variocustoms Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Wlkp połódniowo wschodnia też, 140 km jechałem prawie 3 godziny, lód, zaspy, zmarzlina
Dev Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 pomorze troche zasypalo dzisiaj nie ogłem wyjechac z małej zaspy na łysych letnich kapciach :polew: :polew: chyba pora zmienic na winter co ? :wink4:
insane_Infinity Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Piernicze... na Wiosnę sprzedaje FFD i kupuje Q A6 Albo A4..... mam nadzieje że do 60 tys coś znajdę teraz sobie pluję w Brodę że posłuchałem się żony..a chciałem Quattro A4 B7!!!
Dev Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 jak jak kupuje auto to pozwalam wybrac babie kolor... .....tapicerki :polew: :polew: :polew:
hornet Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Piernicze... na Wiosnę sprzedaje FFD i kupuje Q A6 Albo A4..... mam nadzieje że do 60 tys coś znajdę teraz sobie pluję w Brodę że posłuchałem się żony..a chciałem Quattro A4 B7!!! :polew: co kolor się nie podobał ?
binio-stg Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 U nas jak dziś dowaliło śniegu to dopiero zacząłem doceniać Quattro. Miejsca parkingowe gdzie tylko suvami wjeżdżali nie były dla mnie problemem
GILI Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Pomorze zasypane sniegiem. Q :kox: :kox: q*rwa jechałem rano ze Stężycy 40minut do Kokoszek,a dalej ponad 2 godz do Wrzeszcza
marek123_ms Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 No Q na zime wycina kazda osobowke FWD/RWD wole moje b5 Q w zimie jak najnowsze B8 oske Zwlaszcza w Zakopanem
Tomi_G Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Powiem szczerze, że aż takiej frajdy z Quattro się nie spodziewałem Na moim parkingu tam gdzie inni nie zaparkują bo za dużo kopnego śniegu wjeżdżam bez problemów Ja też już wiem że kiedyś następne auto to musi być
puertoss Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 raz staniesz się posiadaczem quattro i już nie będziesz chciał nic innego
GILI Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Podniecacie się,a to już ostatnia zima ze śniegiem i mrozem. :gwizdanie:
sokolnh Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 zima - quattro reszta roku - rwd tak jest najlepiej
stanley Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 ja to polonezem wszędzie wjechałem i wyjechałem.. a w jaki sposób to już schodziło na dalszy plan
Rekomendowane odpowiedzi