ruks Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 powiadasz ze az tak ciezko znalesc dawce na przod? Gdybym miał FWD to kupiłbym nówkę Quaife Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 powiadasz ze az tak ciezko znalesc dawce na przod? Gdybym miał FWD to kupiłbym nówkę Quaife tylko ta cena... QDF6Q - Quaife Engineering Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 9 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 To jest cena netto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mauros88 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 cena powala na kolana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 9 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 obiecałem że dzisiaj wrzuce pomysł na LSD zrobione "domowym sposobem" zobaczcie co "Bracia mniejśi" wymyslili.... Forum BMW Klub Południe - :: Zobacz temat - Szpera zrób to sam. Phantom Grip Limited Slip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 jest to wkret ale zabawny, ale ma oparcie na faktach • Zobacz wątek - Problem z zaspawanym mostem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 9 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Piotrek to nie jest wkret, czytałem troche opinii na ten temat i faktycznie sie sprawdza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Dlatego napisalem, akurat polska wersja była wkretem ale oparta na prawdziwej sytuacji z innego zagranicznego forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 9 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 to dyfer jednego buraka ode mnie z kwadratu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraker Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Pytanie do znawców tematu. W 25 sekundzie filmu... te Audi ma centralną blokadę torsena, czy blokadę przodu i tyłu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Torsen nie ma blokady To audi ma 3 otwarte dyfry z blokadą miedzyosiowego i tylnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-74/audi-a4-1-8t-rwd-avant-308575/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 ja tam wczoraj na rondzie zamiast skrecic polecialem prosto,mala predkosc duze opady -bloto posniegowe,czasem sie czuje ze q daje frajde tylko z ruszania na prostej i jak zabrodze w wyzszym sniegu....bo na zakretach boje sie zawsze ze tyl mnie wyprzedzi,jakies takie dziwne odczucie.....w osce chociaz zajeb...reczny i ladnie sie skladal a tu zeby nie wyjeb...musialem hamowac...i zeby to jakas predkosc byla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Trzeba cwiczyc cwiczyc i jeszcze raz cwiczyc Niestety q bledow nie wybacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Nie bez kozery mowia ze q jedzie jak zaden inny ale hamuje jak kazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Nie bez kozery mowia ze q jedzie jak zaden inny ale hamuje jak kazdy to akurat wiadome ze hamuja tak samo ale spodziewalem sie ze na zakrecie przod powiniem pociagnac na maxa i dalby rade wyprowadzic auto bo predkosc byla mala a tu d*pa,bo wygladalo na to ze moc z tylu byla wieksza i popychala przod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Torsenik by sie przydał Kolego, Torsenik.... u mnie dupsko nie lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 problem leży w samej konstrukcji audi także... bmw pomyślało i umieściło motor przed przednią osią... w audi za... ciezki przód zabija skutecznie nadsterowność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 problem leży w samej konstrukcji audi także... bmw pomyślało i umieściło motor przed przednią osią... w audi za... ciezki przód zabija skutecznie nadsterowność Chyba na odwrót. W Audi wystaje silnik przed przednią oś a bmw jest za osią. Pozatym krótko jeżdze z Q ale złapałem się na pewnym elemencie. Przy skręcaniu gdy zaczyna wynosić nie wolno odpuszczac gazu tylko właśnie mu wisnąć żeby to Q miało szanse pociągnąć odpowiednio. Zanim to załapałem tez pare razy przodem mi wyjechał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi