karol 488 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Witam koledzy od niedawna posiadam a4 1.8 t 163 km niewiem czy wogóle zakładac gaz , hmm zawsze toroszke taniej ta jazda wygląda . Myślałem jak juz to o brc powiedzcie cos na założenie gazu . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 BRC SQ24 to przyzwoita opcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolas123321 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Brc to gówno w regulacji i ograniczenia co do wtryskow. Proponuje Elektronika tech224 Reduktor Ac01 lub 02 Lub kme tur Wtryskiwacze Dragony lub barracudy Butla około 52l Wlew w klapke Faro do gazu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 (edytowane) Mam taki sam motor i mam : Stag4plus,reduktor ac,wtryski ac w01,butla55l. pali 12l . Edytowane 23 Października 2014 przez jacek70 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Zrobilem BRC SQ 24 ponad 180 000 km bez zadnych problemow. silnik AEB podkręcony na 210kM/307Nm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolas123321 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Możesz podać pełną specyfikacje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Normalna instalka BRC Reduktor byl tylko większy byl MapSensor i pomaranczowe wtryski wsio wyrabiało bez problem mało tego auto bylo bardzo oszczedne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolas123321 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Problem jak chcesz cos pod regulować musisz jechać do przeszkolonego nie wiadomo kogo. A do techa kupujesz kabel i stroisz jak chcesz. Dodatkowo masz szereg korekt. W wyższych modelach tez korekty obd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 A co tam chcesz regulować. Raz wystroi gazownik i spokój. Co najwyżej raz na rok kontrola ( też u gazownika) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolas123321 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 (edytowane) Raz na rok tez kosztuje. Uzupełnij PROFIL! Edytowane 23 Października 2014 przez cwiara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol 488 Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Koledzy to jai najlepiej gaz załozyć . Ja 14 lat jeżdziłem w passacie b3 2.0 brc nie narzekam śmigał aż miło , niewiem stag , prins czekam na opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Robię przegląd gazu co 10 tys. Sprawdzenie ,korekty,wymiana filtrów lotny i ciekły . Za wszystko 140 zł . To chyba nie majątek a spokojna głowa i święty spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolas123321 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Ale jak mozesz zrobic sam, to zaboli Cie 100zl w kieszeni? Bo 40 wydasz na filtry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Jeżeli umiesz to czemu nie . Ja mam dobrego speca od gazu który daje gwarancje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marc!n Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Jak tylko nie będziesz żydził na części to będziesz z gazu zadowolony bo silnik świetnie sobie z nim radzi. A czy brc czy inne marki to jeden kij, ważne żeby gazownik wiedział co robi. Jeżeli robisz sporo km lub auto ma być na dłużej to zakładaj LPG jak najszybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziol1172 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 (edytowane) BRC jest dobre tylko drogie w serwisie, i ewentualnej awarii tu cały myk... Polskie Sterowniki są równie dobre,a nawet niektóre i lepsze Grunt to kumaty gaziarz, jak ma pojęcie to ogarnie większość , "poprawnie zamontuje i wystroi" i o gazie będziesz pamiętał tylko przy tankowaniu Edytowane 23 Października 2014 przez koziol1172 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 tak się utarło,że jak instalacja gazowa to BRC,Lovato,Prins a polskie są również dobre jak nie lepsze od wymienionych, sterownik Stag GoFast,Stag QBox,Tech reduktor AC R01 wtryski AC W01,Barracuda wszystko jest polskie i jest naprawdę dobre ale jak już wyżej pisali,najważniejszy jest monter z głową,który wie co robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4Arturr Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Założyłem początkiem miesiąca LPG Stag i myślę podobnie że ważny jest montaż jak ktoś spartoli to najlepsze graty nie pomogą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolas123321 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Nie proponujcie wtryskowe w01 bo to następca walteka i tylko jak zakladasz budżet opcje to możesz je wrzucac. Dobre wtrysku to barracudy, dragony,regfasty,prins, hana, magicjet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 A ja mam wtryski w01 i nie narzekam . Zero problemów , dają radę więc po co przepłacać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi