domin79 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Te krzychu z tą siostrą to wiesz jak jest Nawet miałem okazję się z nią przejechać siostra na 99proc.bedzie podobalo jej sie w uj...... banda najepanych jak bydleta knurow gdzie kliknąc lubie to:decayed::grin:
kaju Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2014 Te krzychu z tą siostrą to wiesz jak jest Nawet miałem okazję się z nią przejechać siostra na 99proc.bedzie podobalo jej sie w uj...... banda najepanych jak bydleta knurow gdzie kliknąc lubie to:decayed::grin: wy sie dobrze dogadacie
Maxcudo Opublikowano 18 Stycznia 2014 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Te krzychu z tą siostrą to wiesz jak jest Nawet miałem okazję się z nią przejechać siostra na 99proc.bedzie podobalo jej sie w uj...... bo my fajne chłopaki jesteśmy Muszę ją w Szczecinie odwiedzić
Gość cwiara Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Te krzychu z tą siostrą to wiesz jak jest Nawet miałem okazję się z nią przejechać siostra na 99proc.bedzie podobalo jej sie w uj...... banda najepanych jak bydleta knurow gdzie kliknąc lubie to:decayed::grin: Doniek, Ty mnie tam specyfiku kawowo - kukulkowego naszykuj dla sponiewierania muzgow naszych
wladi Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Szykuj Doniek szykuj bo chyba się razem sponiewieramy:thumbup:
mrogal Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Te krzychu z tą siostrą to wiesz jak jest Nawet miałem okazję się z nią przejechać siostra na 99proc.bedzie podobalo jej sie w uj...... banda najepanych jak bydleta knurow gdzie kliknąc lubie to:decayed::grin: wy sie dobrze dogadacie tez taki cham?
kaju Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2014 Te krzychu z tą siostrą to wiesz jak jest Nawet miałem okazję się z nią przejechać siostra na 99proc.bedzie podobalo jej sie w uj...... banda najepanych jak bydleta knurow gdzie kliknąc lubie to:decayed::grin: wy sie dobrze dogadacie tez taki cham?
domin79 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Te krzychu z tą siostrą to wiesz jak jest Nawet miałem okazję się z nią przejechać siostra na 99proc.bedzie podobalo jej sie w uj...... banda najepanych jak bydleta knurow gdzie kliknąc lubie to:decayed::grin: wy sie dobrze dogadacie tez taki cham? a jak:decayed:
mrogal Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Te krzychu z tą siostrą to wiesz jak jest Nawet miałem okazję się z nią przejechać siostra na 99proc.bedzie podobalo jej sie w uj...... banda najepanych jak bydleta knurow gdzie kliknąc lubie to:decayed::grin: wy sie dobrze dogadacie tez taki cham? a jak:decayed: brraaacieee:decayed:
swir88 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 W poprzednim zlocie śniadanie bylo za wczesnie jak sie obudzilem to juz bylo posprzatane .... Oczywiscie na 1000 % obecny Trzeba cos ogarnac na te 3 dni hehe Kaju odezwie sie do ciebie w sprawie pucharkow mam kilka pomyslow...
kaju Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2014 W poprzednim zlocie śniadanie bylo za wczesnie jak sie obudzilem to juz bylo posprzatane .... Oczywiscie na 1000 % obecny Trzeba cos ogarnac na te 3 dni hehe Kaju odezwie sie do ciebie w sprawie pucharkow mam kilka pomyslow... Andrzej!
szafa Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 W tym roku termin zabukowany i choby nie wiem co się działo wpadne, jak nie audi to matizem żony:kox: Wrzuci się moje 18, uj***e pare zwoi:slina: i jakoś dojedziemy:decayed: Musze poznać tych wszystkich wariatów w realu:kox:
MAGIC87 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 heh, jedna konkretna impreza w 2013 :decayed:to teraz w 2014 chetnych X2:naughty:
kaju Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2014 heh, jedna konkretna impreza w 2013 :decayed:to teraz w 2014 chetnych X2:naughty: to się okaże
sysek27 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 No właśnie w zeszłym roku to też tak było jak się info pokazało to mnóstwo chętnych a im bliżej terminu było to się wykruszali ---------- Post dopisany at 21:33 ---------- Poprzedni post napisany at 21:32 ---------- Co nie zmienia faktu, że impra fajna była i w tym roku jak zdrówko dopisze i czas znajdę to nie omieszkamy zawitać
Arkadiush Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 No właśnie w zeszłym roku to też tak było jak się info pokazało to mnóstwo chętnych a im bliżej terminu było to się wykruszali ---------- Post dopisany at 21:33 ---------- Poprzedni post napisany at 21:32 ---------- Co nie zmienia faktu, że impra fajna była i w tym roku jak zdrówko dopisze i czas znajdę to nie omieszkamy zawitać to prawda ale i tak było mega impra mega wiara i wszystko mega
mrogal Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 W tym roku termin zabukowany i choby nie wiem co się działo wpadne, jak nie audi to matizem żony:kox: Wrzuci się moje 18, uj***e pare zwoi:slina: i jakoś dojedziemy:decayed: Musze poznać tych wszystkich wariatów w realu:kox: wontrobe na loterii wygrales ---------- Post dopisany at 07:53 ---------- Poprzedni post napisany at 07:52 ---------- heh, jedna konkretna impreza w 2013 :decayed:to teraz w 2014 chetnych X2:naughty: litra mi wisisz
OGr Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 W tym roku termin zabukowany i choby nie wiem co się działo wpadne, jak nie audi to matizem żony:kox: Wrzuci się moje 18, uj***e pare zwoi:slina: i jakoś dojedziemy:decayed: Musze poznać tych wszystkich wariatów w realu:kox: I szafa zawstydzi wszystkich ;-))) PS: Możemy się zgadać i jakoś grupą pojechać.
Kowi87 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 spokojnie chłopaki do sierpnia daaaaleko:wink:
Świstak. Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Czy te zloty muszo być tak daleko od Olsztyna ? Albo czy Olsztyn musi być tak daleko od zlotów ?
Rekomendowane odpowiedzi