miron78 Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 Nie ma to jak się jebią dwa VIPy w temacie trzeciego VIPa :decayed: a czwarty Vip to zaraz zamknie
ono Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 My tu gadu gadu a do Adasia ciągle ludzie dzwonią , podobno będzie licytacja takie olbrzymie zainteresowanie , na razie głównym zainteresowanym jest muzeum sztuki nowoczesnej w Ingolstadt.
moskal Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 na razie głównym zainteresowanym jest muzeum sztuki nowoczesnej w Ingolstadt. :polew: :polew: :polew: :polew:
adamooo Opublikowano 14 Lutego 2010 Autor Opublikowano 14 Lutego 2010 najlepszy był dzisiaj telefon z Muzeum Kolei Wąskotorowej w Sochaczewie
PABLO Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 na razie głównym zainteresowanym jest muzeum sztuki nowoczesnej w Ingolstadt. :polew: :polew: :polew: :polew: Kuźwa poplułem się :polew: :polew: :polew:
Wandej Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 najlepszy był dzisiaj telefon z Muzeum Kolei Wąskotorowej w Sochaczewie :polew: chcą postawić starą lokomotywę na RS`ach bo ori za małe :polew:
ono Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 Wsadzą go w formalinę a na tabliczce napiszą : Wariacje Audi A4 by Adamoo , POLSKA !!! Śmiechy śmiechami , ale bryka w lepszym stanie niż moja jak była nowa.
poziek Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 hyhyhy , mam schabowego za free to jest schabowy w menu ?? :shocked: :naughty: :kox:
hornet Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 Ja jebie ale e-napina się zrobiła w tym wątku.
Reggi Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 hyhyhy , mam schabowego za free to jest schabowy w menu ?? :shocked: :naughty: :kox: A co zamawiałeś same ziemniaki ? :polew: :polew: :polew:
poziek Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 hyhyhy , mam schabowego za free to jest schabowy w menu ?? :shocked: :naughty: :kox: A co zamawiałeś same ziemniaki ? :polew: :polew: :polew: Wieśniaków nie wpuszczają wiec menu widziałem przez szybę
lukaszr Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 Adaś, a te 30 tyś więcej w cenie to za te kilkaset pozłacanych trytytek ? :naughty: Szkoda, że sprzedajesz ... aczkolwiek nie ma sensu trzymać auta jak się robi 1500 km rocznie. Poza tym nie będzie już auta, z którego można sobie poszydzić :kox:
Tas2die4 Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 zeby nie bylo OT... awx to 5 biegow? jak to sie sprawdza? w swojej a4 mialem 6-biegowa skrzynie i na trasie lux,ale w miescie troche machania bylo. adamooo ,sprawdzales moze V-Max??
Młody_drog Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 Sprawdzałem z ojcem, ja mam AWX, on ma AVF i to jest mniej więcej to samo tylko AVF się więcej namacha. 1 jest krótsza w AVFach.
Bart-S Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 awx to 5 biegow? jak to sie sprawdza? w swojej a4 mialem 6-biegowa skrzynie i na trasie lux,ale w miescie troche machania bylo. Tak - 5 biegów to AWX, 6 biegów to AVF.
poziek Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 adamooo ,sprawdzales moze V-Max?? sprawdzał V-max na jedynce i dwójce :kox: na innych biegach już nie bo zazwyczaj dojeżdżał już do celu
lukaszr Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 sprawdzał V-max na jedynce i dwójce :kox: na innych biegach już nie bo zazwyczaj dojeżdżał już do celu Przestań się nabijać, bo dostaniesz kropka - to, że pokonuje tylko drogę z garażu do pracy (czyli jakieś 150m) to nie znaczy, że nie udało mu się tego sprawdzić Ostatnio jak pękła trytytka to musiał wzywać lawetę żeby mu 50m dalej do garażu przewieźli, bo nie można go pchać - tyle szpachli na aucie, że nie wolno się nawet opierać, a do dopiero pchać :kox:
poziek Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 Ja bym z chęcią kupił te furę choćby ze względu na nowy silnik :kox: :kox:
Rekomendowane odpowiedzi