Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B6 Mingblau AVF'ant TDI by kamil-vag (Continued by kosik25)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja dawałem ledy w halogeny i do tego moduł z regulacją 30% lub 50%. Po ustawieniu 50% ledy świeciły na prawdę mocno.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 242,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wiedziałem, że wyjdzie opowiadanie :whistling:

No ale ja to byłem na bieżąco :decayed:

Kamil mój mentorze brawo raz jeszcze jestem pełen podziwu. 

No to teraz ja kompletuje graty u Ciebie (w tajemnicy przed żoną) i jedziemy z samopoziomem spryskami i zderzakiem :evil2:

Póki jesteś na świeżo :whistling:

Opublikowano
41 minut temu, lewiatan1989 napisał:

Wiedziałem, że wyjdzie opowiadanie :whistling:

No ale ja to byłem na bieżąco :decayed:

Kamil mój mentorze brawo raz jeszcze jestem pełen podziwu. 

No to teraz ja kompletuje graty u Ciebie (w tajemnicy przed żoną) i jedziemy z samopoziomem spryskami i zderzakiem :evil2:

To wybierasz się, aż do Kamila na montaż? ?

Opublikowano
52 minuty temu, lewiatan1989 napisał:

Czyli robisz to samo co ja ? moje graty też leżakowały u Ciebie i Kamila co by żona nie wiedziała że modze ???

Kamil w końcu jest i "mały" uodate w wątku ?jak już wcześniej nie raz pisałem masa dobrej roboty. Teraz będziesz miał czas skończyć moje lampy ??

Opublikowano

Brawo Ty, pięknie pojechałeś z tematem, sam ostatnio tylko grzana kanapę robiłem ale rozebrałem całe wnętrze, składania kupa. Pięknie wszystkie kabelki ułożone, chciałbym żeby u mnie taki porządek był. Kawał dobrej roboty. 

Opublikowano

Kurde Kamil... Ty jak zrobisz update w temacie, to aż na przeczytanie tego ubywa 1% baterii:lol1:  a to dużo:oczko:

Super robota:thumbup:

Za 2 tyg wracam do PL to odezwe się:hi:

Edytowane przez Adam87

Opublikowano

Modów i grzebania na kilka aut, konkret robota. :thumbup1:

Opublikowano

Konkretna robota, jestem pod dużym wrażeniem. :oklasky:

Opublikowano

Jak powyżej - konkretna robota oraz z przyjemnością przegląda się temat i postęp w modach.

Miałbym do Ciebie dodatkowo pytanie: zbieram aktualnie graty do moda spryskiwacze oraz czujniki samopoziomowania możesz mi powiedzieć jaki zbiornik (z jaką końcówką) montowałeś u siebie? Również mam silnik AVF a już jeden zbiorniczek niestety "wtopiłem" i kupiłem nie taki jak trzeba:doh:

Opublikowano
  • Autor

Dzięki chłopaki ?

Miło się to czyta ?

@MaTeo85 tak teraz biorę się za lampy, za moje i Twoje. Muszę się odpłacić jakoś za te wszystkie części, które mi wysłałeś ?

@lewiatan1989 nie ma problemu, miejsce w graciarni mi się zrobiło po skończonych modach, to mogę coś przechować, wiedzą również wspomogę ?

@trepek myślałem o bose, nawet mocno, ale te mody pochłonęły mi trochę zdobytego lewego budżetu i już nie starczyło, ciągle coś wychodziło, a to piny dokupić, a to to z ASO a to tamto i się rozeszło...

@takexlife co najlepsze zbiorniczek ten sam co miałem, czyli na nalepce była końcówka AF, ale w moim brakowało mocowania na ten dodatkowy zbiornik, tym się różniły oba, tym mocowaniem gdzie się wsuwa mniejszy zbiorniczek...

No i lampy do tego mojego zakończenia moda to będą nareszcie ori bixy, na przetwornicach mitsubishi, z nowymi żarnikami osrama xenarc 4300k D3S i na soczewkach z B8 FL... Także modów ciąg dalszy hehe ? Jeszcze zostało mi zamontować czujnik poziomu z tyłu, przedni już osadzony... 

Opublikowano

@kamil-vag kurde mogles cos wziac na allegro w ratach 0%. Bose na srebrnym wzmacniaczu z maskownicami kupilbys za 500zl, na 10 rat to 50zl miesiecznie a wiec jedna wieksza pizza w miesiacu mniej ;)

Opublikowano

Kamil abym dobrze zrozumiał - zostawiłeś stary zbiorniczek, który miałeś w samochodzie bez spryskiwaczy. Nic nie przerabiałeś? Wszystko podeszło bez problemu?

Opublikowano
  • Autor

Nie, kupiłem o tych samych oznaczeniach, czyli 8E0955451AF, ale tamten kupiony miał dodatkowo zbiorniczek pod spryski i nawet pompkę z 2014r...

Coś takiego: https://allegro.pl/oferta/audi-a4-b6-zbiornik-spryskiwaczy-pod-xenon-8647496299

Opublikowano

Ok, i teraz już wszystko jasne - dzięki wielkie za pomoc!

Opublikowano

Psiknąłeś na czarno stelaże soczewki, żeby się nie rzucały w oczy przez otwór maskownicy ? :cool1:

Opublikowano

Widać wkład pracy nad autem. :thumbup1: W planach quattro?

4800 K to już zbyt wysoka temperatura barwowa? Miałem Osram NB (obecnie @MaTeo85 posiada te lampy) 4300 K i tle obecnych Philipsów 4350/4800 K wpadają bardziej w biały.

Edytowane przez george

Opublikowano
  • Autor
37 minut temu, george napisał:

4800 K to już zbyt wysoka temperatura barwowa?

Nie no będą 4300K.

Opublikowano
1 godzinę temu, george napisał:

Widać wkład pracy nad autem. :thumbup1: W planach quattro?

Kamilowi dwa razy nie mów... 

Sądzę, że prędzej czy później podejmie rękawice.