GILI Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Najlepszego Lodówa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Najdłuższego, najtwardszego Lodówa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAZY Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Sto lat Lodówa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur_pogórze.g Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Sto lat życia dwieście picia :gwizdanie: Lodówa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Wszystkiego najlepszego Lodówa Sto lat sto lat :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 100 lat bartek213 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Najlepszego!!! Ale piwka bedzie :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Bartek,sto lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Sto lat Bartek!!! Ale mam nadzieję że jutro już nikt nie ma, bo ile można tych życzeń pisać/czytać A tak na marginesie - czy RNS-E ma funkcje mute i pause podczas odtwarzania muzyki? Aaa i jeszcze jedno - pomijając to że to fabryczny sprzęt Audi, to czy RNS-E jest naprawdę tak dobre? Na dzień dzisiejszy koszt zakupu wraz z montażem w Gdańsku to ok 2.000zł, czyli sporo kasy. Zastanawia mnie czy za taką gotówkę naprawdę nie ma nic lepszego na rynku? A te wszystkie Clariony, Kenwoody, Alpine'y ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ambro Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Wszystkiego najlepszego Bartek ! ! ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Za czyje zdrowie pijecie bo ja już nie wiem co pije z kim pije za czyją tesciową pije Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Sto lat Bartek!!! Ale mam nadzieję że jutro już nikt nie ma, bo ile można tych życzeń pisać/czytać A tak na marginesie - czy RNS-E ma funkcje mute i pause podczas odtwarzania muzyki? Aaa i jeszcze jedno - pomijając to że to fabryczny sprzęt Audi, to czy RNS-E jest naprawdę tak dobre? Na dzień dzisiejszy koszt zakupu wraz z montażem w Gdańsku to ok 2.000zł, czyli sporo kasy. Zastanawia mnie czy za taką gotówkę naprawdę nie ma nic lepszego na rynku? A te wszystkie Clariony, Kenwoody, Alpine'y ? Duzo lepsze mozliwosci i parametry maja stacje 2 din. Rns to tylko ladny wyglad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zjawkowy1210 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Najlepszego Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca.13 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Lodówa, Bartek-Najlepszego ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Najlepszego Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Qurwa co to jakaś epidemia ?? NAJlepszego Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alona Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Lodówa, Bartek-Najlepszego ! POPIERAM :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lodówa Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 :hi: dzięki :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek213 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 ja równiez wszystkim dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 kuwa zasypało mnie właśnie trwa ogólnoosiedlowa akcja sąsiedzka wypychania samochodów ze śnieżnych zasp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi