Lukasz_mk2 Opublikowano 10 Lipca 2022 Opublikowano 10 Lipca 2022 (edytowane) 43 minuty temu, kosik25 napisał: Czasami nawet małe zmiany cieszą Jakich ledów użyłeś?? Podaj linka jak możesz. Podłączyłeś je do podświetlenia klamek, czy w inny sposób?? Edytowane 10 Lipca 2022 przez Lukasz_mk2
kosik25 Opublikowano 10 Lipca 2022 Opublikowano 10 Lipca 2022 5 minut temu, Lukasz_mk2 napisał: Jakich ledów użyłeś?? Podaj linka jak możesz. Podłączyłeś je do podświetlenia klamek, czy w inny sposób?? Zwykły Led w silikonie barwa biały zimny. allegro.pl ALLEGRO.PL Tak podłączone pod podświetlenie klamki, ale jeżeli ktoś nie posiada można się podłączyć pod podświetlenie przycisku od sterowania szybą.
kosik25 Opublikowano 10 Lipca 2022 Opublikowano 10 Lipca 2022 (edytowane) 5 minut temu, Lukasz_mk2 napisał: Podcinałeś dekory? Nie ma takiej potrzeby taśme można przykleić do dekoru lub do tapicerki boczku. Ja osobiście przyklejam do tapicerki boczku. I są 2 sposoby, pierwszy taśme przyklejasz u góry wtedy podświetlenie jest nad dekorem, albo tak jak u mnie na dole wtedy ładnie podswietla dół dekoru (klamke, materiał speed i rączkę boczka). Edytowane 10 Lipca 2022 przez kosik25 Literówka
rosati Opublikowano 10 Lipca 2022 Opublikowano 10 Lipca 2022 (edytowane) W dniu 17.06.2022 o 15:04, kosik25 napisał: Chromu wewnątrz auta nigdy nie za wiele Przyciski i rączka drzwi z jakiego auta? Zakładam, że w każdych drzwiach zmieniłeś ? Włącznik świateł to tradycyjnie składak? Edytowane 10 Lipca 2022 przez rosati
kosik25 Opublikowano 10 Lipca 2022 Opublikowano 10 Lipca 2022 Godzinę temu, rosati napisał: Przyciski i rączka drzwi z jakiego auta? Przełączniki w rączkach z b8 lift. Trzeba troszkę podpiłować rączki bo przyciski z b8 lift są około 1mm szersze od tych z b6/7. Włącznik świateł rzeźba z vw passata/golfa. 1
kosik25 Opublikowano 25 Lipca 2022 Opublikowano 25 Lipca 2022 Auto wróciło z wakacji. Pogoda dopisała. Przejechane 1000km nad polskim morzem. Auto zasłużyło na wymianę oleju, filtrów oraz rozrządu
Ivanek Opublikowano 25 Lipca 2022 Opublikowano 25 Lipca 2022 Mi motula podpijał skubaniutki, a kochałem go od 2014r.
kosik25 Opublikowano 25 Lipca 2022 Opublikowano 25 Lipca 2022 Godzinę temu, Ivanek napisał: Mi motula podpijał skubaniutki, a kochałem go od 2014r. Leje go do 2gej b6 1.9tdi i nie bierze mi nic. Polecił mi go Dzik. Osobiście chciałem ravenol, a On stwierdził, że nie ma sensu przepłacać. Jak narazie auto stoi brudne po drodze powrotnej z wakacji i czeka na swoją kolej.
Ivanek Opublikowano 25 Lipca 2022 Opublikowano 25 Lipca 2022 Też chciałem wlać Ravenola i zejść z Motula ale kolega polecił mi Valvoline All-Climate, używa do porobionej 1.9 na ~300KM i chwali, lekko ponad tydzień temu zalałem ten olej drugi raz z rzędu bo naprawdę nic nie znika... ;D A cenowo 100zł za 5l to śmiech 1
kamil-vag Opublikowano 25 Lipca 2022 Autor Opublikowano 25 Lipca 2022 Mogłeś dalej lać Eurol'a na którym jeździł...niewiele gorszy od Ravenola.
kosik25 Opublikowano 2 Października 2022 Opublikowano 2 Października 2022 Plany na zmiany w audi we wrześniu były duże. Lecz jedyne co udało się zrobić to wymienić znaczek w kierownicy (S4). Umyć auto i posprzątać środek. Dokładki i czarne relingi leżą w piwnicy i chyba doczekają się montażu dopiero na wiosnę tak samo jak hamulce. A wszystko przez to, że znalazłem czarny sufit i zakładałem do drugiej audi to był ostatni element, który tam brakował. Moja jest bardzo zadowolona więc będę mógł więcej gratów przemycić do piwnicy Modziłem brata b6 i b7 i ostatecznie na moją b6 zabrakło czasu 1
kamil-vag Opublikowano 2 Października 2022 Autor Opublikowano 2 Października 2022 Najważniejsze, że jest czas nawet na dbanie, czyli mycie, odkurzenie ? bardzo mnie cieszy taki widok ? ! a na modzenie jeszcze znajdziesz czas Dawid. 1
vblpl Opublikowano 6 Października 2022 Opublikowano 6 Października 2022 Siemka Kamil, kiedyś robiłeś porównanie olejów w excelu. Masz to może gdzieś jeszcze?
kamil-vag Opublikowano 6 Października 2022 Autor Opublikowano 6 Października 2022 Dane od tego czasu mogły się zmienić... Ja obecnie do swoich PD-ków leje Eurol'a fluence albo Texaco Havoline Ultra S też dobrze wychodzą w stosunku jakości do ceny...
vblpl Opublikowano 6 Października 2022 Opublikowano 6 Października 2022 8 godzin temu, kamil-vag napisał: Dane od tego czasu mogły się zmienić... Ja obecnie do swoich PD-ków leje Eurol'a fluence albo Texaco Havoline Ultra S też dobrze wychodzą w stosunku jakości do ceny... Dziękuję za pomoc!
Marfiol Opublikowano 9 Października 2022 Opublikowano 9 Października 2022 Smiga dalej ten aku Tuborg w tej furce ? Wlasnie moj mi padł i mysle,co kupic
george Opublikowano 9 Października 2022 Opublikowano 9 Października 2022 Godzinę temu, Marfiol napisał: Smiga dalej ten aku Tuborg w tej furce ? Wlasnie moj mi padł i mysle,co kupic Chciałem postawić krzyżyk na mojej Varcie 74 Ah 750 A po 3 latach, ale pozostawione światła chwilowo wyłączyły ją z rozgrywek. Po naładowaniu wzorowa kondycja - prąd rozruchowy i pojemność.
Marfiol Opublikowano 9 Października 2022 Opublikowano 9 Października 2022 34 minuty temu, george napisał: Chciałem postawić krzyżyk na mojej Varcie 74 Ah 750 A po 3 latach, ale pozostawione światła chwilowo wyłączyły ją z rozgrywek. Po naładowaniu wzorowa kondycja - prąd rozruchowy i pojemność. Boscha i Varty to mam dość
Rekomendowane odpowiedzi