OGr Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zapisz narazie tylko mnie bo nie wiem jak reszta. Tylko z racji na aktualna prace nie wiem czy bym nie wyjechał dopiero w piatek wieczorem. Naciapane z sedesu ... ---------- Post dopisany at 21:27 ---------- Poprzedni post napisany at 21:26 ---------- I Kowi ma rację. Cena odstraszy masę ludzi Naciapane z sedesu ...
Gość Edyta Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 rozumiem Doniek będziesz trza Mateusza poinformowac:naughty:
domin79 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 a jak stawiam sie a oicjalnym trunkiem tegoz zlotu bedzie bimberos:grin:
Gość harry19-19 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 nooo Domin79 zajedzie będzie super , nie będziesz żałować
mrogal Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zapisz narazie tylko mnie bo nie wiem jak reszta. Tylko z racji na aktualna prace nie wiem czy bym nie wyjechał dopiero w piatek wieczorem.Naciapane z sedesu ... ---------- Post dopisany at 21:27 ---------- Poprzedni post napisany at 21:26 ---------- I Kowi ma rację. Cena odstraszy masę ludzi Naciapane z sedesu ... bo trzeba ja rozpisac, noclegow tyle i tyle cena za noclegi dla nas tyle, do szamania to i to tyle i tyle cena tyle i tyle
kaju Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zapisz narazie tylko mnie bo nie wiem jak reszta. Tylko z racji na aktualna prace nie wiem czy bym nie wyjechał dopiero w piatek wieczorem.Naciapane z sedesu ... ---------- Post dopisany at 21:27 ---------- Poprzedni post napisany at 21:26 ---------- I Kowi ma rację. Cena odstraszy masę ludzi Naciapane z sedesu ... bo trzeba ja rozpisac, noclegow tyle i tyle cena za noclegi dla nas tyle, do szamania to i to tyle i tyle cena tyle i tyle otóż to, to jest wstępny prajs, który na pewno ulegnie zmianie, ale nie wiem ile, na pewno niewiele, mogę też jak rok temu up***dolić jeden dzień dwa posiłki i się zrobi niewiele więcej niż połowa, ale potem znowu każdy powie, że za krótko... poza tym dlatego teraz jest info, bo czasu jest o wiele więcej niż rok temu - ile to roboty do świniaka uzbierać, ponad pół roku jest no i to jest tylko info, a nie zapisy... niech się zimowy odbędzie, dopiero cokolwiek dalej będzie w tym temacie ruszane
reikeb Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zapowiada się całkiem ciekawa impreza myśle że jak wszystko dobrze będzie szło to sie załapie
arre Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 w zeszlym roku nieobecny w tym roku wpisane juz w terminarz urlopowy bedzie na 100% uwazam ze powinno byc i 2 dni i dla tych co chca z piatkiem wlacznie 3... mi np bardziej pasuje pojawic sie w sobote rano/wczesnym popoludniem
kaju Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2014 wyjdzie w praniu jak to będzie ostatecznie.
WhyMe? Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Jadę Czym:decayed: Jak to czym? Megana
sysek27 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Jadę Czym:decayed: Jak to czym? Megana Ja się nie śmieje bo może sam nie będę miał czy jechać :facepalm:
Kasjan Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 To sie kaju widze pospieszyles jesli nic sie nie zmieni to oczywiscie zagoszcze ten kto ma watpliwosci niech ich sie pozbedzie. Ja tam nikogo osobiscie nie znalem a czulem sie jak u najlepszych ziomkow ;D jeszcze raz kaju wielkie dzieki za piatek
Artur82 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 zamelduję się i ja pewnie to i ja jade
rafalekx Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Wyprzedził temat o Bukowinie dobre... Jeśli dożyję to też się pojawię
Rekomendowane odpowiedzi