Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B6 Mingblau AVF'ant TDI by kamil-vag (Continued by kosik25)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 godzin temu, MaTeo85 napisał:

Ja tego problemu nie mam bo siedzę z fotelem na maxa do tyłu :)

co do samych foteli kiedyś może się trafi nadmiar gotówki i recaro skóra alkantara kto wie, a na razie zostaje przerzucić poszycia na nowe stelaże z elektryką.

ciekawe czy sam moduł pamięci nie ma jakiejś adaptacji zeby zmusić go do ruszania fotela do tyłu a po włączeniu zapłonu żeby jechał na pozycję... było by bardzo przydatne takie rozwiązanie.

Nie ma, pamięta 1 pozycje chyba że nosiłbyś 2 kluczyki przy sobie. Ale znając życie kkam pewnie by zrobił taki moduł, że np po 30 sekundach moduł zewnętrzny daje sygnał aby fotel jechał do przodu. U mnie fotel też prawie na maksa do tyłu, ale jak moja wsiada jak ja mam %%% to fotel jest całkiem z przodu :decayed:

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 242,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Coś takiego było w fotelach od cabrio ale one chyba do przodu podjeżdżały jak złożyłeś oparcie żeby na tył wsiąść :D 

Opublikowano
3 godziny temu, K4rol81 napisał:

Coś takiego było w fotelach od cabrio ale one chyba do przodu podjeżdżały jak złożyłeś oparcie żeby na tył wsiąść :D 

Da się zaprogramować pilot ale tylko do 1 pozycji np aby jechał do przodu albo do tyłu.

Opublikowano

Pracowity dziś dzień był, wiązka alarmu założona, pamięć memo, zmieniarka/adapter usb, alarm działa. Naprawiłem z pomoca Kamila zamek tylny prawy i od jutra walcze z wodą w aucie :grin:

20220506_211953.jpg

20220506_211052.jpg

20220506_211029.jpg

20220506_180036.jpg

Opublikowano

Trochę człowiek poza forum a tu widze kontynuacja wyszła ... graty fury dla nowego właściciela i widzę, ze upiększone,doposażenie dalej w toku ? 

A Kamil gdzie się podział teraz ? :decayed: 

Opublikowano
55 minut temu, Norbas napisał:

Trochę człowiek poza forum a tu widze kontynuacja wyszła ... graty fury dla nowego właściciela i widzę, ze upiększone,doposażenie dalej w toku ? 

Ma się dobrze, grzebie teraz przy vw. Z tej choroby nie da się wyleczyć :grin:

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, Norbas napisał:

Dzień w dzień na budowie :grin:

Opublikowano

Klamka USA zamontowana, dzięki @rafal_sz85

I czekam na najbardziej bajerancki bajer, który zawsze montuje w b6 i b7 od @kkam dzięki Krzysztof :thumbup1:

KUPIE panel tylnej kanapy grzanie + przycisk zamykania auta :banan:  W sobotę audi będzie objeżdżać Puck w niedzielę Gdynię i Gdańsk Jak będę wstanie to zrobię jakąś fotkę :grin: cieszę się, że mogę dokończyć rzeczy, których nie zdążył @kamil-vag Pomimo faktu, że auto mi sprzedał to fotki z nowych modów dostaje zawsze jako pierwszy. To auto to był najlepszy zakup w tym roku.

20220513_131210.jpg

Opublikowano

@kosik25 , Krzysiek robi ponownie moduły?

Opublikowano
8 minut temu, george napisał:

@kosik25 , Krzysiek robi ponownie moduły?

Udało mi się wepchnąć w kolejkę, A jest ona dłuuuga... tak robi ale brak komponentów i nie wiadomo kiedy dokładnie będą. Ja ogólnie kupiłem 3 zestawy i do szczęścia brakować będzie mi 4ty :grin:

Opublikowano

300km dziś zrobione, audi brudna ale zadowolona z jazdy :grin:

20220514_124710.jpg

Opublikowano

Czyste auto to można pojeździć po 3mieście.

Ostatni wypad do 3miasta na tych laczkach.

Plan na dziś Władysławowo, Rumia, Gdynia (tutaj kilku godzinny pobyt), Sopot, Hel i do domu :thumbup1:

20220515_122243.jpg

20220515_121450.jpg

Opublikowano
54 minuty temu, kamil-vag napisał:

U Ciebie to chociaż to auto jeździ ?

Nom coś tam jeździ ale przebiegi też nie za duże, bo do pracy mam 6km jedynie w weekendy ja mam wolną sobotę to jakiś trip.

Opublikowano

Auto mam prawie 3 miesiące i przez ten czas zrobiło 3tys km więc przebiegi nie są też jakieś wielkie. Pewnie też przez to, że ostatnio większość wypadów do Pucka była robiona drugą audi. Z obawy na dłuższe wypady na zawieszeniu 1bv dla dzieci, ale podróż znoszą bardzo dobrze. Ostatnio nawet mają zajęcie obserwować nawigację i nie słyszę ciaglę "jak długo jeszcze?". Jadąc teraz nad morze zastasnawiałem się dlaczego rsne tak gubi drogę i położenie podczas jazdy. Przyczyną okazał się mój błąd przy zmianie rnse i klinatronika podziałem wtyczkę od gps i nie wsadziłem jej do radia... mimo tego ku mojemu zdziwieniu bez anteny GPS jakąś drogę i pozycję pokazywała (na postoju nawet perfekcyjnie). Wyjmaki do radia miałem przy sobie to na miejscu podłączyłem wtyczkę i powrotna droga na nawigacji rnse dawała sobie bardzo dobrze radę (pomijając rozkopaną Gdynie). Podsumowując wycieczkę 470km zrobione, dzieci zmęczone. A jutro rano trzeba wstać i przed pracą zamontować moduły od składanych lusterek z pilota. I aby nie było tak kolorowo przy wyjmowaniu radia chyba wysunął się pin od kamerki albo coś popsułem, bo początkowo obraz z kamery był różowy, a na koniec przestała działać :whistling:

20220515_211403.jpg

20220515_125225.jpg

20220515_211050.jpg

20220515_180212.jpg

Opublikowano

Co zepsułem to naprawiłem :banan:

Dodatkowo przyszły kolejne paczki z gratami do auta więc będzie co rzeźbić :decayed:

20220516_161050.jpg

20220516_142031.jpg

Opublikowano

Gdzie te ledy montujesz?

Opublikowano
52 minuty temu, K4rol81 napisał:

Gdzie te ledy montujesz?

Tam gdzie zawsze w blendy lusterek. Ori blendy a6c6 sprzedałem, bo jak dla mnie one nie świecą :kox:

Opublikowano

Tniesz ori blendy b6? 

Opublikowano
18 minut temu, Ivanek napisał:

Tniesz ori blendy b6? 

Wierci otwór w oryginalnej blendzie.