Tukan Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 chodzi o atmosfery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adams78 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 A ja miałem w oponach 2.5 atm.Dalem teraz 1.8 i opony sie super kleja ATM to jakaś firma tuningująca opony? :gwizdanie: :doh1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 witam chyba tu nie było tego, te poczynania klubowego kolegi może was zainteresują :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 witam chyba tu nie było tego, te poczynania klubowego kolegi może was zainteresują :> Nie ma mocnych zasp na kulfona Rtockiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 tez mam taki filmik pozniej wrzuce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Widziałem dziś w Kościerzynie B6 1,9tdi Quattro na alu piętnastkach. Możliwe,żeby miało seryjnie tak małe hamulce ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 jasne ja mam alu z B6 oridżinal 15" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 dobry drywter nawet deu nexią z niedomkniętymi prwaymi drzwiamy będzie drywtował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 co to za gó.no ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 jasne ja mam alu z B6 oridżinal 15" wiem,że ośka z 1.9 ma serię na 15 cali, ale myślałem,że z Q większa masa i hebel większy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adams78 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Q nie waży tyle, żeby dawać mocniejszy hebel - to osiągi decydują o wielkości hamulców, chociaż w praktyce wychodzi, że zawsze dają za małe heble Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 podobno znowu ma zacząć sypać :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 ma dosypac pol metra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 A ja po "sraną" szperę nie mogę się wybrać, jednak RWD z otwartym dyfrem to mega shit jak trzeba ruszać, podczas jazdy dużo lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 no i dosypało u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapek85 Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 już się łudziłem, że zima odpuści, że marzenie o Q można puścić w niepamięć, a tu znuwu sypie i bedzie sypać i tak jeszcze miesiąc :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 to dobrze, niech sypie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz76 Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 QQłeczka Qka... QQ, chłopiec Quattro szuka...QQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 A ja własnie wrócilem troche sobie pojezdzilem po wsiach Najgorsze jest to ze czasem jak sie idzie bokiem po drodze i kola łapna asfalt to k..we ciezko kontrolowac zeby nie wypasc z drogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi