De8bolek Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Jeśli Spocik o 15 jutro to bardzo możliwe ze i ja sie teleportuje pod ósemke ;D
Kowi87 Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Opublikowano 6 Listopada 2009 Jeśli Spocik o 15 jutro to bardzo możliwe ze i ja sie teleportuje pod ósemke ;D
janjazda Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Jeśli Spocik o 15 jutro to bardzo możliwe ze i ja sie teleportuje pod ósemke ;D no i giiicik
_Solar_ Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 kurcze Solar to ja się piszę na prawy błotnik jak by był cały po lifcie i parę innych części kieyd to beziesz miał?? nie wiem jak na razie jest opcja tak na przyszły tydzień aby kupić polifta a co wyjdzie to nie wiem weźmie się co będzie i tyle :gwizdanie:
Armi Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 No ładnie a ja mam zjazd Ale zobaczę, może się wyrwę wcześniej albo się spóźnię.
Kowi87 Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Opublikowano 6 Listopada 2009 No ładnie a ja mam zjazd Ale zobaczę, może się wyrwę wcześniej albo się spóźnię. A o której zwykle kończysz
hanson1982 Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 kurcze Solar to ja się piszę na prawy błotnik jak by był cały po lifcie i parę innych części kieyd to beziesz miał?? nie wiem jak na razie jest opcja tak na przyszły tydzień aby kupić polifta a co wyjdzie to nie wiem weźmie się co będzie i tyle :gwizdanie: no mi by się jeszcze przydała osłona silnika i skrzyni bo moje to po ostatnim streecie troszke sie poprzecierały
Armi Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 No ładnie a ja mam zjazd Ale zobaczę, może się wyrwę wcześniej albo się spóźnię. A o której zwykle kończysz Różnie. Zwykle 18-20 plus powrót z Radomia. Nie oglądajcie się na mnie, postaram się wyrwać ale nie mogę nic obiecać. Laborki mam
Kowi87 Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Opublikowano 6 Listopada 2009 Solar jak dorwiesz jakiegos polifta najlepiej w avancie to ja bym chciał zobaczyć jak sie maja jego tylne boczki a dokłądniej mocowania rolety, jak bedzie kiera w dobrym stanie(sama kierownica) to też moze bym odkupił No ładnie a ja mam zjazd Ale zobaczę, może się wyrwę wcześniej albo się spóźnię. A o której zwykle kończysz Różnie. Zwykle 18-20 plus powrót z Radomia. Nie oglądajcie się na mnie, postaram się wyrwać ale nie mogę nic obiecać. Laborki mam OK
janjazda Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 kurcze Solar to ja się piszę na prawy błotnik jak by był cały po lifcie i parę innych części kieyd to beziesz miał?? nie wiem jak na razie jest opcja tak na przyszły tydzień aby kupić polifta a co wyjdzie to nie wiem weźmie się co będzie i tyle :gwizdanie: a może spryski będą
Kowi87 Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Opublikowano 6 Listopada 2009 kurcze Solar to ja się piszę na prawy błotnik jak by był cały po lifcie i parę innych części kieyd to beziesz miał?? nie wiem jak na razie jest opcja tak na przyszły tydzień aby kupić polifta a co wyjdzie to nie wiem weźmie się co będzie i tyle :gwizdanie: a może spryski będą Heheh Solar by do siebie przełozył
rafalekx Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 a może spryski będą se kup bo Ci dowód zabiorą Heheh Solar by do siebie przełozył Solar nie jest "miętki" on woli bez On sobie założy te od skody :gwizdanie: najlepsze
Kowi87 Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Opublikowano 6 Listopada 2009 A to Bigos byłeś na ziemiach Ryckich
Kowi87 Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Opublikowano 6 Listopada 2009 to było skubnąć posta jakiegos to byśmy co zrobili
Armi Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 dziś po 7 na wybrzeżu gdańskim czarny avat b7 3.0tdi LRY w strone grota nie wiem czy od nas bo nie dopatrzyłem się klubowych oznak.trochę się poganialiśmy, nie wiem co kierownik miał zmodzone pod maską ale zdrowo mnie jeszcze poganiał Znacie to auto?
Kowi87 Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Opublikowano 6 Listopada 2009 dziś po 7 na wybrzeżu gdańskim czarny avat b7 3.0tdi LRY w strone grota nie wiem czy od nas bo nie dopatrzyłem się klubowych oznak.trochę się poganialiśmy, nie wiem co kierownik miał zmodzone pod maską ale zdrowo mnie jeszcze poganiał Znacie to auto? Jest B7 czarne z czarnymi szybami na LRY ale to 2.0TDI raczej i to po programie na moje oko bo lubi przykopcić, ale na forum to go chyba nie ma
Rekomendowane odpowiedzi