bigos_s Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 Powitać kolegę Dęblin Ryki Bobrowniki - Trójmiasto dawno już tego nie słyszałem ale troszkę inne tablice KRA.To chyba nie przeszkadza? Oczywiście że NIE - Wpadaj śmiało.
Kowi87 Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Opublikowano 27 Lutego 2009 bigos_s a ty kiedy będziesz na lubelszyźnie
janjazda Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 OO witamy kolegę No właśnie bigosie, kiedy się nam w Rykach ukażesz?? :gwizdanie:
janjazda Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 ja za tydzień będę Rykach więc można by coś na weekendzie zorganizować, co wy na to?? :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Opublikowano 27 Lutego 2009 Ja nie obiecuje że za tydzień bede bo mam zdanie indexów i ostatnie wpisy i ewentualną poprawke jutrzejszej poprawki juz 4 ale jeśli będzie dobrze w ten weekend to jak najbardziej sie pisze na taki spocik :kox: Tylko jakąś miejscówe ogarnijmy będą lepsze fotya konkurs jest wieć warto pomyśleć o jakimś innym miejscu niż oklepany parking pod budowlanką Może cos na kolejowej(koło złomu przy torach)
janjazda Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 No to git No miejscówkę trzeba by zmienić kolejowa nie głupi pomysł
Kowi87 Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Opublikowano 27 Lutego 2009 No to git No miejscówkę trzeba by zmienić kolejowa nie głupi pomysł przynajmniej foty będą ciekawsze noi nowy materiał na HDR
bigos_s Opublikowano 28 Lutego 2009 Opublikowano 28 Lutego 2009 bigos_s a ty kiedy będziesz na lubelszyźnie mysli No właśnie bigosie, kiedy się nam w Rykach ukażesz?? :gwizdanie: No właśnie tego to najstarsi górale nie wiedzą Co do Kolejowej to zdecydowanie lepszy pomysł - będzie bardziej.............. klimatycznie Tylko co to ten HDR :mysli:Tak czy siak "jemu"też tam powinno się spodobać _________________________________________________ O Adamek tłucze
janjazda Opublikowano 28 Lutego 2009 Opublikowano 28 Lutego 2009 No właśnie tego to najstarsi górale nie wiedzą Co do Kolejowej to zdecydowanie lepszy pomysł - będzie bardziej.............. klimatycznie Tylko co to ten HDR :mysli:Tak czy siak "jemu"też tam powinno się spodobać to nie dobrze a HDR'owi wszędzie dobrze
Kowi87 Opublikowano 4 Marca 2009 Autor Opublikowano 4 Marca 2009 I co pany kręcimy cos na miejscu W ten weekend jestem raczej w domu wiec mozemy cos ogarnąć. Za tydzień mnie nie będzie na 100% :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 4 Marca 2009 Autor Opublikowano 4 Marca 2009 To widać zjazdy nam się przeplatają to nie dobrze a to co 2 tygodnie teraz jesteś w Rykach?
bigos_s Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 nie ma reguły w sumie - ale najprawdopodobniej teraz co dwa tygodnie będę miał zjazdy. a co najciekawsze pracuję też w weekendy i będę musiał to jakoś pogodzić. Kiepsko to widzę Więc sam widzisz że ciężko mi się wyrwać w weekendy.
janjazda Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 no w ten weekend trzeba coś skołować :gwizdanie:
hornet Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 A moze w ogóle jest ktos z Ryk czy z Dęblina na LKA i sie skusi A godzinka no niech będzie ta 15 :gwizdanie: Ja jestem z Dęblina ale obecnie we Wrocku mieszkam Miłego spotowania
Kowi87 Opublikowano 5 Marca 2009 Autor Opublikowano 5 Marca 2009 A moze w ogóle jest ktos z Ryk czy z Dęblina na LKA i sie skusi A godzinka no niech będzie ta 15 :gwizdanie: no to szkoda Ale mieszkasz jeszcze w Dęblinie czy już całkowicie ise przeprowadziłeś Janjazda to krecimy spota na weekendzie Ja jestem z Dęblina ale obecnie we Wrocku mieszkam Miłego spotowania
hornet Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 A moze w ogóle jest ktos z Ryk czy z Dęblina na LKA i sie skusi A godzinka no niech będzie ta 15 :gwizdanie: no to szkoda Ale mieszkasz jeszcze w Dęblinie czy już całkowicie ise przeprowadziłeś Janjazda to krecimy spota na weekendzie Ja jestem z Dęblina ale obecnie we Wrocku mieszkam Miłego spotowania Mieszkam we Wrocławiu ale rodzinkę mam w dęblinie. Bywam czasami.
Kowi87 Opublikowano 6 Marca 2009 Autor Opublikowano 6 Marca 2009 To hornet jak kiedyś przyjdzie Ci odwiedzić te strony to pisze na watku to cos ogarniemy Robercik to jak działamy na weekendzie cos
Rekomendowane odpowiedzi