hanson1982 Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 To co jutro spocik o 15?? Bo nawet ja jutro bede miał czas i zagoszcze (jak mi znowu jaki ś wyjazd nie wypadnie) tylko gdzie się spotykamy??
Kowi87 Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Opublikowano 6 Listopada 2009 Ma rejestrację LRY Kxxx?? A niewiem tego To co jutro spocik o 15?? Bo nawet ja jutro bede miał czas i zagoszcze (jak mi znowu jaki ś wyjazd nie wypadnie) tylko gdzie się spotykamy?? Jutro o 15 vagowanko Ja to ide do K2 poszaleć
bigos_s Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 to było skubnąć posta jakiegos to byśmy co zrobili Nie pisałem bo zaganiany strasznie byłem. Teraz pewnie będę w następny weekend. A widziałem twojego szaraka jak Ci go klinkierem obkładali przed blokiem Na przeciwko PeKSiaka też jakieś Avanciory namierzyłem
Kowi87 Opublikowano 7 Listopada 2009 Autor Opublikowano 7 Listopada 2009 hehhe no już skończyli mi garaż robić Pany trzeba będzie gdzieś pod dachem zrobić tego spota bo deszczowo w Rykach
De8bolek Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 A tam deszczowo nie ma co histerii siac najpierw spotkamy sie na parkingu a potem będziemy debatować co dalej ;P
Kowi87 Opublikowano 7 Listopada 2009 Autor Opublikowano 7 Listopada 2009 A tam deszczowo nie ma co histerii siac najpierw spotkamy sie na parkingu a potem będziemy debatować co dalej ;P vagowanko trza i tak zrobić
janjazda Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 A tam deszczowo nie ma co histerii siac najpierw spotkamy sie na parkingu a potem będziemy debatować co dalej ;P vagowanko trza i tak zrobić sie zrobi
Kowi87 Opublikowano 7 Listopada 2009 Autor Opublikowano 7 Listopada 2009 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10398085 W Rykach taki zabytek i to w jakim stanie Widział ktoś
De8bolek Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 Kurde już wiem na co zamienie moje Audi
Kowi87 Opublikowano 7 Listopada 2009 Autor Opublikowano 7 Listopada 2009 I po spocie :kox: Bigos żałuj że Cie nie było Vagowanko tez zrobione Dzieki wszystkim za przybycie Hanson mam dwie naklejki, jedna moge Ci dać, tylko kwestia kiedy odbierzesz a jedna sobie zostawiam na kolejną furke
Armi Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 Brakuje mojego czarnucha. Byłby remis sedan vs avant i 1:0 dla czarnych
_Solar_ Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 a wy koledzy juz widze zamowienia na częsci z A4 polift zrobiliście jak bedzie na bank a4 Poliftowa to dam znac jedyne co w tej kwesti wiem ze to własnie bedzie ten model i to jak najbardziej w kombi a jaki rok produkcji i ostatecny model to nic jeszcze nie wiadomo
Kowi87 Opublikowano 7 Listopada 2009 Autor Opublikowano 7 Listopada 2009 Brakuje mojego czarnucha. Byłby remis sedan vs avant i 1:0 dla czarnych Jaki tam remis przecież były 3 Avanty, no przez chwile 4 i jeden Sedan :polew:
Armi Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Brakuje mojego czarnucha. Byłby remis sedan vs avant i 1:0 dla czarnych Jaki tam remis przecież były 3 Avanty, no przez chwile 4 i jeden Sedan :polew: Nie wiem jak liczyłem ale tak mi właśnie wyszło Zła aura chyba.
De8bolek Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 A ja tam wpadłem w jedynym słusznym nadwoziu i zawstydziłem resztę kredensów:tongue4: Spokojnie ja rozumiem ze teraz nie bardzo wypada przyznać sie do błędu jakim był vavant wybaczam wam znajcie moje dobre serce:polew: :polew:
Kowi87 Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Opublikowano 8 Listopada 2009 A taki ziomek z Ryk, ma parówa stajla :polew: chciał naklejke heheh dałem mu warunek :polew: wbicie na forum :kox:
Armi Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Bolek, nie mijałem się z Tobą na Stawskiej w DBL jakieś pół godziny temu? Jechałem na Dęblin a Ty na Ryki (Stawy).
De8bolek Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 Nie wydaje mi się dawno w DBL nie byłem ludzie wiedzą co dobre i kupują srebrne sedany w samych rykach już z 5 naliczyłem nawet poseł Żaczek pogania Srebrnym sedanem
Rekomendowane odpowiedzi