janusz_stg Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Kto się złapał? Film przedstawiający pracę i wiedzę strażnika miejskiego jak i poprawność wykonywanych pomiarów przez fotoradar.
pawel1380 Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 ale sk***ysynstwo ktos za to powinien odpowiedziec
Skyliner89 Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Nikt za to nie odpowie... . Maszynka do zarabiania kasy . Zresztą nadmierna prędkość nie jest główną przyczyną wypadków w POlsce. Tylko ZŁY stan dróg. Był raport NIK. Drogą dwu pasmowa A4 -> zwana autostradą :grin::polew: gdzie pobór opłat wynosi 9 zł za przejazd przez bramkę... Autostrada powinna mieć min. 3 pasy, a najlepiej 4.
beneq Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Co do autostrady - A4 w paru miejscach NIE POSIADA pasa awaryjnego.
Dev Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 dzieku Bogu i partii na mojej wiosce nie ma fiutoradarów ale jak postawia to wyjebię z jednej i z drugiej strony wiochy dwa ledowe telebimy z oczojebnym napisem: "UWAGA, FOTORADAR W WIOSCE !!!!!!!!!!!" chetnie zobacze morde burmistrza :polew:, ale przeciez chodzi nam o bezpieczenstwo, nie ?
Góral65 Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 dzieku Bogu i partii na mojej wiosce nie ma fiutoradarówale jak postawia to wyjebię z jednej i z drugiej strony wiochy dwa ledowe telebimy z oczojebnym napisem: "UWAGA, FOTORADAR W WIOSCE !!!!!!!!!!!" chetnie zobacze morde burmistrza :polew:, ale przeciez chodzi nam o bezpieczenstwo, nie ? musisz wymyślić coś innego ponieważ co pomogą telebimy jak fotoradar będzie źle ustawiony i chociaż kierowcy pojadą prawidłowo to i tak im zrobi (fałszywe) zdjęcie tak jak jest pokazane na filmiku:wink:
janusz_stg Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Opublikowano 4 Maja 2013 dzieku Bogu i partii na mojej wiosce nie ma fiutoradarówale jak postawia to wyjebię z jednej i z drugiej strony wiochy dwa ledowe telebimy z oczojebnym napisem: "UWAGA, FOTORADAR W WIOSCE !!!!!!!!!!!" chetnie zobacze morde burmistrza :polew:, ale przeciez chodzi nam o bezpieczenstwo, nie ? musisz wymyślić coś innego ponieważ co pomogą telebimy jak fotoradar będzie źle ustawiony i chociaż kierowcy pojadą prawidłowo to i tak im zrobi (fałszywe) zdjęcie tak jak jest pokazane na filmiku:wink: I trudno z tym coś zrobić
sebul Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Nikt za to nie odpowie... .Maszynka do zarabiania kasy . Zresztą nadmierna prędkość nie jest główną przyczyną wypadków w POlsce. Tylko ZŁY stan dróg. Był raport NIK. Drogą dwu pasmowa A4 -> zwana autostradą :grin::polew: gdzie pobór opłat wynosi 9 zł za przejazd przez bramkę... Autostrada powinna mieć min. 3 pasy, a najlepiej 4. Dzis tym czyms jechalem, bo nie skrecilem gdzie trzeba 200 to jechalem tylko przez pare sekund, bo zaraz jakis powolniak sie wbil.... kto to widzial, 2 pasy...
radio22 Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Witam u mnie w okolicy Koszalina jest pełno tego fotosyfu na odcinku 60km w stronę Szczecina na drodze nr6 naliczyłem 8 sztuk a ma być jeszcze więcej MASAKRA!!!
miki Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Witam u mnie w okolicy Koszalina jest pełno tego fotosyfu na odcinku 60km w stronę Szczecina na drodze nr6 naliczyłem 8 sztuk a ma być jeszcze więcej MASAKRA!!! Tu się zgodzę, droga na Koszalin to męka... Tapnięte z SGS III
pandamix Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 dzisiaj panowie przebili samych siebie,wylot z warszawy w stronę kołbieli(jakaś wiocha),schowali forda za przystanek z kamerą i z dwóch stron atakowali,czy to jest normalne?aż się zagotowałem jak to zobaczyłem...
damian111 Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Powiem krótko banda złodzieji tępa... i tyle połowa strażników to przepisów ruchu drogowego nie zna a radary ustawiają i mandaty wypisują miałem takie zdarzenia że straż wystawiła mi mandat za złe parkowanie zadzwoniłem po policje panowie przyjechali i stwierdzili że mandat bezpodstawnie wystawiony ja tam też zakazu nie widziałem i tak działa straż żenada!!!!
Arturoo Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 dzieku Bogu i partii na mojej wiosce nie ma fiutoradarówale jak postawia to wyjebię z jednej i z drugiej strony wiochy dwa ledowe telebimy z oczojebnym napisem: "UWAGA, FOTORADAR W WIOSCE !!!!!!!!!!!" chetnie zobacze morde burmistrza :polew:, ale przeciez chodzi nam o bezpieczenstwo, nie ? się zastanawiam ,czy faktycznie o to im chodzi :wallbash:
Dev Opublikowano 6 Maja 2013 Opublikowano 6 Maja 2013 Tylko kasa nic innego. Wczoraj jechalem z Ustki do Słupska ok godziny 16.00 to postawili smietnik w idealnym miejscu. 10m przed tablica kończąca teren zabudowany Gdzie jest juz prosta i zywego ducha w promieniu 200m. Na jezdni bylo juz widac kilka sladow po ostrym hamowaniu, to samo co w zeszlym roku ale w innej wiosce. Kolejna dziwna sprawa to taka ze jest to powtorka z dlugiego weekendu z zeszłego roku Ciekawe co ?
Arturoo Opublikowano 6 Maja 2013 Opublikowano 6 Maja 2013 Tylko kasa nic innego.Wczoraj jechalem z Ustki do Słupska ok godziny 16.00 to postawili smietnik w idealnym miejscu. 10m przed tablica kończąca teren zabudowany Gdzie jest juz prosta i zywego ducha w promieniu 200m. Na jezdni bylo juz widac kilka sladow po ostrym hamowaniu, to samo co w zeszlym roku ale w innej wiosce. Kolejna dziwna sprawa to taka ze jest to powtorka z dlugiego weekendu z zeszłego roku Ciekawe co ? devastation...............hmmmmmmmmmmmmmmmm......................... to musiała być akcja trzeźwość zakrojona na szeroką skalę
pakotomasz Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Mi dziś właśnie przyszło pisemko ze SM o wstawienie się w roli świadka w sprawie o przekroczenie dozwolonej prędkości. O ile pamiętam to przekroczyłem o ok 25km/h (75/50). Wg taryfikatora to jest od 100-200zł i 4pkt. Zobaczymy jak będzie:decayed:
musti Opublikowano 19 Czerwca 2013 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Polecam paintballa dużo kulek i wiecie co dalej z tym zrobić
Sidney Opublikowano 22 Czerwca 2013 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Uważam, że straż miejska powinna pilnować ładu w mieście, wyznaczyć im piesze patrole i niech pilnują patologii bo za dużo im się wydaje. Co z tego, że wszędzie pełno kamer ? Jak ktoś ma oberwać kosą w plecy to oberwie tak czy siak różnica taka, że nagrają sprawców. Życia to niestety nikomu nie przywróci. Od takich rzeczy jest drogówka a SM niech się zajmie porządkiem na ulicach żebym mógł sobie po 22 wyjść do centrum i nie bać się, że dostanę po gębie i jeszcze mnie okradną...
Rekomendowane odpowiedzi