czudaj Opublikowano 9 Grudnia 2006 Opublikowano 9 Grudnia 2006 Witam, kilka tygodnie temu kupiłem swoje pierwsze Audi. Więcej informacji o nim jest tutaj. Plusy: no to chyba każdy wie jakie są w takim autku poza nimi, jednym z większych plusów jest przebieg. Około 86 tys. przy 85,6 był robiony ostatni przegląd w Belgii, jest wbity w książce. Minusy: no niestety, największy minus to ... AFF czyli 75 koni na TDI, to jednak trochę mało. Podobno da się zwiększyć do 90 koni, ale nie wiem jakim kosztem i podobno więcej wtedy pali. Mniejszy minus ale minus to brak klimy. No i czas na zdjęcia:
pre_pl Opublikowano 9 Grudnia 2006 Opublikowano 9 Grudnia 2006 no te pokrowce muszą być ? :shock: Nie pasuje to drewno i ta czerwień... silnik muł to fakt... Ale za to pewno zrobi milion kilometrów albo trzynaście Gaśnice też bym usunął z kokpitu.... Auto wydaje się bardzo zadbane. Duuuży plus. Podoba mi się z zewnątrz (mniej już wewnątrz - patrz u góry )
pet3r Opublikowano 9 Grudnia 2006 Opublikowano 9 Grudnia 2006 swietny kolor wnetrza, tylko pokrowce psuja wrazenie... a co do silnika... do wyscigow sie nie nadaje, ale pare czesci zmienisz i konikow przybedzie
Rudolf Opublikowano 9 Grudnia 2006 Opublikowano 9 Grudnia 2006 Wnętrze piękne , ale te pokrowce... Silnik nie rajdówka ale oszczędny i nie do zajechania... Gratuluję!
Cuber Opublikowano 9 Grudnia 2006 Opublikowano 9 Grudnia 2006 Hm.....fakt faktem Audi to Audi ale te pokrowce to dramat gasnica też
Szewczenko7 Opublikowano 9 Grudnia 2006 Opublikowano 9 Grudnia 2006 ogólnie ładne autko-zadbane zmienisz kilka pierdółek i będzie POWER :mrgreen:
Gość zdeniu Opublikowano 9 Grudnia 2006 Opublikowano 9 Grudnia 2006 pokrowce tragedia :shock: autko ładne :twisted: z tego co wiem to zmiana oprogramowania i wtrysków sporo zwiększy moc
RaCZeK Opublikowano 9 Grudnia 2006 Opublikowano 9 Grudnia 2006 witaj kolego ze stalowki no i kolejna srebrna A czworeczka po stalowej bedzie smigac:D ladne autko no ale z tymi pokrowcami to przedmowcy maja racje.
czudaj Opublikowano 10 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2006 [ Dodano: 10-12-2006, 01:06 ] witaj kolego ze stalowki no i kolejna srebrna A czworeczka po stalowej bedzie smigac:D ladne autko no ale z tymi pokrowcami to przedmowcy maja racje. na razie po Lublinie, ale w Stali też jestem czasami co do tych pokrowców, to mnie tak trochę załamaliście bo właśnie na czerwone polowałem, w całości nie wyglądają chyba tak źle. Postaram się trzasnąć fotkę i ją wrzucę jak to wygląda "od przodu". Z gaśnicą postaram się coś zrobić.
Gość Murzyn Opublikowano 10 Grudnia 2006 Opublikowano 10 Grudnia 2006 co do tych pokrowców, to mnie tak trochę załamaliście bo właśnie na czerwone polowałem, w całości nie wyglądają chyba tak źle. nie no oczywiscie wie tanczy, wies spiewa takie tuningi to do "pickupa" (kto ma wiedziec o co chodzi ten wie) a nie do nieuni
wiki Opublikowano 10 Grudnia 2006 Opublikowano 10 Grudnia 2006 ładniutka, kolor deski ciekawy no ale te pokrowce z gaśnicą w środku to już wiochaaa
Goran Opublikowano 30 Grudnia 2006 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Fajana tapicerka tylko jak to moja siedmioletnia siostra przed chwilą stwierdziła "te pokrowce nie pasują" młoda już trochę czai hehe :diabel2: Samochód przyjemny ja bym włożył szare gumowe dywaniki na zimę i "welurowe" takiego samego koloru ma lato no i jeśli bardzo Ci zależy na tych koszulkach to są chyba w takim kolorze jak masz tapicerke a ja bym na Twoim miejscu się przywitał w "Newbie" najpierw by pre_pl
adadur Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Ciekawa kolorystyka środka ale te pokrowce ...
edekxp Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Z gaśnicą postaram się coś zrobić A u siebie przymocowałem pod tylną półką w bagażniku, nie przeszkadza i jej nie widać
majuDJ Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 O kolega z Stalowej jak i z Lublina Pozdrawiam ładna ta Twoja A4 ile to Ci pali na trasie Lbn >>Stw?
Fifiński Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 Nie ma jak odkopać 3 letni wątek ;d
vauxhall95 Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 Kolega czudaj ostatnie logowanie w styczniu 2010,nie czekalbym na odpowiedz :no:
rookie Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 Bardzo wdzieczne auto, mialem ten silnik. Zrobisz nim milion kilometrow, tam sie nie ma co psuc, wiem bo mialem, jedzie sie tez dobrze, ale o wyprzedzaniu zapomnij.
Rekomendowane odpowiedzi