Czaki89 Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Opublikowano 3 Listopada 2015 Dzisiaj wpadła zmieniarka Yatoura.. podłączona ,działa bez problemu.. Pozdro
Gac3k Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 Elegancko lodóweczkę widzę też masz
Czaki89 Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Opublikowano 3 Listopada 2015 Lodóweczka już dawno wpadła
Mati_23 Opublikowano 4 Listopada 2015 Opublikowano 4 Listopada 2015 powiedz mi dużo rezania z lodóweczką ?
Czaki89 Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Opublikowano 4 Listopada 2015 Wymieniałem cały schowek i przekładałem swoją klapę z zamkiem.. to roboty na max 1h.. A jak tam z samym wkładem to nie wiem. Pewnie też nie za wiele roboty.
Radex121 Opublikowano 4 Listopada 2015 Opublikowano 4 Listopada 2015 Też zamontowałem takie radio jak ty u siebie ale jako adapter MP3 mam zamiar zamontować to http://car-tronic.pl/dension-pro-btauxusbipodiphoneid3-audi-a4a3tt-p4286.html Bluetooth usb jack mic i mega kozak info na fisie ! Co prawda troche kosztuje ale co tam
Czaki89 Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Opublikowano 4 Listopada 2015 Cena ładna ja mam moje cudo za 150 zł i na razie człowiek zadowolony..aczkolwiek fajnie by było gdyby pokazywało nazwy utworów Ciekawe jak to będzie wyglądać z tym info na fisie.. ciekawy bajer
Radex121 Opublikowano 4 Listopada 2015 Opublikowano 4 Listopada 2015 Wpisz na youtube to zobaczysz mega kozak dodatkowo w tym jest zestaw głośno mówiący z mikrofonem itp tylko ta cena.... ale czego sie nie robi dla przyjemności
Czaki89 Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Opublikowano 4 Listopada 2015 (edytowane) coś takiego? Szkoda ze nie rozwija sie na cały wyświetlacz U mnie plany na coś innego wię trzeba składać kaskę Edytowane 4 Listopada 2015 przez Czaki89
MichałA4 Opublikowano 23 Listopada 2015 Opublikowano 23 Listopada 2015 He he Chyba już wiem co zawita na pokładzie, graty fantów
Czaki89 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2015 (edytowane) Siemanko Wszystkim. W temacie ostatnio trochę cisza i w sumie miałem jeszcze chwile poczekać z aktualizacją, no ale nie mogłem wytrzymać i muszę się pochwalić zmianami jakie miały miejsce we wnętrzu mojej Audioli w ostatnich tygodniach Można powiedzieć, że jak zwykle zakupy były instynktowne i jeszcze jakiś miesiąc temu te modyfikacje były tylko marzeniami w których zrealizowanie szczerzę wątpiłem, a to z powodu dość wysokich kosztów , jakie niesie za sobą skompletowanie wszystkich gratów. Zaczęło się jednak niewinnie od zakupu RNSe w bardzo dobrym stanie od forumowego kolegi biggman, dzięki! . Później kompletowanie reszty gratów pod multifunkcyjną kierownice. Tutaj udało się ogarnąć cały komplecik taśma , moduł oraz łącznik od kolegi rafi10612 , również podziękowania dla tego kolegi! Później niestety nie było już tak prosto.. przez myśl przechodziły różne pomysły co do kierownicy multifunkcynej. Miała być zwykła trójka z B7 później szukałem czegoś wypasionego bo jak już założyć to taką żeby wzroku od niej nie można było oderwać. Szukałem modelu z b8 po lifcie. Również tej wersji ściętej.. Przeglądając całe internety w poszukiwaniu okazji cenowych i tej jednej wymarzonej trafiłem na poduchę od audi TT w bardzo dobrej kasie ..od razu zabrana.. do tego w niedługim czasie wpadła nie przyzwoita kierownica z Audi TT S-line.. W konsole środkową wpadło: - Radio RNSe w tym Język Polski oraz SDS. W kolumnę kierowniczą wpadło: - Moduł kontrolny - 8E0953549Q - Taśma - 4E0953541 z końcówką A - Łącznik 4 pin 4E0-972-133 - Poduszka Audi TT 8J0 880 201 J - Wiązka poduszki 8J0 971 589 B - Kierownica Multifunkcyjna Audi TT S-line 8J0419091G WUG Montaż RNSe polegał na wyciągnięciu starego i włożeniu nowego więc nie ma się co rozpisywać Montaż Kierownicy to temat też dość łatwy i nie ma z tym żadnej mecyi Największe problemy miałem przy kodowaniu. Co jak z czym sie je to wiecie z innych kilku tematach o wymianie modułu czy kierownicy. Z kodowaniem miałem problem przy próbie przyuczenia winu. Za cholerę nie chciało mi przyjąć wartości 00111 w końcu to zostawiłem.. Później kłopot z zakodowaniem modułu ABS.. w Końcu zechciał przyjąć pin do logowania, przyjął kodowanie..zresztą sam nie wiem jak to do końca zrobiłem. Posiłkowałem sie tematem z forum, a bez tego ani rusz... No dobra Koniec pitolenia ..czas na efekt końcowy ! Nie mam żadnego zdjęcia wnętrza po zakupię ale było mniej więcej tak..wewnętrzny pakiet sport, a później już leciało : Co do samych odczuć ? Kierownica jest nie przyzwoita.. nie mogę się namacać i napatrzeć.. najchętniej zabierał bym ją ze sobą do domu We wnętrzu do zrobienia jeszcze parę drobiazgów ale to już zostawiam na przyszły rok! A teraz małą galeryjka :D Foty trochę słabe bo późno wziąłem się za ich robienie Ale się poprawi może jutro Ogólnie podziękowania za pomoc merytoryczną dla kolegów afroo. i wrclaguna . Pozdro !! Edytowane 8 Grudnia 2015 przez Czaki89
tomekhxc Opublikowano 8 Grudnia 2015 Opublikowano 8 Grudnia 2015 jeszcze jak licznik zmienisz na kolor to bedzie malina
MichałA4 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Ło matko malyna , do pełni szczęścia brakuje tylko kolor fis-a
Pepe quattro Opublikowano 8 Grudnia 2015 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Piekna czarnulka ❤️ Az gapie sie na to wnetrze 2 godzine heh jak tu nievzwariowac ... A ta kierownicaa audi 2015 normalnie Powodzenia w dalszych modach
dawid7737 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Pięknaaa ta kiera nakładki na pedały i podstopnica RS?
Czaki89 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2015 Dzieki za pozytwne opinie.! Nad kolor fisem sie zastanawiam ale nie jest to temat latwy do ogarniecia.. jakies nakladeczki pewnie wpadna
Rekomendowane odpowiedzi