Dev Opublikowano 1 Listopada 2013 Autor Opublikowano 1 Listopada 2013 Tylny dyfer juz sprzedany ---------- Post dopisany 01-11-2013 at 01:19 ---------- Poprzedni post napisany 27-10-2013 at 13:36 ---------- Dobra, weszła opcja wrzucenia trzeciego Torsena Tym razem bedzie znacznie ciężej bo muszę wyrwac skrzynię, a i tak sprzęgło do wymiany, wiec zalatwie to za jednym zamachem
Mauros88 Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 az mnie ciekawią pierwsze filmiki i wrażenia z jazdy w zimie;)
mech15 Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 dev może poczekaj na trochę białego, sprawdzisz dokładnie dwa toreseny. A w środku zimy założysz trzeci i porównasz
Dev Opublikowano 1 Listopada 2013 Autor Opublikowano 1 Listopada 2013 Wszystko zależy od tego kiedy sie za to zabiorę Torsen w drodze, rysunki juz mam więc teraz wyrwe skrzynie i wioooooo !!!!!
radi Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Zrób jakieś fotostory,na przod będzie mógł każdy zalozyc kto dorwie torsen Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka
Dev Opublikowano 1 Listopada 2013 Autor Opublikowano 1 Listopada 2013 Fotostory.... jasne... Jak masz uyebane po łokcie łapska to o tym nie myslisz. Z resztą wszystko jest proste jak pierd.....ie i opisane w tym poscie
radi Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Wiem że opisane ale do tylnego dyfra, chodzi mi żeby mniej więcej opisać co i jak,żeby torsen wpakować na przód Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka
Dev Opublikowano 1 Listopada 2013 Autor Opublikowano 1 Listopada 2013 Ta sama robota, niczym sie nie różni.
pioteros Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Różni sie tym że bez podnosnika samemu nie da rady zwalić skrzyni, a dyfer da ;p
Dev Opublikowano 1 Listopada 2013 Autor Opublikowano 1 Listopada 2013 Juz ja Cie widze jak wyciagasz i montujesz tylny dyfer bez podnosnika czy kanału.
pioteros Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 to możesz mówić mi mistrzu, bo wymieniałem go w metrowym kanale bez żadnego podnośnika ;D ---------- Post dopisany at 15:49 ---------- Poprzedni post napisany at 15:47 ---------- ale nigdy wiecej takiej katorgi... nastepnym razem zaopatrze sie w jakis plaski stabilny lewarek
Pulpit Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 to możesz mówić mi mistrzu, bo wymieniałem go w metrowym kanale bez żadnego podnośnika ;D może to Ty
Tom A4 Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 chciałbym to zobaczyć torsen bez kanału czy podnośnika
krzysiek23 Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 chciałbym to zobaczyć torsen bez kanału czy podnośnika powiedz a jaki w tym problem,kanal czy podnosnik znacznie to ulatwi ale czy jest tak naprawde potrzebny?lewarujesz- podnosisz po obu stronach jak najwyzej zabezpieczasz i meczysz kregoslup na lezaco...ot cala filozofia
Dev Opublikowano 2 Listopada 2013 Autor Opublikowano 2 Listopada 2013 Krzychu, sama wymiana z kanału jest wqurwiająca, nie mówiąc juz o dwóch lewarkach
Tom A4 Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 chciałbym to zobaczyć torsen bez kanału czy podnośnika powiedz a jaki w tym problem,kanal czy podnosnik znacznie to ulatwi ale czy jest tak naprawde potrzebny?lewarujesz- podnosisz po obu stronach jak najwyzej zabezpieczasz i meczysz kregoslup na lezaco...ot cala filozofia akurat ja to robiłem więc wiem o czym pisze roboty jest sporo z kanału chciałbym widzieć jak rozpinasz wał od napędu bez kanału
Rekomendowane odpowiedzi