black4 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Witajcie, Ładnie się ten Twój szarak prezentuje W twoim akurat wszystko gra z chromami szyb (kółka, grill, lustra, wydech itp.) Zdejmować tych ramek szyb nie ma sensu. Jeżeli już robić pakiet czerń to po całości BTW. Zaciski masz srebrne ? Pozdrawiam
afroo. Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2018 12 minut temu, black4 napisał: Zaciski masz srebrne ? Czarne.
black4 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Ok, thnx, fajny kontrast do srebrnych felg
Przemo c Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 rolka zaiste ładna jak i całe autko
HOLMATRO Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Siema !To tyle, nara !Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
daglas Opublikowano 26 Maja 2018 Opublikowano 26 Maja 2018 W dniu 4.02.2016 o 19:30, afroo. napisał: Tuner TV Wiwa z wyjściem USB i AUX w schowku na adapterze od woszu o co tu dokładnie chodzi ? Co było dołożone i jakie możliwości po montażu ?
afroo. Opublikowano 28 Maja 2018 Autor Opublikowano 28 Maja 2018 W dniu 26.05.2018 o 14:20, daglas napisał: o co tu dokładnie chodzi ? Co było dołożone i jakie możliwości po montażu ? Dołożony tuner TV Wiwa, który obsługuje pendrive przez usb (oglądasz filmy, teledyski, czy cokolwiek tam masz i chcesz) i aux, a po podpięciu anteny działa jak zwykły tuner tv i ściąga kanały cyfrowej tv naziemnej. Żeby to działało to potrzeba adapter od @woszu do podłączenia tunera z rnse.
daglas Opublikowano 28 Maja 2018 Opublikowano 28 Maja 2018 47 minut temu, afroo. napisał: Dołożony tuner TV Wiwa, który obsługuje pendrive przez usb (oglądasz filmy, teledyski, czy cokolwiek tam masz i chcesz) i aux, a po podpięciu anteny działa jak zwykły tuner tv i ściąga kanały cyfrowej tv naziemnej. Żeby to działało to potrzeba adapter od @woszu do podłączenia tunera z rnse. Droga taka przyjemnosc ? Duzo zamoty z podlaczeniem ?
afroo. Opublikowano 28 Maja 2018 Autor Opublikowano 28 Maja 2018 Godzinę temu, daglas napisał: Droga taka przyjemnosc ? Duzo zamoty z podlaczeniem ? Podłączenie można zrobić przez gotową przejściówkę quadlock ale wtedy spory pęk kabli i wtyczek za rnse trzeba upchnąć. Jeśli bez quadlocka to wlutowujesz się we wiązkę rnse i tak jest też u mnie. Sterowanie działa z przycisków na rnse. Koszt zależny od opcji adaptera oraz kupna używanego tunera. O konkrety adaptera i quadlocka pytaj woszu. ; )
szafa Opublikowano 28 Maja 2018 Opublikowano 28 Maja 2018 A to już wiem kto mnie mijał 19 maja na drodze na siewierz, auto robi robotę na drodze ??? pozdrawiam
afroo. Opublikowano 28 Maja 2018 Autor Opublikowano 28 Maja 2018 6 godzin temu, szafa napisał: A to już wiem kto mnie mijał 19 maja na drodze na siewierz, auto robi robotę na drodze ??? pozdrawiam
Adam87 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Marcin nie myślałeś o pomalowaniu grila na czarno??? Sam chrom. Zdjęcie super znaczy autko
afroo. Opublikowano 8 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2019 Póki co nie będzie szwarc paketu. Zostaje chrom aż mi się znudzi. ; )
qruku Opublikowano 8 Stycznia 2019 Opublikowano 8 Stycznia 2019 (edytowane) 2 godziny temu, afroo. napisał: Zima na letnich. Odważnie ? chyba że wyjątkowo mało jeździsz w zimę ? Edytowane 8 Stycznia 2019 przez qruku
afroo. Opublikowano 4 Listopada 2019 Autor Opublikowano 4 Listopada 2019 Nic się nie dzieje. Czasem turlamy się po nocach. 2
Adam87 Opublikowano 4 Listopada 2019 Opublikowano 4 Listopada 2019 To znaczy, że autko śmiga bezawaryjnie... też ważne
matixxxDEE Opublikowano 14 Grudnia 2019 Opublikowano 14 Grudnia 2019 Witajcie tak przeglądam wątek i nasuwa mi się pytanie odnośnie DP nie generuje ci check engine przez brak drugiej sondy ?
afroo. Opublikowano 14 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2019 Godzinę temu, matixxxDEE napisał: Witajcie tak przeglądam wątek i nasuwa mi się pytanie odnośnie DP nie generuje ci check engine przez brak drugiej sondy ? Sonda fizycznie jest. Usunięta w sofcie.
Rekomendowane odpowiedzi