andynl Opublikowano 2 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 No właśnie nie moge się zdecydować i chyba na razie sobie daruję. Ten neon świeci bardziej na różowo niż czerwono......k.....wa jak w domku dla lalek Barbie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
main Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 No właśnie nie moge się zdecydować i chyba na razie sobie daruję. Ten neon świeci bardziej na różowo niż czerwono......k.....wa jak w domku dla lalek Barbie Twój domek i Twoje lalki :grin: :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 2 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rever Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Siema, Napisz cos więcej o montażu listw z slina. Kupiłeś ori? Montowałes na taśmę czy klej? Zastanawiam sie nad nimi ale obawiam sie jak zachowuje sie to w zime - wody/śniegu w szparach pomiędzy listwa a karasoria można sie spodziewać. Pozdro Wysłane przez Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 2 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Siema, Napisz cos więcej o montażu listw z slina. Kupiłeś ori? Montowałes na taśmę czy klej? Zastanawiam sie nad nimi ale obawiam sie jak zachowuje sie to w zime - wody/śniegu w szparach pomiędzy listwa a karasoria można sie spodziewać. Pozdro Wysłane przez Tapatalk Tutaj masz wszystko na ten temat http://a4-klub.pl/index.php?/topic/234495-listwy-s4-s-line-zewnetrzne-montaz/ Ja listwy kupowałem nowe ORI przy odklejanych używkach może się zdarzyć że nie będą pasowały, kleiłem na taśmę i klej do szyb Wurth, na pewno nie odpadną A samochód trzeba myć to nie bedzie problemu z brudem gdzies tam zalegającym Zrobisz jak zechcesz ja uważam że było warto A skoro już tu wlazłem to powiem tylko że właśnie odebrałem nowe zabawki Będę chłodził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Proszę o numer części do rury i link do aukcji z neonem Chciałem zrobić sobie podświetlane schowki w boczkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 13 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 neon http://allegro.pl/nx3-neon-gietki-3mm-rozne-kolory-super-tuning-i4516870536.html zawór 3B0 816 355 01C rura 8R1 816 311 No i zrobiłem tego moda z chłodzeniem schowka ale k....wa żebym wiedział to bym się nie czepiał Ciężka sprawa z dokładnym wycelowaniem otworu w schowku (oczywiście za pierwszym razem spi....łem) i poza tym jakość części serwowanych przez audi to jakas totalna pomyłka Rurka z tą pierdołką zamiast się ciasno zatrzaskiwać w obudowie wentylacji to lata jak g....no w gaciach i bokami spiernicza schłodzone powietrze. Zawór zamykający dopływ chłodzenia w schowku jest tak tandetnie wykonany że po kilkukrotnym przekręceniu zaczął mi się rozlatywać w rękach Ogólnie rzecz biorąc uważam że mod nie wart zachodu choć miło jest wyjąć chłodny napój ze schowka A takie tam wieczorowa porą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Love-AUDI Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Obudowa zegarów z A5 jest też wymieniałem u siebie parę miesięcy temu , efekt zwłaszcza wieczorem jak są podświetlone jest z....ty ,bez porównania ze standardową obudową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 13 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Obudowa zegarów z A5 jest też wymieniałem u siebie parę miesięcy temu , efekt zwłaszcza wieczorem jak są podświetlone jest z....ty ,bez porównania ze standardową obudową Dobrze mówisz dać Ci piwka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Wreszcie dotarłem , ale pomodzona ta twoja furmanka super sie prezentuje , autko życze dalszych modów i bezawaryjności oczywiście Ps' gdzie kupowałeś t polerke sonax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 21 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 (edytowane) Wreszcie dotarłem , ale pomodzona ta twoja furmanka super sie prezentuje , autko życze dalszych modów i bezawaryjności oczywiście Ps' gdzie kupowałeś t polerke Ja kupowałem przez Holenderskie audi forum, grupowy zakup zniżka cenowa http://www.carclean.nl/ Po problemach ze znalezieniem pinów wreszcie udało mi się odpalić fotochrom Jesienna sesyjka Edytowane 21 Września 2014 przez andynl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Nawet podoba mi się ten kolorek Jakie masz ET? Tył schowany <taki jakiś> na trzecim od dołu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 22 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Jakie masz ET? Tył schowany na trzecim od dołu. Jeśli dobrze pamiętam ET45 i właśnie gumiak siedzi wewnątrz prawie 2cm od górnej krawędzi błotnika. Zastanawiam się nad jakimś innym kółkiem coby trochę wypchnąć na zewnątrz, tylko jakoś pomysłu nie mam jakie rozmiary kółek szukać jakieś podpowiedzi????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 dystans ratuje sytuacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 28 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 jakoś ja do tych dystansów nie mam zaufania, wole chyba kółko zmienić Po zamontowaniu LED Cree w halogenach nie byłem zadowolony z ilości światła jaką dają Cree, więc wyleciały Kupiłem żarówki H11 podobno wypełnione xenonem ile w tym prawdy nawet najstarsi górale nie wiedzą Dzis założyłem no i ilość światła o niebo lepsza niż z Cree i barwą podobne do bixenonów także na razie jestem zadowolony Ciekawe tylko jak długo będą działały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 No widzę że super wyszło ,możesz dać zdjęcie jak wyglądają te żarówki chodzi mi o końcówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 28 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 (edytowane) No niestety nie zrobiłem fotki samych żarówek no ale wygoglaj sobie H11 to zobaczysz jaka mają końcówkę Ewentualnie ze strony gdzie kupiłem sobie pooglądaj http://www.jmf-gadget.com/Webwinkel-Product-1739273/Haloge-lamp-met-Xenon-Gas-7500K-H1-H4-H7-H8-H11-H13-HB3-HB4.html A wspomnę jeszcze że mają 7500K Edytowane 28 Września 2014 przez andynl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Zależy jak często będziesz używał. Jako mijania (H7 bodajże) wytrzymują zwykle do pol roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 28 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Zależy jak często będziesz używał. Jako mijania (H7 bodajże) wytrzymują zwykle do pol roku. No wiem właśnie dlatego napisałem ciekawe jak długo. W poprzednim aucie miałem H7 i zwykle padały po wjechaniu w większy dołek No zobaczymy, strasznie drogie nie były więc żałować nie ma co, a jak nie to będę testował jeszcze coś innego. A używam w sumie rzadko tylko doświetlenie zakrętów cały czas chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srb38vx Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Wreszcie dotarłem , ale pomodzona ta twoja furmanka super sie prezentuje , autko życze dalszych modów i bezawaryjności oczywiście Ps' gdzie kupowałeś t polerke Ja kupowałem przez Holenderskie audi forum, grupowy zakup zniżka cenowa http://www.carclean.nl/ Po problemach ze znalezieniem pinów wreszcie udało mi się odpalić fotochrom Jesienna sesyjka Fajne to masz panie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi