Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] koniu / MOŻE NIE NAJTANIEJ ALE JAKO TAKO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
łooo w mordę, grubo się dzieje tutaj w temacie :naughty:

Junior i co nie potrzebnie odświeżasz:decayed: Już myślałem że będzie jakiś konkretny up a tu zaspany komentarz hehe:decayed::whistling:

Opublikowano

potrzebuje krótkie DIY, jak zrobiłeś negatyw na tyle, czas i na mnie, tylko nie bardzo wiem jak sie do tego zabrać, żadnych camberów do b5 nie moge znaleźć:kwasny:

Opublikowano

Ja również poprosiłbym o info co z tym negatywem :decayed: Poważnie rozważam czy nie zastosować tego u siebie :naughty:

Opublikowano

dam info jak dostane już gotowy wyciety camber, nie ma sensu teraz wprowadzać wszystkich w błąd :wink:

Opublikowano

a planową jaki będzie kąt pochylenia koła? Taki jak na ostatnim zdjęciu z poprzedniej strony?

Opublikowano

camber daje pochylenie 5 stopni :wink:

Opublikowano

a to do jazdy na co dzień jak dla mnie zbyt wiele :decayed:

Opublikowano

kqhr6.jpg2q07wpi.jpg

klapa siedzi, zderzaki też, cambery o dziwo działają :grin: ze stali nierdzewnej - pełna profeska :decayed: do majówki (17 maja) zostaje mi pomalowanie boczków i nadkoli, a po majówce działam z delikatnym negatywem z przodu + obglebic ok 2 cm, no i zrobić w końcu sesje jakąśzrobic :decayed:

Opublikowano

no ryju battalion jest twój :naughty: na tył prosi się jakaś dwururka, ale ogólnie kot, jest opcja, żebyś zrobił jeszcze 2 sztuki camberów?:naughty:

Opublikowano

Te garaże na drugim zdjęciu takie się niepozorne wydają, a tu proszę Clio, a4 + masa sprzętu i miejsca na batalion czołgów jeszcze :grin:

Opublikowano

Bo 1wsze zdjęcie jest w warsztacie u kumpla, kiedyś to był garaż dla autobusów :decayed:

Opublikowano

Jest moc w 1.6 :D Dobra fura. Będę sie musiał z ta swoją wziąć :D Powodzenia:decayed:

Opublikowano

Tył wygląda kozacko, brakuje tylko konkretnego wydechu na dwie rury :D

Opublikowano

Dawaj jakieś konkretne fotki:wink:

Opublikowano

Konkret projekt, gratulację! :thumbup1:

Opublikowano

czekam na sesyjke:kox::kox:

Opublikowano

beret zryty :shock3:

Opublikowano

A kto nie czeka na sesje, royebl bank kolo :kox: