bjoern Opublikowano 7 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2017 (edytowane) a dzięki bardzo u Ciebie też niczego sobie, czytam sobie debaty od czasu do czasu ja się nie mogę doczekać nowego lakieru bo póki co to tylko na zdjęciach tak ładnie tak wygląda gazolina pod maską, osłona wchodzi na wiosnę się trochę jeszcze odświeży komora Edytowane 7 Grudnia 2017 przez bjoern
bjoern Opublikowano 16 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2017 po montażu gazu dwie cewki już ch*j strzelił setup zimowy wymuszony tylnym heblem 330 z tyłu dystans 20mm, z przodu 5mm (bo był pod ręką za rok wjadą szersze), dekle w drodze z chin mega mi się widzi to koło, w ogóle przez to srebro myślę o przemalowaniu BBSów na jaśniejszy kolor
Baltasar Opublikowano 17 Grudnia 2017 Opublikowano 17 Grudnia 2017 W dniu 17.10.2016 o 21:58, bjoern napisał: pamientej, że w nocy nie widać plaster miodu w komplecie+emblemat Hej szukam takie kratki dolny grill gdzie taka nabyles
bjoern Opublikowano 17 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2017 allegro zamiennik kratka golf 6 gti
bjoern Opublikowano 9 Maja 2018 Autor Opublikowano 9 Maja 2018 Już jest u mnie z powrotem 4 tygodnie u lakiernika, sam musiałem rozebrać i złożyć, spasować mi pomógł szyby jeszcze nie na miejscu, listwy z drzwi do założenia, boczki, uszczelki itp będą nowe szybki karoseryjne bo u mnie zajechane uszczelki były, nowe uszczelki zgarniające tak samo auto całe pomalowane w ten sam kolor - odcień jaśniejszy + klapa usa słupki, trójkąty, długa listwa nad szybami, listwa tylnego zderzaka, przedni emblemat w czarny połysk Mam lotkę do kompletu MS design ale będę sprzedawał bo wleci "ducktail", wtedy jeszcze przedni grill poleci w połysk.
kamil-vag Opublikowano 9 Maja 2018 Opublikowano 9 Maja 2018 No to kupa roboty zrobiona poskladaj ladnie i bedziemy ogladac jak wyszło
bjoern Opublikowano 5 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2018 (edytowane) kilka lepszych fotek mniej więcej ogólnego zarysu Edytowane 5 Czerwca 2018 przez bjoern
tomekhxc Opublikowano 8 Czerwca 2018 Opublikowano 8 Czerwca 2018 Super sie prezentuje podeślij cos do kalendarza
bjoern Opublikowano 8 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2018 7 godzin temu, tomekhxc napisał: Super sie prezentuje podeślij cos do kalendarza coś tam już poleciało ale każdy chyba może tylko jedno zdjęcie na jeden miesiąc czy jedno na cały kalendarz?
tomekhxc Opublikowano 9 Czerwca 2018 Opublikowano 9 Czerwca 2018 Podsyłać śmiało jest mało zgłoszeń do kalendarza a tyle pięknych aut na forum
enczu Opublikowano 12 Czerwca 2018 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Podesłałbyś lepiej z jakimś prawdziwym autem
bjoern Opublikowano 12 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2018 Nie podesłałeś mi zdjęć z dachu ?
bjoern Opublikowano 25 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2018 IMG_3296 _DSC5882_DSC5874 _DSC5868
kkam Opublikowano 28 Czerwca 2018 Opublikowano 28 Czerwca 2018 świetne auto, jakie masz kolejne plany na mody? Czym zabezpieczałeś lakier po lakierowaniu? Jakiś kwarc/ceramika czy tylko wosk?
bjoern Opublikowano 28 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2018 Dzięki planów zawsze sporo ale różnie bywa coś tam dłubię obecnie wizualnie pod maską. Dojdzie na zewnątrz kilka elementów w klimacie "rejsingowym", pas słoneczny z napisaem audi sport, żółty tow strap w ori miejscu, ducktail na tylną klapę. Muszę też coś zrobić z końcówkami wydechu, myślałem nad czarnymi 100mm z ultera albo z niewypolerowanego kwasu? Myślałem też o jakiejś lekkiej oklejce ale nie mam pomysłu za bardzo. Mam trochę eksploatacji teraz do nadrobienia: chłodnica wody, przednie piasty z łożyskami, półoś i zwrotnica PP. Wstyd przyznać ale auto niczym nie było jeszcze zabezpieczone kilka razy QD siknięte i raz black hole wleciał, a to dlatego, że teraz stoi na korekcie w końcu po malowaniu
Rekomendowane odpowiedzi