Arkadiush Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Arek Ty musisz obiecać, że w tym roku nie będziesz dawał na zimnym - inaczej nie masz wjazdu Karol obiecuje dam na ciepłym:grin:
kaju Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2014 Arek Ty musisz obiecać, że w tym roku nie będziesz dawał na zimnym - inaczej nie masz wjazdu Karol obiecuje dam na ciepłym:grin: też nie ma opcji - to nie remiza
Arkadiush Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Arek Ty musisz obiecać, że w tym roku nie będziesz dawał na zimnym - inaczej nie masz wjazdu Karol obiecuje dam na ciepłym:grin: też nie ma opcji - to nie remiza dobra jak dobrze pójdzie to zgrzewka cytrynówki będzie
Arkadiush Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 masz hak? to weź przyczepke Kowi przyjedzie daleko nie będzie z Ostrowa:decayed:
czorny_07 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 masz hak? to weź przyczepke Kowi przyjedzie daleko nie będzie z Ostrowa:decayed: nie na bieżąco jesteś
kaju Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2014 masz hak? to weź przyczepke Kowi przyjedzie daleko nie będzie z Ostrowa:decayed: nie na bieżąco jesteś +1
arre Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Arek Ty musisz obiecać, że w tym roku nie będziesz dawał na zimnym - inaczej nie masz wjazdu Karol obiecuje dam na ciepłym:grin: Odbierzesz tarczke na oem-ie bydziesz mial taniej
Bart-S Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Arek Ty musisz obiecać, że w tym roku nie będziesz dawał na zimnym - inaczej nie masz wjazdu Już ch** z tym zimnym. Żeby tylko tylu pytań nie zadawał ...
sysek27 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Jesli znowu w borowance to mysle że nie ma co szaleć z tymi daniami, zredukować do minimum(śniadanie), poprosic tylko o udostępnienie grila, czy tam miejsca na ognisko i "kazdy sobie". Bo jednak 300zł to straszak na obecność(co by nie dawali, a wiem że nie dadzą zbyt wiele), a i tak przykładem był pierwszy zlot, dużo ludzi w dzień trafiło do maca, czy na pizze pobliską. Tak wiec ja byłbym za zjazdem ceny do cen za dobe wynajmu z śniadaniem. Kolacja i obiad na swój koszt, w mięsnym zrobimy przewrót:polew:Kuchnie własną w pokojach miał każdy:wink: Mi się wydaje jeśli w ogóle mogę zabierać głos to Kowi dobrze pisze, ale można też taką opcję rozpatrzyć: W piątek koło popołudniu wjazd na teren ośrodka wieczorem robimy właśnie jakiegoś grilla czy ognisko jedzonko każdy swoje we własnym zakresie w sobotę rano śniadanie cały dzień i tak spędzimy nad wodą więc tam można coś przekąsić a wieczorem tak jak w zeszłym roku kolacja serwowana przez hotel, nocleg rano śniadanko i koło obiadu rozjeżdżamy się do domów:wink: PS. MAGIC załatw mi numer telefonu do mamy OLI-ego muszę z Nią pogadać, żeby syna ustawiła przed wyjazdem i nie zachowywał się jak szczeniak wylewając wartościowe trunki pod stół
luk88spider Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 hmmm jak poskładam do tego czasu mojego ulepa to z miłą chęcią bym wpadł... tylko musze pierw zapasową wątrobe poszukać bo gdzie mi tam do Was:decayed:
davidlive Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Wstępnie się deklaruję Jest u mnie sporo zapaleńców A4 może uda sie kogoś namówić. Swoją drogą, w zeszłym roku było "tylko" tyle aut co na filmie ? To dość popularne auta i duży klub więc troszkę mało wozideł. Nie narzekam bo na żadnym zlocie A4 nie byłem ale bywałem na wielu innych i sam je też organizowałem np na mazurach, konkretnie zloty FORD PROBE KLUB POLSKA kiedyś taka piękną furkę posiadałem i na zlocie czasem bywało blisko 70 aut co jest mega wynikiem jak na tak rzadkie auta . pozdro panowie i do zobaczenia w ostrowie
OGr Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Kowi wez tez pod uwagę ze jak Ktos się napitoli to za kierownicę nie siadzie i do tego MC czy pizzę po prostu nie pojedzie bo nie będzie mogl, albo co gorsza nie będzie nawet w stanie chodzić PS: Kaju w pokojach brakowało lodówek Naciapane z sedesu ... rzut beretem z buta o ile ktoś jest w stanie chodzić ;-)
kaju Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2014 Swoją drogą, w zeszłym roku było "tylko" tyle aut co na filmie ? to długa historia
OLI_B5 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 PS. MAGIC załatw mi numer telefonu do mamy OLI-ego muszę z Nią pogadać, żeby syna ustawiła przed wyjazdem i nie zachowywał się jak szczeniak wylewając wartościowe trunki pod stół Jak ja abstynent
kaju Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2014 PS. MAGIC załatw mi numer telefonu do mamy OLI-ego muszę z Nią pogadać, żeby syna ustawiła przed wyjazdem i nie zachowywał się jak szczeniak wylewając wartościowe trunki pod stół Jak ja abstynent właśnie wydałeś na siebie wyrok. będziesz popierdalał do miasta po żarcie dla każdego
OLI_B5 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 PS. MAGIC załatw mi numer telefonu do mamy OLI-ego muszę z Nią pogadać, żeby syna ustawiła przed wyjazdem i nie zachowywał się jak szczeniak wylewając wartościowe trunki pod stół Jak ja abstynent właśnie wydałeś na siebie wyrok. będziesz popierdalał do miasta po żarcie dla każdego Jak krążą tam dobre gąski po mieście to moge jeździć w tą i spowrotem
Kowi87 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Wstępnie się deklaruję Jest u mnie sporo zapaleńców A4 może uda sie kogoś namówić. Swoją drogą, w zeszłym roku było "tylko" tyle aut co na filmie ? To dość popularne auta i duży klub więc troszkę mało wozideł. Nie narzekam bo na żadnym zlocie A4 nie byłem ale bywałem na wielu innych i sam je też organizowałem np na mazurach, konkretnie zloty FORD PROBE KLUB POLSKA kiedyś taka piękną furkę posiadałem i na zlocie czasem bywało blisko 70 aut co jest mega wynikiem jak na tak rzadkie auta . pozdro panowie i do zobaczenia w ostrowie załozenie tamtego zlotu było nieco inne, sciagnąć do jednego miejsca jak najwiecej porobionych B5ek<- miał to być zlot battalionu(w miare nam sie to udało), później rozwineliśmy temat na ogólnopolski zlot i nie było zadnych ograniczeń poza ceną i iloscia miejsc w hotelu. Miał być klimat, a nie zwykła popijawa, mielismy nagrać film, no ale bifor był bardziej mega niz sie zapowiadało, film zaczeliśmy kręcic popołudniu, ale swoja drogą trzeba na ten rok wymyślec wiecej ujeć z jazdy noi różnorodnosć nagrywek:jerk:
Gwerty Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Swoją drogą, w zeszłym roku było "tylko" tyle aut co na filmie ? to długa historia
Kowi87 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Swoją drogą, w zeszłym roku było "tylko" tyle aut co na filmie ? to długa historia no w sumie
Rekomendowane odpowiedzi