Kamyk Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 (edytowane) Cóż, po krótkiej lekturze stwierdzam brak umiejętności spożywania Whisky. Po łyku czystego Red Johnnie Walkera, czuję jakbym wylizał szpitalną posadzkę od początku do końca. Myślałem że to tylko moje odczucie :F Marcin bez paniki są tacy co twierdzą, iż JW z whisky ma wspólną tylko naklejkę na butelce i nawiasne mówiąc - mają sporo racji .... Edytowane 3 Lutego 2016 przez Kamyk
strazak990 Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 Whisky Ballantine'soraz Jack Daniel'si JACK DANIELS Tennessee HoneyMożna pić (degustować) samo z lodem
strazak990 Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 Najlepsze trunki to mają studenciaki
janusz_stg Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 Dawno nie byłem na forum ale temat czyta się świetnie .Kilku z panów z DEV -em na czele widziałbym w komisjach degustacyjnych. Od czasu do czasu firma moja ogłasza nabór do takich komisji. Chętnych na darmową wódeczkę jest zawsze wielu , do napisania konstruktywnej recenzji z reguły brakuje już sił . Szkoda panowie ,że tak daleko mieszkacie...
bongod Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 Ktoś coś gotuje? Jakieś przepisy? Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Vengazo Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 Nie ważne co byle by pożądany efekt był . Największą przyjemność wiadomo Whisky z cola i lodem
Cezarrr Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 http://przepisy-studenckie.blogspot.com/2013/08/kocioek-panoramixa.html
bobersky Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 To wypowiem się jako student (biedny student ): Piwo jedno z tańszych a najlepszych czyli Perła (według mnie) + kieliszek Soplicy o smaku czarnej porzeczki wsadzamy do kufla z piwem Jako zwykłe piwo lubię z browaru Amber z serii "po godzinach" i o smaku czarnego bzu. Czasem lubię sobie wypić Tequile Sierra z solą i cytrynką A wódka? Jak nie płacę to każda
David91gtr Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 Ja to za czasów studenckich miałem aparature do robieniu bimbru... To byly dobre czasy, nie dość że alkoholu nigdy nie brakowało, to jeszcze dobry interes na akademiach się kręciło
Dev Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 http://www.drinksdirect.co.uk/acatalog/dalmore_40yo_2.jpg Wczoraj dostałem... Urodziny były....
Kazik123 Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 http://www.drinksdirect.co.uk/acatalog/dalmore_40yo_2.jpg Wczoraj dostałem... Urodziny były.... szczęściarz .... jak będziesz leciał do Starogardu to możesz po mnie zajechać ... prawda jest taka że 80 % ludzi pije whiskey z cola moja przygoda z tym napojem stanęła na czarnym Buschmils żona sprawdziła ile kosztuje single malt średniej półki ...
Dev Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 Jak lubisz irlandzka whisky to poszukaj Wild geese single malt, miòd malina
mravel Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 z tanich dobrych bro to Karete za 1,69 zł i Perłe Chmielowa za 2,20 zł wodki nie pijam raczej, ale... Jarzębiak z okolic Kalisza za 18 zł 0,5 l, Smirnoff Black ostatnio dosc popularny, Ruski Standard i Stolichnaya (najlepsza wodka jaka pilem) whisky - tylko Glenfiddich,
janusz_stg Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 A ja pouczany radami moich nauczycieli powtarzam zawsze ." Wódka i kobieta powinny być czyste" i do tego prawdziwi smakosze chyba się stosują a amatorzy "spożywania" mieszają trunki z czym popadnie.A i tak życzę wszystkim - Na Zdrowie !
sprat Opublikowano 6 Lutego 2016 Opublikowano 6 Lutego 2016 (edytowane) a ja polecam taką gorzałkę: Morosha dostępna na Ukrainie Choć sam wódkę średnio lubię, to jest to jedyna którą mogę przełknąć - znajomi z całego kraju też się w niej rozkochali i gdzie nie jadę, mam pół bagaznika Moroshej piwo - (Chernigovske Białe Niefiltrowane - mistrzostwo!) - (Chernigovske Ciemne) - z polskich to oczywiście Perła Chmielowa (koniecznie w brązowej butelce dostępnej tylko na Lubelszczyźnie, a i to coraz rzadziej) A co do dylematu whisky czyste/z dodatkami - panowie, nie przesadzajmy. Niech każdy pije jak lubi - alkohol ma przede wszystkim sprawiać przyjemność Edytowane 6 Lutego 2016 przez sprat
Rekomendowane odpowiedzi