Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż modułu DRL w światłach drogowych Audi A4 B6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, Dawid10691 napisał:

Witam wszystkich planuje podłączyć do a4 b6 modul drl leopard pod drogowe ma ktoś schemat gdzie który kabel podłączyć. Z góry dzięki.

https://lepard.eu/wp-content/uploads/2011/03/io_am010-ML_DRL Module.pdf

Opublikowano
W dniu 27.05.2020 o 21:37, MarcinHubert napisał:

Witam. O co chodzi z tą wersja C z tej instrukcji chodzi mi o ten przekaźnik i niebieski kabelek co on załącza?

Opublikowano
8 godzin temu, Dawid10691 napisał:

Witam. O co chodzi z tą wersja C z tej instrukcji chodzi mi o ten przekaźnik i niebieski kabelek co on załącza?

Zapewne o clh.

Opublikowano

A ma ktoś może instrukcję gdzie konkretnie jaki kabelek podłączył w a4 b6 z modułem low żeby były drl I coming living home z tego modułu?  Gdzie podlaczaliscie te wszystkie kabelki ?

Opublikowano
W dniu 30.05.2020 o 20:51, Dawid10691 napisał:

A ma ktoś może instrukcję gdzie konkretnie jaki kabelek podłączył w a4 b6 z modułem low żeby były drl I coming living home z tego modułu?  Gdzie podlaczaliscie te wszystkie kabelki ?

Większość kabli masz przy MCE i/lub włączniku świateł. Poczytaj tematy z pinologią tych dwóch elementów i wszystko się uda :)

Opublikowano

Cześć,

Czy ktoś z Wrocławia byłby w stanie podpiąć taki moduł :eusathink:

Pozdr,

Opublikowano
10 godzin temu, Jarkoo97 napisał:

Cześć,

Czy ktoś z Wrocławia byłby w stanie podpiąć taki moduł :eusathink:

Pozdr,

Kaju, pisz do niego.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mordeczki, powiedzcie mi czy do lusterka z czujnikiem zmierzchu potrzebuje modul high F, czy wystarczy tez high ale z literka B lub E?

Opublikowano
20 minut temu, komzuald napisał:

Mordeczki, powiedzcie mi czy do lusterka z czujnikiem zmierzchu potrzebuje modul high F, czy wystarczy tez high ale z literka B lub E?

Tylko F obsłuży włącznik auto który wiąże się z czujnikiem zmierzchu w lusterku. 

Opublikowano

Oczywiście... nie może to być każde lusterko i nie może to być każdy czujnik zmierzchu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Może ktoś podać jakiś link do sprawdzonego modułu DRL, bo strona leopard.eu przestała działać

Opublikowano
Automat-swiatla-dzienne-modul-dlugich-30
ALLEGRO.PL

Kup teraz na Allegro.pl za 118,99 zł - Automat światła dzienne moduł długich 30% moc DRL (7127863891). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących!

Opublikowano
9 minut temu, Gregorski3 napisał:
Automat-swiatla-dzienne-modul-dlugich-30
ALLEGRO.PL

Kup teraz na Allegro.pl za 118,99 zł - Automat światła dzienne moduł długich 30% moc DRL (7127863891). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących!

taki moduł już mam zakupiony i kurzy się w szafce ponad dwa lata, ale biorąc pod uwagę to co ludzie piszą o modułach od Be-smart trochę obawiam się jego montażu

Opublikowano

U mnie jeździł 3 lata bez problemu. Potem zmieniłem na nowszą wersję z regulacją mocy do 50% i tak jest w aucie od ponad roku i nic złego się nie dzieje. Jest podpięty obecnie pod halogeny z żarówkami led i ustawiony na 50%.

Opublikowano

Ilość pozytywnych opinii na allegro też jest spora .

Opublikowano

to zakładam moduł od Be-smart

Opublikowano

W tego typu modułach najważniejsze jest by na tych wtykach i pinach był dobry styk, warto nawet jeszcze nieco podgiąć wsuwkę, żeby to mocno trzymało... 

Opublikowano
32 minuty temu, kamil-vag napisał:

W tego typu modułach najważniejsze jest by na tych wtykach i pinach był dobry styk, warto nawet jeszcze nieco podgiąć wsuwkę, żeby to mocno trzymało... 

ok, po doginam te piny ile będę w stanie

Opublikowano
Modul-Swiatla-Dzienne-DRL-Czujnik-Zmierz
ALLEGRO.PL

Kup teraz na Allegro.pl za 170 zł - Moduł / Światła Dzienne DRL +Czujnik Zmierzchu+USB (6891289340). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki...

Opublikowano

Polecam dobre wykonanie wszystko fajnie działa.