sysek27 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 BTW Sysek... Wierz mi albo nie, ale ogółem to był mój pierwszy zlot w życiu... Pierwszy i jeszcze w roli organizatora więc czapki z głów ---------- Post dopisany at 22:19 ---------- Poprzedni post napisany at 22:17 ---------- za rok jak cos to 3 dniowy, a po dachu skaczemy w 4 osoby z WhyMe na czele:decayed: A pamiętacie jego hasło jak żeście go wołali, żeby się dołączył do Was na tym dachu a On za stołem: " przecież za gwint nie będę robił " :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 troche daleko mam. no ja tez, ale wpakowac sie w jedno auto i strzała A ile to roboty. grzesiu -gwerty jutro odpisze co i jak bo dzis imprezuje. Ostro mysle nad 24-25sierp takze tego Sent from my iPhone 5 using Tapatalk tylko nie pij wódy z gwinta:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 A pamiętacie jego hasło jak żeście go wołali, żeby się dołączył do Was na tym dachu a On za stołem: " przecież za gwint nie będę robił " :polew: O nie ---------- Post dopisany at 20:22 ---------- Poprzedni post napisany at 20:21 ---------- cwiara ty odpadasz na patryka, bo masz egzamin ---------- Post dopisany at 20:23 ---------- Poprzedni post napisany at 20:22 ---------- troche daleko mam. no ja tez, ale wpakowac sie w jedno auto i strzała A ile to roboty. grzesiu -gwerty jutro odpisze co i jak bo dzis imprezuje. Ostro mysle nad 24-25sierp takze tego Sent from my iPhone 5 using Tapatalk tylko nie pij wódy z gwinta:) Mam filmik jak hejnał odgrywamy zanim jebłeś szczupa w namiot jak mefju w koper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 nie zapomnij ze namiot udało mi sie otworzyć z pilota:polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 nie zapomnij ze namiot udało mi sie otworzyć z pilota:polew: od zawsze mówiłem, że jesteś przechooy godzina 4:50 kaju paczy - gwertemu kierunki migają, szukam gwertego, a ten przed namiotem stoi celuje pilotem i strzela, żeby się otworzył - umarłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 troche daleko mam. no ja tez, ale wpakowac sie w jedno auto i strzała A ile to roboty. grzesiu -gwerty jutro odpisze co i jak bo dzis imprezuje. Ostro mysle nad 24-25sierp takze tego Sent from my iPhone 5 using Tapatalk tylko nie pij wódy z gwinta:) chyba Ty:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Ja tego nie pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 nie zapomnij ze namiot udało mi sie otworzyć z pilota:polew: To jest dobry motyw :-) Naciapane z sedesu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Tez sie pisze na przyszly rok na 3 dniowy, zalatwie sobie zastepstwo I mozna bedzie jechac Wyslane z mojej padliny AKN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 za rok jak cos to 3 dniowy, a po dachu skaczemy w 4 osoby z WhyMe na czele:decayed: +1:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 troche daleko mam. no ja tez, ale wpakowac sie w jedno auto i strzała A ile to roboty. grzesiu -gwerty jutro odpisze co i jak bo dzis imprezuje. Ostro mysle nad 24-25sierp takze tego Sent from my iPhone 5 using Tapatalk tylko nie pij wódy z gwinta:) Wszystkie Grzeski so przechoooy Sent from my iPhone 5 using Tapatalk ---------- Post dopisany at 01:09 ---------- Poprzedni post napisany at 01:06 ---------- Ja tego nie pamiętam Pamiec to dla mnie pojecie wzgledne. Ja pamietam droge do Karola no i jak wracalem. Wiecej grzechow nie pamietam :grin: Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raymax Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Strzelmy sobie tygodniowy zlot, a i tak większość zapamięta dojazd i powrót Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 to gdzie wy kurfa byliście?/ neuropatika to pamietam, ale was to ja nie widziałem juz o 13, chuchałem tam do 13 by wychuchać zero, magik i sysiek byli jeszcze:wink: drops gdzieś sie obijał bo suka czerwona jako jedyna została na parkingu:grin: Koło dropsone stał mefja ulep, a moim byliśmy na żarciu Wysłane japkiem kaja kiedy ja tam tylko dropsa widziałem jak wyjeżdzałem:wink: ---------- Post dopisany at 15:40 ---------- Poprzedni post napisany at 15:34 ---------- na drugą edycje oczywoscie też sie pisze:kox::kox: zimowe zloty akurat mnie średnio interesuja a wakacyjne traktuje jako wczasy:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkrawat Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 To kiedy liste Kaju podwieszasz na Ostrów 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 To kiedy liste Kaju podwieszasz na Ostrów 2014 Hje hjeee Napaćkane z japca kaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 jak mi bedzie pasowalo to tez przyjezdzam..............ale juz w piatek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Jeśli będę działał w tej kwestii w przyszłym roku, to na pewno powstanie dyskusja na temat terminu, bo w tym roku ponoc wielu osobom właśnie to nie podpasowało. Po opiniach myślę, że będzie więcej chętnych, niż teraz, chociaż i tak nas się parę osób zebrało i na pewno szybciej będę wszystko ustalał, kalkulował, bla bla bla i w tej kwestii dyskusja też na pewno będzie, bo sporo osób wystraszyła cena początkowa... Ale Ci, co byli teraz widzieli, że jest adekwatna do warunków jakie są w Ostrowie, dropsik fajną cene jeszcze wyłapał na przedłużenie doby, ale jak pytałem później o dodatkowe miejsca, to cyfry już nie były tak kolorowe... Pozwolę sobie przytoczyć usłuszaną odpowiedź w recepcji "160zł za osobę bez wyżywienia" Kopara mi spadła a po chwili ze śmiechu umarłem Napaćkane z japca kaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Musisz zamawiać pokój tak jak ja z mefjem Wysłane japkiem kaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Taa. I zeby pozniej spac u nas, jeden na fotelu drugi na uniwersalce Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Taa. I zeby pozniej spac u nas, jeden na fotelu drugi na uniwersalce Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Ja nie wiem skąd wy wzięliście kołdry dla nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi