neuropathic Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 o kur..... lecę do biedronki po wiatrak na przylepca Kasia nie była zachwycona brakiem klimy, ale ucieszyła się szejkiem z MC Napisz do Piotrka(Sarenka) da Ci namiary kolega zamilkł chyba mu wstyd za te akcje na dachu:polew: Nie jest wstyd tylko jestem chwilowo odcięty od sieci ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Ale jak przyjemnie było To zalezy czy jest sie aktywnym czy pasywnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neuropathic Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Chłop z biedronki zawstydził wszystkie kozy swoją sarną :grin:https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/q71/s720x720/1098425_686977181315661_911346703_n.jpg hehehe - dobre, na następny zlot będzie szorować po glebie, troszkę mnie to zabolało jednak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 to teraz do radzynia podlaskiego 24-25 sierpnia:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neuropathic Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Za daleko ;/ A co za dużo to i świnia nie przeżre, dobrze się piło tylko nad ranem zrozumiałem i dotarło do mnie że przecież trzeba wrócić do domu... Wystarczy mi, że po Ostrowie ładuje zastrzyki w brzuch bo skręciłem kostkę w łazience, nie pamiętam dokładnie jak to się stało ale chciałem się wykąpać ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Za daleko ;/ A co za dużo to i świnia nie przeżre, dobrze się piło tylko nad ranem zrozumiałem i dotarło do mnie że przecież trzeba wrócić do domu...Wystarczy mi, że po Ostrowie ładuje zastrzyki w brzuch bo skręciłem kostkę w łazience, nie pamiętam dokładnie jak to się stało ale chciałem się wykąpać ;/ pewnie próbowałeś skakać po prysznicu:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Za daleko ;/ A co za dużo to i świnia nie przeżre, dobrze się piło tylko nad ranem zrozumiałem i dotarło do mnie że przecież trzeba wrócić do domu...Wystarczy mi, że po Ostrowie ładuje zastrzyki w brzuch bo skręciłem kostkę w łazience, nie pamiętam dokładnie jak to się stało ale chciałem się wykąpać ;/ Ja z whyme koczowalismy do 15 prawie na ośrodku, a dropsone przedłużył sobie dobę hotelowa Wysłane japkiem kaja ---------- Post dopisany at 16:26 ---------- Poprzedni post napisany at 16:25 ---------- to teraz do radzynia podlaskiego 24-25 sierpnia:naughty: Jest daleko wuja, ale nie wykluczone ze wpadne Wysłane japkiem kaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 to gdzie wy kurfa byliście?/ neuropatika to pamietam, ale was to ja nie widziałem juz o 13, chuchałem tam do 13 by wychuchać zero, magik i sysiek byli jeszcze:wink: drops gdzieś sie obijał bo suka czerwona jako jedyna została na parkingu:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 to gdzie wy kurfa byliście?/ neuropatika to pamietam, ale was to ja nie widziałem juz o 13, chuchałem tam do 13 by wychuchać zero, magik i sysiek byli jeszcze:wink: drops gdzieś sie obijał bo suka czerwona jako jedyna została na parkingu:grin: Koło dropsone stał mefja ulep, a moim byliśmy na żarciu Wysłane japkiem kaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Szama na mieście i alkomat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 to teraz do radzynia podlaskiego 24-25 sierpnia:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 troche daleko mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 troche daleko mam. no ja tez, ale wpakowac sie w jedno auto i strzała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 troche daleko mam. no ja tez, ale wpakowac sie w jedno auto i strzała czytasz w moich myslach:decayed: ii i zmien nick:naughty: boś nie czorny:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Już to widze. Zajeżdża Avant i z bagaraja wyskakuje piętnastu :polew: umarłbym :polew: tak BTW... Chcą za rok Ostrów o tej samej porze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Już to widze. Zajeżdża Avant i z bagaraja wyskakuje piętnastu :polew: umarłbym :polew:tak BTW... Chcą za rok Ostrów o tej samej porze? Chcą, tylko piatek sobota niedziela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Już to widze. Zajeżdża Avant i z bagaraja wyskakuje piętnastu :polew: umarłbym :polew:tak BTW... Chcą za rok Ostrów o tej samej porze? Chcą, tylko piatek sobota niedziela Miał byc piatek, sobota, niedziela to bylo malo ludu :/ Naciapane z sedesu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Mam nadzieje, że po teraz po opinii ludzi, którzy byli, szczególnie tych, którzy uczestniczą też w BT będzie więcej chetnych... Bo usłyszałem wiele pozytywnych opinii na temat Ostrowa, nawet przeważających nad BT... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Bukowina to innego rodzaju zlot... w tym roku było -30 w nocy... w dzien troche lepiej, wiec ograniczasz sie do siedzenia w hotelu. tutaj impreza w plenerze:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Bukowina to innego rodzaju zlot...w tym roku było -30 w nocy... w dzien troche lepiej, wiec ograniczasz sie do siedzenia w hotelu. tutaj impreza w plenerze:naughty: Dziękuję. Uwierz mi, gdyby nie sinica w wodzie, byłoby w k**we lepiej. Ale tego niestety nie byłem w stanie przewidzieć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi