Reggi Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Eee Panowie ..z całym szacunek ..nie czekajcie na mnie Jesli wszystko sie ułoży w termin to postaram sie zorganizować czas tak by sie wstrzelić w godziny lub spóźnić odrobine Także luz posladków koledzy
janjazda Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Także luz posladków koledzy ja mam poluzowane caly czas
Reggi Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Także luz posladków koledzy ja mam poluzowane caly czas Ale jesteś "nasz" ...czy po tej ciemnej stronie ? :polew:
janjazda Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 hehehehhehehe :polew: spokojnie, jestem po dobrej stronie mocy
krzyniek Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 A moja padlina to nic szczególnego Seria .. tu chyba nastąpiło przejęzyczenie więc poprawie ragusia nie seria tylko siara :gwizdanie: :polew:
Reggi Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 A moja padlina to nic szczególnego Seria .. tu chyba nastąpiło przejęzyczenie więc poprawie ragusia nie seria tylko siara :gwizdanie: :polew: Krzyniek ...pilnuj swojego szarego, porcelanowego kibla..tudzież golasa jak wolisz z kondomami na fotelach..bo jak narazie to to jest mega siara :gwizdanie: :tongue4: :tongue4:
jarko Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zlot Ogólnopolski Bukowina Tatrzańska III Urodziny "Audi A4 Klub Polska" >> ZAPISY << Przypominam również o możliwości składania zamówień na bluzy oraz polary klubowe do dnia 14.12.2008r. I to już jest ostateczny termin. >> ZAMÓWIENIA <<
rafalekx Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Jareczku może się kolegom jakoś ładnie zapowiemy? :gwizdanie: Przecież to już jutro
demoralizator Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 więc jutro już będziemy :> prosimy o fajerwerki
rafalekx Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Tak jak Jarek napisał, jutro koło 14 powinniśmy już być w Rykach Kowi87 i janjazda szykujcie tam jakieś miłe przywitanie Przedział wiekowy jaki nam odpowiada to 18-26 lat Ale muszą być sympatyczne i... no ogólnie sympatyczne
rafalekx Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Już Ty dobrze wiesz do kogo Wpadaj tym swoim byyysześć
Reggi Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 No ja sie nie stety nie wyrobię .. kończę zajęcia o 18:20 i chciał nie chciał ..ostatni mam egzamin .. może następnym razem przy okazji
Kowi87 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2008 Już koło 14 No nieźle ja dopiero wstałem A co do kukuryn to mówiłem CI Rafalekx że trza pod biedrone podjechać tempem patrolowym a zobaczysz jak sie bedą pchąły wtedy :polew: a tak serio o 14 w niedziele to ciężko o jakies konkrety :gwizdanie:
demoralizator Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 organizować się chłopaki po 14 będziemy troche sie po vaguje pogada a potem gdzieś sie zainstalujemy
Kowi87 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2008 No dobra niech bedzie o tej 14 To ustawimy sie na parkingu koło mleczarni Ryki (takie cos duże niebieskie bez okien ) przy głównej Warszawa - Lublin ps pierwsze skrzyzowanie jadąc od Lublina skręcacie w lewo i pochwili jest parking a na miejscu cos sie wymyśli
Rekomendowane odpowiedzi