GILI Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 (edytowane) W Koszałkowie mniej śniegu jak mam przed domem,ale i tak nie jest źle.. Nie przeszkadzało,to niektórym kręcić się nowiutkim Porsche Macan mnie by szkoda było...no chyba,że testowe... Edytowane 26 Grudnia 2014 przez GILI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blachy Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Potwierdzcie Panowie ze w Q z wciśniętym sprzęgłem nie krzywdzę napędu przy podcinaniu ręcznym. Czasami cieżko się zmieścić bez tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Nie nic sie nie stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapek85 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 wpadł jak śliwka w kompot, bez pomocy john deer`a nie wyjechałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Uuuuuu.... gdzie żeś zabładził ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapek85 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Uuuuuu.... gdzie żeś zabładził ???? jeździłem po polach, drogach lesnych, sprawdzałem jak zachowują się nowe opony bfgoodrich all terrain i tak jadąc wpadłem przodem w mega kałużę/rów, trochę dalej to wody było na ponad metr. Przód w wodzie, a tył na lodzie, nawet blokady nic nie dały... ślizgał się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Nic dziwnego w takiej sytuacji. kilka lat temu kolega miał taką samą sytuacje, z tym ze auto gwaltownie zaryło a pasażer wyleciał przez przednia szybę bo jełop nie miał zapietych pasów Złamał rękę w nadgarstku, dwa pekniete żebra i obojczyk, dwa miesiace w gipsie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreGoriO Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) wpadł jak śliwka w kompot, bez pomocy john deer`a nie wyjechałem Pocieszę cię. Masz hiszpańskiego kolegę Nie potrzeba śniegu, hahahaha Zdjęcie z przedwczoraj, Marbella. widać, że bez napędu quattro. Wysłane z mojego iPhone. Edytowane 7 Stycznia 2015 przez GreGoriO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 i z Q miał by problem, plazowy piasek jest podły pod tym wzgledem jak jest zimno to jeszcze ujdzie ale na ciepłym kaplica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robitl Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 patrzcie na to http://www.sadistic.pl/nie-ma-sytuacji-bez-wyjscia-vt345870.htmwydaję mi się że w takim mitsubishi jest Q od audi zapożyczone. pewnie jakoś zmodyfikowane ale jednak Q. przynajmniej wyczytał tak gdzieś w motorze albo czymś innym. Szacun dla samochodu i kierowcy, bo pilot raczej spaprał robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 a czemu akurat od audi bo nie czaje ;d rajdowki to inna bajka, szpera z przodu i z tylu i masz efekt jak na filmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robitl Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 gdzieś wyczytałem że mitsubishi kupiło od audi możliwość stosowania Quattro, więc to praktycznie Audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Chyba w "Gosciu Niedzielanym" czytałes... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubson Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Rajdówke do cywila porównujesz ? Prosze Cie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robitl Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 no nie mogę znaleźć tego ale to chyba chodziło o to że napęd jest realizowany w ten sam sposób ale mogło mi się coś pomieszać. samochód rajdowy ale zrobił to zacnie, w tamtych latach to tylko subaru audi a mitsubishi mogły się pochwalić taką jazdą. a teraz to i fiesta rajdowa jest na 4 pędzona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Zapomniałeś o Lancii Delcie HP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robitl Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 no fakt, i to dobry przykład na to jak koncern fiata wyniszcza marki. audi umiało przełożyć sukcesy Quattro na sprzedaż subaru też. a o Lancii ludzie nie pamiętają. a teraz się za jeepa zabrali i robią z niego pogromce krawężników.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 robitl - zaloze sie ze zadne seryjne auto (procz tych ktore maja zapinana blokade 100%) nie wyjechalo by w taki sposob jak ta wyscigowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Dokladnie, rajdowe audi quattro bylo na 3 Torsenach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrsob1 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 (edytowane) Patrząc na to co się dzieje na ulicach , proponuję utworzyć grupę lobbującą na Wiejskiej za ważnym przywilejem dla pewnej grupy kierowców w takich warunkach w myśl hasła : "Lewy pas only for quattro i wszystkie inne czterołapy" Reszcie zostawiamy pozostałe pasy, bo jak kupowali ośki , to znaczy że jasno dali do zrozumienia że się im nie spieszy Pozdro Edytowane 15 Stycznia 2016 przez piotrsob1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi