peter22 Opublikowano 28 Lipca 2014 Opublikowano 28 Lipca 2014 Widze że konkretnie ogarniasz audice , powiedz mi czy da rade wsadzić silnik r32 (plus biturbo do tego)do audi a6 c6 ??? I czy ty byś ogarnął taki temat??
Wandej Opublikowano 28 Lipca 2014 Opublikowano 28 Lipca 2014 Nosb dużo telefonów dostajesz z Inglostadt w sprawie pracy? Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Nosb Opublikowano 28 Lipca 2014 Autor Opublikowano 28 Lipca 2014 peter22 dosc ambitna zabawa, w manualu ? Mozliwe ze do ogarniecia ale serio w tych nowszych autkach jest tak popierdolona elektronika ze mam dosc Grzesiu szykuje szmate na wizyte u Ciebie w czwartek Zabezpieczylem juz wszystkie elementy ruszane ( klej/szczeliwo , baranek , w profile najdrozszy kurfa srodek do zamknietych chyba jakis jest dostepny : 90 zl za litr ) , przymierzylem na dupe kola , przypasowalem zderzak i jakies duperele. Musze przerobic wlew paliwa ( a5 z boku rs5 z gory ma ) juz prawie jestem w domu z tym. Wnetrze przeczyscic i doskladac. Generalnie w czwartek bede
peter22 Opublikowano 29 Lipca 2014 Opublikowano 29 Lipca 2014 peter22 dosc ambitna zabawa, w manualu ? Mozliwe ze do ogarniecia ale serio w tych nowszych autkach jest tak popierdolona elektronika ze mam Obecnie auto jest w manualu 2.0 tdi dołożyłem już napęd quattro . Auta nie zamierzam sprzedawać i dlatego wpadł taki pomysł . I teraz chciałem sie rozeznac jakie pieniądze trzeba szykować na taki swap
Nosb Opublikowano 29 Lipca 2014 Autor Opublikowano 29 Lipca 2014 Mechanike to sie zawsze jakos spasuje. Pytanie czy ozeni sie elektronike Chociaz sterowniki podobne rocznikowo to moze by sie dogadaly
peter22 Opublikowano 29 Lipca 2014 Opublikowano 29 Lipca 2014 Wiem ze masz sporo roboty ale jak byś znalazł chwile to zrób jakaś kalkulacje ile trzeba na to kasy szykować i pytanie czy skrzynia biegów od diesla moze zostać czy trzeba zmieniać
miron78 Opublikowano 29 Lipca 2014 Opublikowano 29 Lipca 2014 Nosb jesteś mega - piękność - marze o takim przodzie
Bieniek Opublikowano 29 Lipca 2014 Opublikowano 29 Lipca 2014 Poważnie chcesz mieć facjate jak Nosb?? W sumie z dwojga złego lepiej taka niz jak u Siemiana
Nosb Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2014 (edytowane) Nic sie nie pucowalem , troche z racji braku czasu ,troche z racji tego ze chcialem pokazac gotowy efekt Buda dostala pelen pakiet RS5 od a do z. Jest to chyba pierwsze w pelni przebudowane A5 na RS5 FL ( bynajmniej mi znane : sa sztuki z przednimi zderzakami , progami , tylnimi itp ale nie widzialem innej A5 zrobionej full na RS5 lacznie z tylnimi blotnikami ) , heble front TTRS , tyl S5 , tylnie lampy full led usa , wnetrze/fotele S5 + boczki i glosniki bang&olufsen oraz customową kiere. Rzucam foty zrobioną na szybko , jak sie ustawie z kumplem na focenie to beda lepsze. Edytowane 25 Sierpnia 2014 przez Nosb
Bieniek Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Co tu dużo mówić. Jest mega mega dobrze.
SHOCKWAVE Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 to jest woz , felgi na bojowo widze
jedrekx Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 jest świetnie! ale felgi do mnie nie przemawiają
Zemis Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 jest mega kox i w ogóle...masakruje łeb to autko gratulacje NOSB. i jedzie to jakoś?
akjam Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Ogólnie świetny projekt! Tak jak Jędrek mówisz... ALe to może dlatego, że są inne niż wszystkie i stąd wzbudzają jakieś tam kontrowersje... Co nie oznacza, że na minus, trzeba to na spokojnie ocenić...
dawid195a Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Jak na taki projekt felgi do mnie nie przemawiają wcale, coś ori i będzie dobrze, ogólnie projekt gratulacje
Rekomendowane odpowiedzi