny wzmacniacz, graja tylko przednie głosniki i są sciete na 80hz resztą zajmuje sie 30tka w 30tce Pare fotek ze zlotu Wczoraj wpadła fartownie rozpórka górna za śmieszny pieniądz
HaVoK Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Specjalnie wkleiłeś moją kozę żeby Twoj Szarak w tle wyglądał ładniej Poczekaj poczekaj!
Kowi87 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Specjalnie wkleiłeś moją kozę żeby Twoj Szarak w tle wyglądał ładniej Poczekaj poczekaj!
dante0018 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Kowi powiedz mi jak świeci taka diodowa żarówka co masz jako dzienne? Da rade jako mijania?
Kowi87 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Kowi powiedz mi jak świeci taka diodowa żarówka co masz jako dzienne? Da rade jako mijania? daje światło rozproszone białe 5k, ale poświata jest mdła na filmiku widać róznice w świeceniu, ogólnie nie polecam jako zamiennik świateł mijania, te żarówki są idealne jako DRL[br]Dopisany: 20 Sierpień 2011, 14:26_________________________________________________Skrzynka siedzi w bagaju Zapas kabli po przykręceniu wzmaka trafi pod siedzenie Wzmak narazie luzem, ale niebawem będzie przykręcony do oparcia kanapy, nie przewiduje jakieś zabudowy w boczku, ponieważ głosnik potrzebuje tych 30l do dobrego grania, a tego nie znajde w boczku Szarak dostał wlepe Nie wiem czego tak długo z tym zwlekałem, ten mod powinien być zaraz po programie do końca sierpnia zrobie jeszcze przód i projekt poprawy audio zakończony
Kowi87 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2011 i gra jako ten głośnik? bardzo ładnie gra, ale narazie brakuje pasma średniotonowego, głosniki przednie 12ki nie daja rady zagrać tego ścięte na 80hz, a z suba jestem zadowolony, jedyny problem nie idzie go dosunać do oparcia, blokuje sie na siatce pionowej
dante0018 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 A myslałem że ta żarówka diodowa bedzie sobie radzić dobrze...
rafalekx Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Kowi nie chcę krakać, ale ta nowa wlepa na klapie to dobra informacja dla... złodzieja dzięki niej chętniej zajrzy do środka
mrogal Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Kowi nie chcę krakać, ale ta nowa wlepa na klapie to dobra informacja dla... złodzieja dzięki niej chętniej zajrzy do środka dokaldnieps Kowi jak wywaliles znaczek z klapy to wywal reszte burdelu z blachy bo teraz ni w kij ni w oko
OGr Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 wyrzuc ten hak to samo miałem pisać hehe
Gracjan Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zapomniałem dodać że blacha coś krzywo wisi :gwizdanie:
medik Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Kowi bądź konsekwentny - powywalaj wlepki A4klub, Q. Koniecznie hak, bo psuje cały tył. Masz tam czujniki w dokładce, czy to dziury są ? Kurde ślepnę. I wtedy tył będzie bajka, daszek i zderzak robią robotę
Rekomendowane odpowiedzi