Arturoo Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Właśnie o tę nietuzinkową brykę teraz chodzi ....będzie w A4 coś czego nie ma teraz i projektant też nie przewidywał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 5 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Wszystko bedzie mnie kosztowac moze z 800 zl Torsen to Torsen, zawsze jest lepszy od zwyklego mechanizmu roznicowego Napisze jak to sie sprawuje podczas jazdy A antykow nie zbieram, nie mam na to checi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 ... To może muszelki ........? Masz ku temu warunki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 No fajna sprawa. A później przedni dyfer tez będziesz modził? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 5 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Nie no bez przesady... Chociaz chodzilo mi to krotko po glowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 fakt do kręcenia na śniegu przód juz tak istotny nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 5 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Tutaj nie chodzi az tak bardzo o snieg Ale o piach zwir bloto Idzie jesienpotem zima, przyda sie cos innego w moscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Śledzę wątek. Szkoda że do mojego nie się na drzucić Q ale z moim silnikiem to szału nie ma. Może przyjdzie taki dzień że dev będziesz chciał sprzedać to daj cynk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Dev ale na koniec zrobisz jakies "DIY" co i jak trzeba zrobic:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 a jaki był by problem z zastosowaniem ori tego dyfra z V8? Może mniej by było kombinacji z podpasowaniem tamtego dyfra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Welp, the V8 Rear torsen swap is officially complete! - AudiWorld Forums w sumie tu jest poradnik:naughty: ---------- Post dopisany at 12:38 ---------- Poprzedni post napisany at 12:36 ---------- V8 rear diff into 01E case information... :: motorgeek.com jest i kolejny, tak wiec jak byś miał chwilke to mógłbyś to z czasem na bazie tych zdjeć opisać w naszym rozumnym jezyku:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 01e do większy dyfer wiec tam pewnie latwiej to upchac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 5 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Tam przekladali do A6 Przekladka to A4 jest o niebo prostzza ---------- Post dopisany at 12:42 ---------- Poprzedni post napisany at 12:39 ---------- Ja rozbieralem Torsena do przetoczenia z 45 na 41 mm Nie ma sensu wrzucac calego na tokarke ---------- Post dopisany at 12:45 ---------- Poprzedni post napisany at 12:42 ---------- a jaki był by problem z zastosowaniem ori tego dyfra z V8? Może mniej by było kombinacji z podpasowaniem tamtego dyfra. Nie da rady, nie pasuje Poza tym trzeba przekladac wieniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Przecieraj szlaki to jak mi juz przestanie wystarczac zwykłe Q w mojej nowej A6 to polecę w Twoje ślady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radi Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 A da rade upchac taki torsen z przodu ? zawsze to by było lepsze niż zwykla oska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 A da rade upchac taki torsen z przodu ? zawsze to by było lepsze niż zwykla oska Da radę: QDF6Q - Quaife Engineering Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 6 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Zawsze to lepsze niż EDS ---------- Post dopisany at 20:10 ---------- Poprzedni post napisany at 08:18 ---------- Poskladalim o oleju zapomnielim... Niestety do tego dyfra tylko łori Bedzie we wtorek:wink: i bedziem wrzucac do grata:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klejk Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 i ty mowisz ze nie pijesz a zdjecia na puszkach ;d:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Zawsze to lepsze niż EDS ---------- Post dopisany at 20:10 ---------- Poprzedni post napisany at 08:18 ---------- Poskladalim o oleju zapomnielim... Niestety do tego dyfra tylko łori Bedzie we wtorek:wink: i bedziem wrzcac do grata:naughty: to jak to juz zlozysz mozesz dluzsza trase do mnie zrobic,przetestowac czy wsio gra :grin: bo mam troche stufu dla ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 6 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 i ty mowisz ze nie pijesz a zdjecia na puszkach ;d:decayed: Taaaa... w jamie Małych Chińskich Łapek Krzychu, wpadne do Ciebie na wioskę we wtorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi