aniaz Opublikowano 24 Grudnia 2007 Opublikowano 24 Grudnia 2007 potrzebne miejsce żeby móc się spokojnie i bezpiecznie pościgać No widze wit.s ze bardzo chcesz tej kreseczki z kolezanka.. wymiekl ostatnio.. spaecjalnie przyjechalam tak btw jakby byl zadny krwi to by stanal a wyszla lipa..heh
wit.s Opublikowano 24 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2007 Co się odwlecze, to nie uciecze , a ja nie daję sobie wjechać na ambicję Ania. Trzeba było Ci umożliwić odjazd z honorem na ... Wigilię Tom3k, gdzie?
TTom3k Opublikowano 24 Grudnia 2007 Opublikowano 24 Grudnia 2007 ul.Krysztalowa. Tam sie wszyscy scigaja - sam kiedys sie sprawdzalem ;]
wit.s Opublikowano 24 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2007 A! Wiem. Kiedyś tam ojcu omal nie skasowałem nowego Nissana. Jak się z Poldonem "ścigałem" No, Żuczki. Wesołych Świąt Tarnowowi i okolicom
L3Vy Opublikowano 24 Grudnia 2007 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Wystrojonej choinki Wesolutkiej minki Gorącego serduszka Pełniutkiego brzuszka Oraz opłatka białego Z rodziną łamanego... Wszystkim forumowiczom... KLUB:D _________________________________________________ dzis robiłem akcje w DT pod kryptonimem "Kalendarzyk" hehehe z 10 ich rozdałem.. moze ktos zaglądnie...
ykk Opublikowano 24 Grudnia 2007 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Idą Święta !! !! !! Kazda dusza wniebowzięta... No bo święta jest to czas kiedy wszystko WALI NAS :D wali ukochana praca, wali nas ze mamy kaca, wali nas ze niezdrowo jemy i wali nas to ze tyjemy... wali nas ze rząd ch*jowy wali kryzys ustrojowy... walą chłopcy radarowcy, walą niedzielni kierowcy.... A ja z serca życze Wam Świąt... ........nie w smutki i nie w chorobie - Niech w Sylwestra gardło pali i niech Was to wszystko WAAAALI :polew: Wesołych Świąt
cayenne Opublikowano 24 Grudnia 2007 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Życzę Wam wytrwałości, by wszystko układało się po Waszej myśli, byście zawsze dążył do wyznaczonego celu i nigdy nie poddali się. By spełniły się Wasze marzenia te bliskie i te najbardziej odległe. By zdrowie nigdy Was jak i waszych najbliższych nigdy nie opuściło. Aby każdy dzień był piękniejszy od poprzedniego. Zdrowych, pogodnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia życzy ekipa Świdnicka.
slaweq Opublikowano 24 Grudnia 2007 Opublikowano 24 Grudnia 2007 W imieniu ekipy Rzeszowskiej zycze Wam Wesołych, zdrowych i spokojnych Świąt oraz wszystkiego co najlepsze w Nowym 2008 roku!!!
Szuder Opublikowano 24 Grudnia 2007 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Ja tez sie dołączam do życzeń Slaweq-a... Wszystkiego dobrego dla wszystkich klubowiczów...
ykk Opublikowano 24 Grudnia 2007 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zaraz zmykam na pasterke, a po pasterce wigilia z przyjaciolmi..
L3Vy Opublikowano 24 Grudnia 2007 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zaraz zmykam na pasterke, a po pasterce wigilia z przyjaciolmi.. no ja tez na pasterke sie wybieram ale zara po niej ide LULU.. bo ledwo zyje...
L3Vy Opublikowano 25 Grudnia 2007 Opublikowano 25 Grudnia 2007 Czy ktos jeszcze nie spi? ja ??? pozdrówka...
aniaz Opublikowano 25 Grudnia 2007 Opublikowano 25 Grudnia 2007 Nie trafiony, ktos inny mi chodzi po glowie..;P
wit.s Opublikowano 25 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2007 Nie trafiony, ktos inny mi chodzi po glowie..;P
Rekomendowane odpowiedzi