SebaMC Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Pozyjemy zobaczymy Poki co jestem optymistą. A wszystko zweryfikuje "zycie" Prawidłowe podejście, a jak nie wyjdzie to trudno, wsadzi się V10 do innej budy i też będzie spoko
Nosb Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Opublikowano 5 Maja 2013 niestety teraz wszystko wymaga juz czasu, $ i cierpliwosci. Auto u lakiernika , ja kompletuje czesci a w sumie kase na nie. Jak sie cos ruszy bede aktualizowal
blaszczuEL Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Nie napiszę zapewne nic nowego stwierdzając, że nie mogę się doczekać efektów końcowych. Generalnie wielki szacunek za serce, pieniądze, czas i poświęcenie jakie wkładasz w furę - to się dopiero nazywa prawdziwa pasja Czekamy na up`y
badboy Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 znowu zyskujesz miano jakby nie było prekursora, czapki z głów respect nigga
Nosb Opublikowano 26 Maja 2013 Autor Opublikowano 26 Maja 2013 Nie ma kasy i czasu na nic ambitniejszego to koloruje sobie :
Flyer Opublikowano 26 Maja 2013 Opublikowano 26 Maja 2013 Nie ma kasy i czasu na nic ambitniejszego to koloruje sobie : http://img1.aukcjoner.pl/gallery/013416253/thumbnails.jpg Ziomek, psujesz sobie ladne logo Powinno byc wieksze, a napis performance powinien byc obok NOSB, a nie pod... Moze zrobimy grubsza wersje napisu "NOSB" ? Bo ginie na takich elementach...
Nosb Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Opublikowano 27 Maja 2013 Jakos mialem tych naklejek troche to pacnalem Kumpel co wycina moze pogrubic chyba łatwo czy nie znam sie ?
wrclaguna Opublikowano 27 Maja 2013 Opublikowano 27 Maja 2013 Mam nadzieje ,ze zostało farby na zaciski
Flyer Opublikowano 27 Maja 2013 Opublikowano 27 Maja 2013 Jakos mialem tych naklejek troche to pacnalem Kumpel co wycina moze pogrubic chyba łatwo czy nie znam sie ? nie pogrubi, co najwyzej spitoli
Buba Opublikowano 27 Maja 2013 Opublikowano 27 Maja 2013 pomarańczowy? logo powinieneś za***ać na tej całej połówce
Nosb Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Opublikowano 27 Maja 2013 Czerwien mocna Jakos tak aparat wyłapał To pogrub flyerku
Nosb Opublikowano 11 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2013 Mam "troche" inną wizje z miesiac i bedzie cos widac
Rekomendowane odpowiedzi