devon00 Opublikowano 28 Listopada 2012 Opublikowano 28 Listopada 2012 w polsce motor za 8 tys najlepszy rocznik to 99 w UK za te same pieniadze 2006-2007
_Bartek_ Opublikowano 28 Listopada 2012 Opublikowano 28 Listopada 2012 Podobno Angole nie dbają o motory i rzucają nimi o ziemię Sam w Walii widziałem leżący w trawie na podwórku dość nowoczesny motor...
domjenick Opublikowano 28 Listopada 2012 Opublikowano 28 Listopada 2012 w polsce motor za 8 tys najlepszy rocznik to 99 w UK za te same pieniadze 2006-2007 poszukaj coś koło Newcastle-to wpadniesz przy okazji na jakieś piwo:wink:
devon00 Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 hmmm Bartek jedziemy na wycieczke do Dominika?
domjenick Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 jak masz ochotę-to wpadajcie:wink: a jak chcesz zarobić-to pożyczaj jakiegoś busa i ze trzy motory tam władujesz i wracasz:wink:
devon00 Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 Dominik z transportem nie bedzie problemu mam kuzyna w Londynie ktory srednio 2 razy w miesiacu lata sluzbowym busem do polski...problem w tym ze jest to bus z lodowka
domjenick Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 no motory chyba na to narzekać nie będą
szczuraz Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 czyje to to w mojej okolicy ? foto na zjeździe z lotniska na S8 w kierunku A4 ok godz 7:15
KOval81 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 No i Panowie śnieg posypał, wczoraj wybrałem się na lotnisko, a tam susza, jak na Saharze:naughty: Ślizgać się nie da, bo wiatr od razu wszystko zwiewał, a pod spodem czarna płyta:facepalm: Bączki to sobie można jedynie w siedzenie robić więc zapomniałem na jeden dzień o sprawdzeniu napędu:kwasny: Dzisiaj powinno już być lepiej, ale mam nadzieję, że przez weekend uda się coś pouczyć auta - ktoś się wybiera może?
predki74 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Witam Ty masz najbliżej do lotniska to obserwuj czy już śniegu dużo
KOval81 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Dzisiaj powinno już coś być, więc będę sytuacje kontrolował - na osiedlowych, oblodzonych uliczkach nie polecam, bo jedzie, jak na saniach:kox:
predki74 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 wracałem teraz to już się ktoś kręcił po pasie startowym
KOval81 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Hehehe - potwierdzam możliwość ślizgania się, ale nie na głównym pasie, tylko zaraz za placem manewrowym na jednym "obwodzie":kox: W sumie dwa solidne zakręty, ale bokami polatać się da:thumbup1: Obrócić dupskiem w przód również
domjenick Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Dzisiaj powinno już coś być, więc będę sytuacje kontrolował - na osiedlowych, oblodzonych uliczkach nie polecam, bo jedzie, jak na saniach:kox: ja już tak robiłem w sobotę-do dzisiaj k**wa auta z warsztatu nie moge odebrać, bo prawie przednie koło mi urwało-delikatnie się pocałowałem z krawężnikiem i chooj-wszystkie elementy napędu i układu kierowniczego- do wymiany, do tego sterownik poduszek i koło...:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
matyss___ Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 witam jestem z Jeleniej Góry ..jutro jade do legnicy , poniewaz potrzebuje na szybko kupic gdzies kapsułki do expresu tchibo....orientujecie sie czy w galerii piastów jest firmowy sklep Tchibo???
predki74 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 tak jest na samym dole kolo fontanny
matyss___ Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 aha dzieki wiec jutro tam grzeje...dalej problemy ze znalezieniem parkingu w około sa??
domjenick Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 aha dzieki wiec jutro tam grzeje...dalej problemy ze znalezieniem parkingu w około sa?? na mojej byłej ulicy-na Parkowej-zawsze miejsce jest, tylko nie wiem, czy jest jakieś ograniczenie co do czasu, no i ważna jest też pora dnia...
devon00 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 nie taniej zamowic je przez neta na stronie tchibo? ja zamawiam i po 2 dniach mam w domu
Rekomendowane odpowiedzi