Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Nowe Audi A4 B8 2007

Który samochód z tej trójki jest najładniejszy i który byście wybrali jeżeli mielibyście dokonać zak  

1. 1. Który samochód z tej trójki jest najładniejszy i który byście wybrali jeżeli mielibyście dokonać zak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czajeno, za***iste foty!

Dzieki :)

Wtedy w listopadzie pokazali nam już A4 B8 avanta, ale robienie zdjęć "kosztowalo" 1000 eurasów hehe. Samochód w rzeczywistośći wygląda rewelacyjnie, moim zdaniem zdecydowanie lepiej niż limuzyna.

Opublikowano

Bardzo podobny do A6.. :rolleyes:

Opublikowano

Godny nastepca starszych A4.. no i co najwazniejsze.. godny konkurent mercedesa i bmw.. chociaz dla mnie i tak A4 jest poza konkurencja :kox:

Opublikowano

http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/pierwsza_jazda/news/po-prostu-piekne-audi,1085357

:kox:[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2008, 12:31 _________________________________________________http://motoryzacja.interia.pl/samochody/premiery/news/as4-czyli-lepsze-a4,1096996

:kox: :kox:

Opublikowano

Od wczoraj widzialem juz 4 sztuki B8 z wlaczonymi ledami... poprostu zaje :slina:

Opublikowano

kilka sztuk jeżdzi regularnie po wawie..widze w tych samych godzinach wracajac z pracy :wink4:

przednie światła robią za***iste wrażenie, tak samo jak w A5 :notworthy::shocked:

Opublikowano

u mnie wczoraj był gość R8 białą :) kurna mega kox :P

Opublikowano

no tak i to nie na nasze drogi ;(

Opublikowano

ha panowie mialem okazje zobaczyc B8 na wlasne oczy, co u mnie w miasteczku nie jest takie proste, choc b7 jezdzi juz troszke, na wlskich blachach, ale te Ledy robia robote :kox:

Opublikowano

Ja czekam na S4 B8 i tylko w kolorze białym - ponizsze zdjęcia B8 przekonuje mnie, że dokonam słusznego wyboru :kox:... :th:,

img2590fm3.jpg

img2590fm3.f913b66851.jpg

img2596mp6.jpg

img2596mp6.b96b9eb3b6.jpg

img2601fe0.jpg

img2601fe0.138044b78c.jpg

img2621bb2.jpg

img2621bb2.04315f3a79.jpg

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...