trzacha197444 Opublikowano 13 Maja 2014 Opublikowano 13 Maja 2014 Grunt, że nie tylko ja będę świeżakiem na ogólniaku:) Zgadza się, nie tylko Ty...
DeeJay_Kill Opublikowano 13 Maja 2014 Opublikowano 13 Maja 2014 Nie boję się. Nie ma lipy:D Będzie git, zwłaszcza, że to mój pierwszy ogólnopolski. Sądzę, że przeżyję i dojadę bezpiecznie do domu. Po powrocie będzie tak: 8.08 - "Dojechałem. Wszyscy wyglądają na przyjaznych i trzeźwych". 9.08: "Rozpoczęliśmy integrację na zlocie - wspaniali ludzie, warto z nimi kulturalnie wypić piwo" 9.08, 23.55 - "szanujjjje was fszystkich, jesteśćććie super i w ogóle git, a Ty polej, władziu". 10.08 - "O, k****a, o ja $%^&*()e, nigdy więcej!!!! 8.10.2015 - "Dojechałem. Wszyscy wyglądają na przyjaznych i trzeźwych"
kaju Opublikowano 13 Maja 2014 Autor Opublikowano 13 Maja 2014 Nie boję się. Nie ma lipy:D Będzie git, zwłaszcza, że to mój pierwszy ogólnopolski. Sądzę, że przeżyję i dojadę bezpiecznie do domu. Po powrocie będzie tak: 8.08 - "Dojechałem. Wszyscy wyglądają na przyjaznych i trzeźwych". 9.08: "Rozpoczęliśmy integrację na zlocie - wspaniali ludzie, warto z nimi kulturalnie wypić piwo" 9.08, 23.55 - "szanujjjje was fszystkich, jesteśćććie super i w ogóle git, a Ty polej, władziu". 10.08 - "O, k****a, o ja $%^&*()e, nigdy więcej!!!!8.10.2015 - "Dojechałem. Wszyscy wyglądają na przyjaznych i trzeźwych" panie, od czwartego będzie bifor, także już na wejściu większość będzie nakurwiać węgorza spoko spoko, poznasz nawyki i atmosfere i albo pokochasz to forum na zabój, albo znienawidzi je Twoja wątroba
OficeR Opublikowano 13 Maja 2014 Opublikowano 13 Maja 2014 Nie boję się. Nie ma lipy:D Będzie git, zwłaszcza, że to mój pierwszy ogólnopolski. Sądzę, że przeżyję i dojadę bezpiecznie do domu. Po powrocie będzie tak: 8.08 - "Dojechałem. Wszyscy wyglądają na przyjaznych i trzeźwych". 9.08: "Rozpoczęliśmy integrację na zlocie - wspaniali ludzie, warto z nimi kulturalnie wypić piwo" 9.08, 23.55 - "szanujjjje was fszystkich, jesteśćććie super i w ogóle git, a Ty polej, władziu". 10.08 - "O, k****a, o ja $%^&*()e, nigdy więcej!!!!8.10.2015 - "Dojechałem. Wszyscy wyglądają na przyjaznych i trzeźwych" Liczę na podobne wrażenia, lecz ja to widzę w troszkę innym świetle: 8.08: 14:00 - 16:00 dojechałem, pora rozpakować się i otworzyć pierwsze zimne piwo 20:00 zaczynamy tańce przy ognisku, trzeba zaśpiewać "ach ta przepióreczka" 24:00 pierwsze spotkanie z Rzygmuntem, dawno nie widziany przyjaciel z podwórka 02:00 zgon 9.08: ...... 10.08: O kufa gdzie ja jestem....
kaju Opublikowano 13 Maja 2014 Autor Opublikowano 13 Maja 2014 Słabe z Was zawodniki. Ilość zgonów zaliczana przez niektóre osoby w zeszłym roku potrafiła oscylować w okolicach liczby 4
chopin Opublikowano 13 Maja 2014 Opublikowano 13 Maja 2014 Słabe z Was zawodniki. Ilość zgonów zaliczana przez niektóre osoby w zeszłym roku potrafiła oscylować w okolicach liczby 4 Ty tu nie pierdziel farmazonuuffff tylko ja sie pytam gdzie tu jakaś lista jest ?
kaju Opublikowano 13 Maja 2014 Autor Opublikowano 13 Maja 2014 Słabe z Was zawodniki. Ilość zgonów zaliczana przez niektóre osoby w zeszłym roku potrafiła oscylować w okolicach liczby 4 Ty tu nie pierdziel farmazonuuffff tylko ja sie pytam gdzie tu jakaś lista jest ? dopiero co klubowicza dostał a ma problem z znalezieniem PODKLEJONYCH wątków - no jak mu w ten przedziałek szczele na spocie, to się zdziwi wątek jest podwieszony info w wątku
arre Opublikowano 13 Maja 2014 Opublikowano 13 Maja 2014 Nie boję się. Nie ma lipy:D Będzie git, zwłaszcza, że to mój pierwszy ogólnopolski. Sądzę, że przeżyję i dojadę bezpiecznie do domu. Po powrocie będzie tak: 8.08 - "Dojechałem. Wszyscy wyglądają na przyjaznych i trzeźwych". 9.08: "Rozpoczęliśmy integrację na zlocie - wspaniali ludzie, warto z nimi kulturalnie wypić piwo" 9.08, 23.55 - "szanujjjje was fszystkich, jesteśćććie super i w ogóle git, a Ty polej, władziu". 10.08 - "O, k****a, o ja $%^&*()e, nigdy więcej!!!!8.10.2015 - "Dojechałem. Wszyscy wyglądają na przyjaznych i trzeźwych" panie, od czwartego będzie bifor, także już na wejściu większość będzie nakurwiać węgorza spoko spoko, poznasz nawyki i atmosfere i albo pokochasz to forum na zabój, albo znienawidzi je Twoja wątroba Panie kierowniku ile tych wegorzof trza? bo nie wiem na ile ryb sie wybrac? swierze majo byc? wedzone smazone?
kaju Opublikowano 13 Maja 2014 Autor Opublikowano 13 Maja 2014 Najważniejsze żebyś pamiętał, że rybka lubi pływać
arre Opublikowano 13 Maja 2014 Opublikowano 13 Maja 2014 Najważniejsze żebyś pamiętał, że rybka lubi pływać musisz pogadac z moja watrobo ostatnio 12l w 4 wieczory... zimno bylo i grzalismy duzo
OLI_B5 Opublikowano 13 Maja 2014 Opublikowano 13 Maja 2014 Liczę na podobne wrażenia, lecz ja to widzę w troszkę innym świetle: 8.08: 14:00 - 16:00 dojechałem, pora rozpakować się i otworzyć pierwsze zimne piwo 20:00 zaczynamy tańce przy ognisku , trzeba zaśpiewać "ach ta przepióreczka" 22:00 sam juz nie wiesz co pijesz z tych literatek 23:00 chwilowy gwóźdz... w oddali słyszysz komu polać i następuje zmartwychwstanie 24:00 pierwsze spotkanie z Rzygmuntem, dawno nie widziany przyjaciel z podwórka 02:00 zgon 3: 15 Chłopaki dziabniemy co jeszcze ? 9.08: ......O kufa gdzie ja jestem.... ..cast away.. 10.08: Który ma alkomat... dobrze bedzie
kaju Opublikowano 13 Maja 2014 Autor Opublikowano 13 Maja 2014 zimno bylo i grzalismy duzo to dobrze, przygotowana jest
DeeJay_Kill Opublikowano 14 Maja 2014 Opublikowano 14 Maja 2014 Ja zamierzam całe trzy dni rozmawiać o motoryzacji, a nie z pijakami wódkę pić ! Choć jak wiadomo, na Zlotach sa wZloty i upadki:D ciekawe, czy byłby taki hardkor, co by zrobił złota bezalkoholowego ;p pewnie spadł by z klubowicza na nowicjusza...
wujek496 Opublikowano 14 Maja 2014 Opublikowano 14 Maja 2014 Ja zamierzam całe trzy dni rozmawiać o motoryzacji, a nie z pijakami wódkę pić ! Choć jak wiadomo, na Zlotach sa wZloty i upadki:D ciekawe, czy byłby taki hardkor, co by zrobił złota bezalkoholowego ;p pewnie spadł by z klubowicza na nowicjusza... Lub sam by był na takim zlocie (bezalkoholowym) dobre. Pozdrawiam.
DeeJay_Kill Opublikowano 14 Maja 2014 Opublikowano 14 Maja 2014 Nic, tylko zakładać monopolowy w ostrowie w dniach 8-10.08:D utrag gwarantowany! Na zimę do bukowiny i jakos można wyżyć z tych alkoholikow:D ---------- Post dopisany at 10:38 ---------- Poprzedni post napisany at 09:37 ----------
marcindlug Opublikowano 14 Maja 2014 Opublikowano 14 Maja 2014 Ja zamierzam całe trzy dni rozmawiać o motoryzacji, a nie z pijakami wódkę pić ! Choć jak wiadomo, na Zlotach sa wZloty i upadki:D ciekawe, czy byłby taki hardkor, co by zrobił złota bezalkoholowego ;p pewnie spadł by z klubowicza na nowicjusza... znaczit ze w dalszym ciagu bedziesz rozmawial ze mna tylko w innych okolicznosciach przyrody?
Tomasz Opublikowano 14 Maja 2014 Opublikowano 14 Maja 2014 Karol lepszy zgon niż ogórkowa na trampku:decayed: a co do monopolu to sysek27 był i się pytał o coś na ból głowy a Pani mu wskazała lodówkę z wódką
sysek27 Opublikowano 14 Maja 2014 Opublikowano 14 Maja 2014 Karol lepszy zgon niż ogórkowa na trampku:decayed:a co do monopolu to sysek27 był i się pytał o coś na ból głowy a Pani mu wskazała lodówkę z wódką Tak było babka nieźle zdziwiona była jak poprosiłem o tabletki
kaju Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Opublikowano 14 Maja 2014 Karol lepszy zgon niż ogórkowa na trampku:decayed:a co do monopolu to sysek27 był i się pytał o coś na ból głowy a Pani mu wskazała lodówkę z wódką Tak było babka nieźle zdziwiona była jak poprosiłem o tabletki w którym sklepiku? na tej ulicy, co jest Hotel? bo każdy sklep obsługiwałem na tej ulicy jak robiłem w piekarni
Tomasz Opublikowano 14 Maja 2014 Opublikowano 14 Maja 2014 Karol lepszy zgon niż ogórkowa na trampku:decayed:a co do monopolu to sysek27 był i się pytał o coś na ból głowy a Pani mu wskazała lodówkę z wódką Tak było babka nieźle zdziwiona była jak poprosiłem o tabletki w którym sklepiku? na tej ulicy, co jest Hotel? bo każdy sklep obsługiwałem na tej ulicy jak robiłem w piekarni tak na tej ulicy jadać w kierunku centrum po prawej
Rekomendowane odpowiedzi