Skocz do zawartości
IGNOROWANY

RS4 B5 2,7BiT -> 1,9AWX -> 3,0TDI CDUC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Praca wre, ale nie przy tym co bym chciał. :facepalm:

Turbina pojechała na roztoczenie, dwumas na przeróbkę i odchudzenie. I na razie tyle.

Opublikowano

Masakra jak to auto wygląda( kolor jest mega) :kox: z 3.0 tdi poleciałeś po bandzie :decayed:

Będę kiedyś musiał na jakiegoś lubuskiego spota podlecieć :)

Wytrwałości i cierpliwości :wink:

Opublikowano

chłopaki z genowefa garage już wypuścili taki projekt tzn silnik 3.0 tdi w bude b5 i nawet fajnie gada

Opublikowano

chłopaki z genowefa garage już wypuścili taki projekt tzn silnik 3.0 tdi w bude b5 i nawet fajnie gada

Wiem, wiem. :) Chłopaki zaczęli później niż ja, ale jak widać ja dalej nie mogę skończyć. :facepalm:

Opublikowano

Takie projekty to ja lubię. Przynajmniej popatrzeć sobie można jak samemu się nie ma możliwości i funduszy na takie dłubanie. Auto wygląda jak dla mnie obłędnie a kolor jest po prostu mega-świetny.

Opublikowano

Takie projekty to ja lubię. Przynajmniej popatrzeć sobie można jak samemu się nie ma możliwości i funduszy na takie dłubanie. Auto wygląda jak dla mnie obłędnie a kolor jest po prostu mega-świetny.

dobre i tyle

masz racje

Opublikowano

Auto wygląda mega :) ja osobiście wolałbym jedyny słuszny silnik do rs4 b5 czyli 2.7 BiTurbo ale to tylko moje zdanie :) samochód kupiłeś z uszkodzonym silnikiem ?

Opublikowano

Wiem, wiem. :) Chłopaki zaczęli później niż ja, ale jak widać ja dalej nie mogę skończyć. :facepalm:

nagrali filmik na yt A4 B5 3.0 CDUC

Opublikowano

To oska ?

Opublikowano

nagrali filmik na yt A4 B5 3.0 CDUC

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/329148-snow-b5-gold-black-30tdi-body-rs-coming-soon/

Opublikowano

Małymi kroczkami ku większej mocy :D

DSC_0179_zpsh6uq4ksu.jpg

DSC_0178_zpstqjgq383.jpg

Opublikowano

Prawie miesiąc od ostatniego posta i cisza w temacie? Jest jakiś postęp?

Opublikowano

Tak, Silnik znów na palecie :D

Opublikowano

Ładna ta audiczka kolorek idealnie pasuje. Podoba mi się i lecisz na grubo z tematem. Lubię To. Powodzenia i szerokości

Opublikowano

dobry "rosółskuriwelu" :D

piękna maszynka...

Opublikowano

i co się dzieje z projektem???

Opublikowano

Też chciałbym zobaczyć jak to finalnie wyjdzie :naughty:

jak tam postępy???

Opublikowano

Jak to mówią... szewc w dziurawych butach chodzi. :decayed: Szukam wydajniejszych wtrysków i prawdopodobnie wpadną z CGQB, czyli z 3,0Biturbo.

A na chwilę obecną nie wiem, które fotele zostawić... Czarne ładne, ale wszystko w środku mam czarne...

13652764_1249682658405125_1004249375_n_z

13644255_1249683138405077_1501709104_n_z

Opublikowano

Ja bym zostawił z niebieskimi wstawkami. Fajnie będą się komponować z lakierem.

Opublikowano

Czarne, albo Vadary o ile podejdą p&p.