maciej12312 Opublikowano 29 Maja 2015 Opublikowano 29 Maja 2015 Podoba mi się ten avant:) Jednak zderzak sline daje radę Możesz podeslac link albo nazwe sprzedajacego na priv do tych listw s4 bo całkiem nieźle to wyglada?
Czaki89 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zamówiłem w tamtym tygodniu zestaw naprawczy włącznika świateł. Wygląda dobrze.. wnętrze zaczyna wyglądać jak z salonu hehe:D
Kazek 1.9 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Z salonu to będzie jak ci jeszcze parę linków wyślę heh czaki daj mu na zimnym on ci powie czy jesteś z naszego klubu hah Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka
Czaki89 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2015 (edytowane) Miesiąc maj można uznać za dobrze wykorzystany. Wpadło parę gratów które jak zwykle nie były planowane, na koniec dopadła jeszcze gorączka zakupoholika i o to efekty Za dobrą kasę wpadły: - Fotele pół skóry S-line z tkaniną speed od B7 :banan: - Czarny sufit z B7 - wymiana plastików wnętrza na plastiki z B7 w lepszym stanie - boczki drzwi z tkanina speed pod 4 elektrykę reszta gratów się kompletuje - a że nie mogłem się powstrzymać i brakowało mi do wnętrza S-line tylko progów to i wpadły progi S-liny z B6 :dance: Listewki Sory za foty..jak dorwę dobry aparat to porobię lepsze W przyszłym tygodniu wpadną nowe opony 225/40 i czarne relingi. .Taki mały projekt Shadow line Edytowane 3 Czerwca 2015 przez Czaki89
MichałA4 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 (edytowane) Łooooo Panie Malyna Wszystko to czego brakuje u mnie, powiedz lepiej gdzie parkujesz nocą przygarną by trochę tych kropek Edytowane 4 Czerwca 2015 przez MichałA4
Czaki89 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2015 Mała aktualizacja..nowe opony już założone.. relingi kupione tylko teraz nie wiem czy zakładać czy zostawić chrom.. Parę fotek też ustrzeliłem
MichałA4 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Avancik w s-line to jest to, tak patrzę na tą furke i coraz bardziej zaczynam myśleć o zakupie kombiaczka - starzeje się chyba he he
Mati_23 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Opublikowano 25 Czerwca 2015 super furka masz może gdzieś namiary na tą lotkę klapy ?
Czaki89 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2015 Mam ale na drugi raz bym ją sobie odpuścił i szukał gdzie indziej.. Więc nie wiem czy chcesz namiar:P
Mati_23 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Opublikowano 26 Czerwca 2015 acha czyli jakość jednak nie taka fajna
Czaki89 Opublikowano 1 Lipca 2015 Autor Opublikowano 1 Lipca 2015 (edytowane) Myślę że drugi raz bym nie zaryzykował ale póki co się trzyma.. ----------------------------------------------------------------------------------- Wczoraj zgubiłem jedną z końcówek wydechu :/ Miałem już dawno je spawnąć bo te opaski to nie pewna sprawa no i masz jadę i gdzieś sie zerwała..pytanie do was co robić, czy do kupic drugą tego samego wzoru czy może w ogóle wrzucić nowy komplet o innym wzorze rozmiarze . Obecnie miałem ulterki 100mm ,foty na pierwszej stronie. Dzięki za opinie i sugestie. Edytowane 1 Lipca 2015 przez Czaki89
RicS3 Opublikowano 1 Lipca 2015 Opublikowano 1 Lipca 2015 Myślę że drugi raz bym nie zaryzykował ale póki co się trzyma.. ----------------------------------------------------------------------------------- Wczoraj zgubiłem jedną z końcówek wydechu :/ Miałem już dawno je spawnąć bo te opaski to nie pewna sprawa no i masz jadę i gdzieś sie zerwała..pytanie do was co robić, czy do kupic drugą tego samego wzoru czy może w ogóle wrzucić nowy komplet o innym wzorze rozmiarze . Obecnie miałem ulterki 100mm ,foty na pierwszej stronie. Dzięki za opinie i sugestie.
Czaki89 Opublikowano 1 Lipca 2015 Autor Opublikowano 1 Lipca 2015 dawajcie jakieś propozycje bo auto nie wygląda teraz bez końcówek :/
Czokla001 Opublikowano 1 Lipca 2015 Opublikowano 1 Lipca 2015 dawajcie jakieś propozycje bo auto nie wygląda teraz bez końcówek :/ Piękna sztuka , blizniaczka mojej jednak tylko kolorem i zewn. s linem
Czaki89 Opublikowano 2 Lipca 2015 Autor Opublikowano 2 Lipca 2015 Myślałem szukałem i wybór padł na BuZzery ZZ91X 90mm ścięte wyglądające identycznie jak N1-90RS Ultera..cena trochę lepsza i zostało 40 zeta na coś..i myślę nad folia i zmianą koloru dekorów..coś a'la carbon 4D, 5D http://allegro.pl/folia-carbon-5d-polysk-fiber-calr-okleina-nowosc-i5331896301.html lub http://allegro.pl/folia-moro-kamuflaz-okleina-152x50-super-efekt-i5060027970.html do tego by taka kiera pasowała Dużo jest teraz wzorów chodź nie powiem że szczotkowane alu narazie najbardziej przypadło mi do gustu które mam. Macie jakieś inne propozycje to pisać..
Rekomendowane odpowiedzi