rafalekx Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 Nie polecam jeździć z tym najlepiej wcale go nie zapalaj... Lepiej pożycz od kogoś furę Poza tym z wesela i tak wracać nie będziesz samochodem chyba, że jako pasażer Więc niech Cię ktoś zawiezie a furę zostaw w domu
kamil1990_2006 Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 no to się mówi trudno sąsiad mnie eskortem zawiezie a nie audi
bigos_s Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 Mało prawdopodobne ale może to jakaś nieszczelność wydechu. Sprawdzałeś ?
kamil1990_2006 Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 wiem co to tak stuka... POPYCHACZE. Był u mnie rano o 8 mechanik i odpaliłem go przy nim i werdykt był jeden popychacze nie wypełniają się olejem... i dla tego tak walą... czyli szykuje się wymiana popychaczy ;(
Armi Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 wiem co to tak stuka... POPYCHACZE. Był u mnie rano o 8 mechanik i odpaliłem go przy nim i werdykt był jeden popychacze nie wypełniają się olejem... i dla tego tak walą... czyli szykuje się wymiana popychaczy ;( Cały czas mi się myli, że masz diesla. Pewnie trzeba wymienić komplet ? :gwizdanie:
paput Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 Popychacze tak szybko z dnia na dzień raczej nie dają o sobie znać. Objawy powinny być już dużo wcześniej
Armi Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 Popychacze tak szybko z dnia na dzień raczej nie dają o sobie znać. Objawy powinny być już dużo wcześniej Też mi się tak wydaje ale mechanikiem nie jestem. Rozumiem w dieslu, kle kle więc można głośniejszego klekotu nie słyszeć ale benzyna jest przecież cichutka. Nagle z dnia na dzień z benzyny zrobił się klekot to dziwne. Może wstaw ten filmik do nowego wątku w dziale silników benzynowych.
joker-lukasz Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 Witam klubowicze, razem z rodzicami jeszcze nienarodzonego chłopca prosimy o pomoc, zajrzyjcie do tego wątku, każdy grosz się liczy: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=160387.0 pozdrawiam i dziękuję za każdą pomoc
Kowi87 Opublikowano 25 Września 2010 Autor Opublikowano 25 Września 2010 Kowi jesteś dzisiaj na Reytana ? nie za tydzień w sobote
kamil1990_2006 Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 moja Adusia naprawiona , sprawa była bardzo prozaiczna... pompa olejowa nie wyrabiała na wolnych obrotach i popychacze chodziły bez oleju i jak miały nie walić??
Kowi87 Opublikowano 27 Września 2010 Autor Opublikowano 27 Września 2010 no to dobrze ze obyło sie bez większych wydatków
kamil1990_2006 Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 to wyjątkowo głośno jak miało byc nie głośno jak wszystek olej spłyną na duł a na górze było sucho... ale ciesze się że to tylko pompa :>
paput Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 to wyjątkowo głośno jak miało byc nie głośno jak wszystek olej spłyną na duł a na górze było sucho... ale ciesze się że to tylko pompa :> to czym jest ta pompka napędzana?
kamil1990_2006 Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 nie mam pojęcia... nie pytałem się . ja się na mechanice nie znam wiec nie powiem ci czym ona jest napędzana...
paput Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 nie mam pojęcia... nie pytałem się . ja się na mechanice nie znam wiec nie powiem ci czym ona jest napędzana... a nie z wału korbowego?
bigos_s Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 No Dzieselowcy :> powiedzcie mi co może być przyczyną nagłego dymienia diesla? wczoraj zaczął kopcić jak ciężarówka z naczepą w górach silnik to 1,9 JTD 116PS Do głowy mi przychodzą wtryski ale jakoś nie odczułem zmiany w mocy nigdy nie miałem diesla wiec nie wiem od czego zacząć.
Kowi87 Opublikowano 4 Października 2010 Autor Opublikowano 4 Października 2010 No Dzieselowcy :> powiedzcie mi co może być przyczyną nagłego dymienia diesla? wczoraj zaczął kopcić jak ciężarówka z naczepą w górach silnik to 1,9 JTD 116PS Do głowy mi przychodzą wtryski ale jakoś nie odczułem zmiany w mocy nigdy nie miałem diesla wiec nie wiem od czego zacząć. problem tkwi w ... ALFIE i silniku fiatowskim, dobrze ze blach FORDOWSKICH nie masz :polew: A tak poważnie jesli czarny dym to układ paliwowy, moze to być dziura w dolocie ale wtedy odczuł byś różnice w mocy
_Solar_ Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 cycki macie jutro albo w srodę czasa na spota Cponowskiego tam gdzie zawsze
Rekomendowane odpowiedzi