Luka3s Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Moja również odpala za pierwszym, nie ma z tym problemu jak narazie przynajmniej, za to ogromny problem jest z zamarzniętym bagażnikiem, włączam tylną szybe, wtedy lód się rozmraża woda spływa na bagażnik tzn w tą szczeline potem zamarza i d*pa, myśle że do wiosny się nie dostane do bagola, nawet zamka nie moge wcisnąć w sedanie...od baga Z zamkiem od strony kierowcy problem też miałem ale psiuuk psiuuk k2 gerwazy w zamki i chodzą jak należy.
bialy986 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Też dziś nasmarowałem wszystkie uszczelki dookoła drzwi,zawiasy bo strasznie skrzypiało a nie chciałbym żeby coś pękło..
andegrand Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 moja palila za pierwszym razem a dziś rano aku do wymiany
kubson Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 -15c nie robi na moim wrażenia wsiadam odpalam jade oby tak dalej
marec-ki Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Moja ma lekkie problemy. Stała 3 dni i musiałem przytrzymać ze 3-4 sekundy zanim załapała, zakaszlała i kle kle kle BTW cosik mi centralny zrobił kaput podchodzę do auta, wciskam guzik i .... giuzik !! drzwi się nie otwierają, zero reakcji. Wkładam kluczyk chcę przekręcić i ... nic HALT !! Psiknąłem odmrażaczem (cholercia mam auto dopiero miesiąc i nie wiedziałem że jest opcja grzania zamka) i wlazłem do środka. Centralny nadal nie działa, ale jutro pod kompa się wepnę i luknę co mu nie pasi Niestety po kupnie nie wymieniałem ani świec ani AQ, ale coś czuję, że AQ nie przetrwa tej zimy i trzeba będzie zakupić nowy.
Sebastian1983 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 "Panie a na co masz pan ten szpadel?" - czyli każdorazowe pytanie policji podczas kontroli mojego bagażnika w ciągu roku a dlatego :gwizdanie:
marec-ki Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 "Panie a na co masz pan ten szpadel?" A wie pan .... zajmuję się windykacją U mnie centralny już działa. Jakiś błędzik był. Wykasował i wsio hula
insane_Infinity Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Kupuj AQ...ja dzis Kupiłem Bosh'a S4 Silver i dałem 300 PLN
goldi Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 u nas we Wrocławiu wczoraj na wygwizdowiu -18 i pali bez problemu to już druga zima z klekotem a siódma z audi 80 jakby było powyżej -20 to zaczne dwa razy podgrzewać świece żarowe
Frimuś Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opolszczyzna -18'C Dluzej niz zwykle swieczki sie grzaly i bestia odpalila odrazu
kubson Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 I prosze dziś moja nie odpaliła już.. Akumulator wyzionoł ducha
trezor4 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 a jakie paliwo lejecie na zimę ? Verva , V-Power a moze Ultimate ?
kubson Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Co śmieszne ja jeszcze na letnim śmigam bez żadnych dodatków w paliwie :gwizdanie:
Frimuś Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Ja zwykle ON plus dodatek do paliwa :gwizdanie:
piotr26a4 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Koledzy to że kiepsko na zimno pali to może być wina paliwa czy niebardzo bo powiem wam że zatankowałem na nieznanej stacji i akurat wtedy przyszły mrozy i nie wiem gdzie leży wina narazie staram się wyjeździć paliwo nie chcę szukać dalej różnie mi mówią że świece, paliwo,filtr itd. więc sam już nie wiem podpowiedzcie coś Pozdrawiam
piotr26a4 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Czyli radzisz kolego wyjeżdzić paliwo zatankować i zobaczyć co będzie się działo?
andegrand Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 ja leje normalną bez dodatków i pali od strzała
vdm Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 a ja w środę jadę, jadę i pffff.... zglasła kumpel zaciągnął mnie do mojego znajomego mechanika. Swiece wszystkie ok. Aku perfeckt. a z ropki z lukoila zrobil się kisiel w filtrze paliwa
kamilo Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Świeczki wymienione teraz mrozy nam nie straszne
Rekomendowane odpowiedzi