andynl Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 No akurat rodzaj paliwa ma niewiele wspólnego ze zderzakiem (na całe szczęście ) Mikro spocik Kilka fotek nowego S-line bumperka i hebelków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian3769 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Spis części jest tutaj Pakiet Sportowy S LINE oraz S LINE Exterieur - Audi A4 B8 - Audi A4 Klub Polska Oczywiście znam to niemal na pamięć Puki co, narazie zmieniali zderzak tylko "dieslowcy". Chciałem się upewnić jak to jest w autach z motorem na szlachetniejsze paliwo Szlachetniejsze... Masz na myśli LPG ??? No PANIE... na bogato Jeszcze tylko wisienki na tym torciku brakuje...... Przodzik spoko, ale tak jak stoją obok normalny tył x2 i S-Line z tym dyfuzorkiem to bez porównania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Wygląda dobrze w tym kolorze No akurat rodzaj paliwa ma niewiele wspólnego ze zderzakiem (na całe szczęście ) Kurcze, ze sam na to nie wpadłem. Szlachetniejsze... Masz na myśli LPG ??? A widzisz panie kolego, LPG jest najwyżej w procesie rektyfikacji ropy. Wtryskiwane w fazie ciekłej w silnikach z bezpośrednim wtryskiem jest lepsze jak benzyna Zderzak już pod PDC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinch001 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Wygląda dobrze w tym kolorze No akurat rodzaj paliwa ma niewiele wspólnego ze zderzakiem (na całe szczęście ) Kurcze, ze sam na to nie wpadłem. Szlachetniejsze... Masz na myśli LPG ??? A widzisz panie kolego, LPG jest najwyżej w procesie rektyfikacji ropy. Wtryskiwane w fazie ciekłej w silnikach z bezpośrednim wtryskiem jest lepsze jak benzyna Zderzak już pod PDC I nie robi się na lpg nagar przy bezpośrednim wtrysku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian3769 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Wygląda dobrze w tym kolorze No akurat rodzaj paliwa ma niewiele wspólnego ze zderzakiem (na całe szczęście ) Kurcze, ze sam na to nie wpadłem. Szlachetniejsze... Masz na myśli LPG ??? A widzisz panie kolego, LPG jest najwyżej w procesie rektyfikacji ropy. Wtryskiwane w fazie ciekłej w silnikach z bezpośrednim wtryskiem jest lepsze jak benzyna Zderzak już pod PDC I nie robi się na lpg nagar przy bezpośrednim wtrysku Macie z pewnością rację co do bezpośredniego wtrysku LPG no ale akurat nie to miałem na myśli.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 ale akurat nie to miałem na myśli.... Najszlachetniejszym z paliw wydaje się być ciekły wodór. Jest błękitny! Szanowny kolega testuje pewnie dzisiaj nowe hamulce Spalanie wzrośnie jeszcze przy tym huraganie Chociaż z nowym przodem Cw powinien być lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Dopiero dojechałem do NL, w niemczech wichura, w Bad Oyenhausen oberwało reklamę ze sklepu i rozbiła szybę w BMW stojącym tuż za mną na światłach FART że wcześniej wyprzedziłem tę BMkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Wieje strasznie już drugi dzień... Jechałeś czwórką od Rzeszowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 (edytowane) Nie, Lublin-Radom-Pietrków-Łodź-a dalej A2 do Świecka Jeeeest lotka Edytowane 18 Stycznia 2015 przez andynl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian3769 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Gratulacje Wiela kupików taka wisienka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 +10PS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Jedyne 130urków (z KW) i tylko 6 tygodni czekania ostatni raz kupiłem coś u makaroniarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian3769 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 +10PS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 No, a tak wygląda dziś moje auto k....wa!!! Dzieci mojej sąsiadki urządziły sobie dzień malowania kredą po chodniku, auto tez zostało przyozdobione Po umyciu niestety okazało się że maska nadaje się do polerowania :facepalm: Why me?? :facepalm: nie mogły sobie wybrac innego samochodu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nYgus9928 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Może dostały zlecenie xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian3769 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Wiem, jak musiałeś być wk.....ny . Pewnie każdy z nas ma tu je...la na punkcie swojej wychuchanej audiczki. Ale wyobraz sobie, jak mnie się nogi ugięły kiedy ok 10 lat temu, jak jeszcze w Polsce był prawdziwe zimy a moja B5- tka była cała zasypana śniegiem..... Wychodzę z domu a tu..... wówczas 5-letni syn mojego szwagra siedzi na sankach........................ na dachu mojej A4-czki i urządza sobie tor bobslejowy wyznaczony przez szybę i maskę W ostatniej chwili go złapałem no ale zderzak ,maska i szyba wyglądały jak by mały pociąg po nich przejechał. Myślałem że mu nogi z d...y powyrywam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 to ci smyki, dzieci to mają pomysły Wysłany LG F60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Bezstresowe wychowanie :facepalm: No cóż poinformowałem sąsiadkę żeby przygotowała papiery z ubezpieczenia, a resztą zajmie się serwis, także maska będzie polerkowana. Na szczęście Holendrzy ubezpieczają się od wszystkiego więc nie powinno byc problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian3769 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Bezstresowe wychowanie :facepalm: No cóż poinformowałem sąsiadkę żeby przygotowała papiery z ubezpieczenia, a resztą zajmie się serwis, także maska będzie polerkowana. Na szczęście Holendrzy ubezpieczają się od wszystkiego więc nie powinno byc problemu. Dokładnie bezstresowe...... Trzeba mieć fantazje dziadku... Masakra...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 (edytowane) Na szczęście Holendrzy ubezpieczają się od wszystkiego więc nie powinno byc problemu. Element do malowania. Spolerujesz, a tysiąc € przeznaczysz na mody . Edytowane 25 Stycznia 2015 przez griga-st Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi