Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Nowe Audi A4 B8 2007

Który samochód z tej trójki jest najładniejszy i który byście wybrali jeżeli mielibyście dokonać zak  

1. 1. Który samochód z tej trójki jest najładniejszy i który byście wybrali jeżeli mielibyście dokonać zak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Test - porownianie z AS: B8 z BMW serii 3 i Mercedesa klasy C

Mysle ze sporo naciagniete wyniki (ale nie mnie oceniac)

Prosze o nie komentowanie artykulu. (tu prosba do modow o usuwanie postow z komentarzami dot tego porownania - bo nie o to tutaj chodzi)

img007nm0.th.jpg img008sr6.th.jpg img009hu5.th.jpg img010vg3.th.jpg img011mb5.th.jpg

Sory za wielkosc skanow, ale mysle ze lepiej sie czyta.. :)

Opublikowano

Dobrze, ze standardem bedzie wresczie pelna elektryka :decayed:

Opublikowano

No koleś z Hondy się ciągle ze mnie śmieje że mam korbki z tyłu :naughty:

Opublikowano

najbardziej zaciekawiła mnie elastyczność - :a4fan: ma gigantyczną przewagę nad rywalami :shocked: C-klasse nie podoba mi się, jakaś nieproporcjonalna jest, ewentualnie może być trójka ale lojalność do marki bierze górę :) no i :a4fan: ma :quattro:;)

Opublikowano

hmm. moj zachwyt nie przemija.

jedyne co mnie niepokoi to panujaca nad wszystkim elektronika. przelozenie przekladni kierowniczej adaptywne, hamulec reczny elektroniczny.

znajoma kupila 2 m-ce temu nowa lagune i boi sie uzywac recznego, juz miala kilka razy sytuacje ze reczny zostal wlaczony i tak juz pozostal :polew:

Opublikowano

masakra :shocked: cuś pieknego, chociaz zeczywiscie troche zalatuje bmw, w srodku bardzo ladne ale chyba jednak bardziej mi sie podoba bez tego "telewizora" nad kratkami nawiewu ;)

Opublikowano

masakra :shocked: cuś pieknego, chociaz zeczywiscie troche zalatuje bmw, w srodku bardzo ladne ale chyba jednak bardziej mi sie podoba bez tego "telewizora" nad kratkami nawiewu ;)

ten telewizor to będzie standard w każdej A4ce

Opublikowano

a ma ktos fotki tej b8 w avancie?

Opublikowano

mam nadzieję, że przejrzałeś temat... bo coś wklejaliśmy...

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,4779.msg111460.html#msg111460

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,4779.msg141775.html#msg141775

oficjalnie jeszcze chyba nie ma zdjęć (premiera avanta w tym roku dopiero)

Opublikowano

mnie sie bardzo podoba ale osobiscie avant tylko i wylacznie

Co wy macie z tymi Avantami? Psa w bagazniku wozisz czy co ?[br]Dopisany: 03 Styczeń 2008, 14:58 _________________________________________________Moze inaczej... Prosze by ktorys z wielbicieli kombi (avant zbyt ładnie brzmi) wytlumaczyl mi dlaczego wg nigo jest ono ładniejsze niz sedan.

Opublikowano

Moze inaczej... Prosze by ktorys z wielbicieli kombi (avant zbyt ładnie brzmi) wytlumaczyl mi dlaczego wg nigo jest ono ładniejsze niz sedan.

a ja proszę o nie kontynuowanie tego wątku tutaj.

Opublikowano

no fajniutka, oby tak dalej no i te silniczki TDI mmm uwielbiam, pewnie sobie kupie za 20 lat :D

Opublikowano

własnie, aż trudno sobie wyobrazic prace 4-ro cylindrowego dieselka w audi z common-rail :kox:

...............silnik na biegu jałowym a w srodku nic nie terkocze.... :a4fan:

Opublikowano

mi sie bardzo podoba nowe Audi A4 szczegolnie z opcja TDI 140 konna, jak dobrze pojdzie to bedzie to w najbliszym czasie nowy samochodzik w rodzinie ,pozdrawiam :a4fan:

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...