Linarr Opublikowano 16 Lutego 2016 Opublikowano 16 Lutego 2016 przecież docierać można też na ostro te czasy gdy nie wolno przekroczyć 3k rpm dawno minęły
A-rek Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 Gratulacje kolejnego samochodu! Trochę się wyłamie..... osobiście nie potrafię się przekonać do przedniej części tego samochodu, nie wiem dlaczego ale po prostu nie podoba mi się. Mogli to ładniej zaprojektować....
Binek1.8T Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 Masakra... A jakie Szymek sa twoje odczucia?
skrab Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 (edytowane) Gratulacje kolejnego samochodu! Trochę się wyłamie..... osobiście nie potrafię się przekonać do przedniej części tego samochodu, nie wiem dlaczego ale po prostu nie podoba mi się. Mogli to ładniej zaprojektować.... Przód to jeszcze może być, tył jest beee....Ale fakt faktem wymiatacz jest!! tąpniete z LG F60 Edytowane 17 Lutego 2016 przez skrab
skovroon Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 (edytowane) ładnie drze ryja Jaka opona z tyłu ? na oko coś ok 325 ? Edytowane 17 Lutego 2016 przez skovroon
niestandardowy Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 (edytowane) Gratki wozidla. Widze marzenia sie spelniają Ile juz dni nie spales? Kolana po jezdzie sie jeszcze trzęsą? Edytowane 17 Lutego 2016 przez niestandardowy
Zieluu Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 (edytowane) Miazga Edytowane 17 Lutego 2016 przez Zieluu
szymeniu Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Opublikowano 18 Lutego 2016 Auto jest supercarem w pełnym tego słowa znaczeniu. Jeździ bajecznie, brzmi jeszcze lepiej, ale da się z nim żyć na co dzień. Nie jest irytujący, jest dopracowany do bólu. Pod względem technologicznym to samochód z innej planety, kierownica, VC, skrzynia biegów, napęd, laserowe światła można tak wymieniać jeszcze długo. Ogólnie porównując do Huracana nie mam czego żałować
Marioxendo Opublikowano 18 Lutego 2016 Opublikowano 18 Lutego 2016 Gratki wozidla. Widze marzenia sie spelniają Ile juz dni nie spales? Kolana po jezdzie sie jeszcze trzęsą? Marzenia się nie spełniają, marzenia się spełnia A tak ogólnie to kozak r8 mam nadzieje zobaczyć kiedyś na spocie
szymeniu Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Opublikowano 20 Lutego 2016 Jechałem do Wilczyńskiego na klejenie i powłoki. Muszę auto wyszykować na przywitanie wiosny poza tym zlot za 4 tygodnie
Rekomendowane odpowiedzi