Kowi87 Opublikowano 27 Marca 2015 Opublikowano 27 Marca 2015 Hawai rezacz dawno temu z tymi listwami modził, dobrze to wyglądało
Puchalke Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Opublikowano 29 Marca 2015 bawił się ktoś w wymiane uszczelek przedniej i tylnej szyby? gdzie szukać najtaniej lub jakies zamienniki?
jacca90 Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 jak uszczelek? przecież przednia i tylna szyba jest wklejana...
A-rek Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 jak uszczelek? przecież przednia i tylna szyba jest wklejana... a to niby co jest? gdzie szukać najtaniej lub jakies zamienniki? mam takie nowe, oryginalne w domu w Rybniku (foto wyżej). na kiedy potrzebujesz?
Fenrir Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 Gruby temat, czekam na efekt końcowy bo jest miazga A powiedz, z tym negatywem z tyłu to dużo roboty? Gdyby chciało się zrobić delikatny to jakie kroki trzeba podjąć?
czorny_07 Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 ja zmienialem, ale mam uszczelke z b6, dalem do goscia co sie tym zajmuje wzial stówke, ale bynajmniej zrobil porzadnie
Magicbattle Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 zeby wymienic z przodu ta uszczelke gorna nie trzeba wycinac szyby?? ile taka uszczelka kosztuje?
Puchalke Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Opublikowano 29 Marca 2015 (edytowane) jak uszczelek? przecież przednia i tylna szyba jest wklejana... a to niby co jest? gdzie szukać najtaniej lub jakies zamienniki? mam takie nowe, oryginalne w domu w Rybniku (foto wyżej). na kiedy potrzebujesz? Panie na wczoraj masz komplet na przód i tył? Gruby temat, czekam na efekt końcowy bo jest miazga A powiedz, z tym negatywem z tyłu to dużo roboty? Gdyby chciało się zrobić delikatny to jakie kroki trzeba podjąć? Z negatywem nie ma dużo roboty, na chama można próbować na podkładkach niedługo bedę sciągał ten camber i mierzył na nowo, postaram sie zrobić jakąś małą fotorelacje Edytowane 29 Marca 2015 przez Puchalke
szafa Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 Ja czekam aż to poskładasz w całość, choć nie ukrywam że na tych fotach tylne nadkola do mnie nie przemawiają!
A-rek Opublikowano 30 Marca 2015 Opublikowano 30 Marca 2015 na zdjęciu jest komplet przód i tył ale niestety w PL będę dopiero pod koniec kwietnia
Fenrir Opublikowano 30 Marca 2015 Opublikowano 30 Marca 2015 Z negatywem nie ma dużo roboty, na chama można próbować na podkładkach niedługo bedę sciągał ten camber i mierzył na nowo, postaram sie zrobić jakąś małą fotorelacje Ale gdzie dokładnie się je wkłada? Co trzeba rozebrać?
Puchalke Opublikowano 31 Marca 2015 Autor Opublikowano 31 Marca 2015 na internecie jest jeszcze pare podglądowych fotek
musti Opublikowano 31 Marca 2015 Opublikowano 31 Marca 2015 Świecą się te RH jak psu jajka Jakie parametry masz tego ? Ogólnie dobrze zapowiada się projekt czekam do złożenie wszystkiego
Fenrir Opublikowano 31 Marca 2015 Opublikowano 31 Marca 2015 no między piastę, a belkę przecież.... Tego akurat byłem w stanie się domyślić. Bardziej interesował mnie stopień ingerencji w belkę, w sensie czy wystarczy rozkręcić, podłożyć i poskręcać.
Puchalke Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2015 no między piastę, a belkę przecież.... Tego akurat byłem w stanie się domyślić. Bardziej interesował mnie stopień ingerencji w belkę, w sensie czy wystarczy rozkręcić, podłożyć i poskręcać. idąc na skróty to tak coming soon
Rekomendowane odpowiedzi