Bilder Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Opublikowano 19 Kwietnia 2019 (edytowane) Spokojnie obróć i zobacz co się dzieje. To ramie o co Ci chodzi ten dzyndzel do sprężyny sobie chodzi, on odpowiada za naprężenie sprężyny i nawet jak będzie otwarta jak tam dotknie to żadne siły na to nie działają. Jak masz otwarte to jest luźno po prostu sprężyna w fazie spoczynku Załóż odwrotnie i obadaj. Chodź muszę się przyznać, że te siłowniki mnie zadziwiły ponieważ dostałem filmik od @lewiatan1989 gdzie czy tak czy tak klapa hamowana była. Co przy ori używkach np stanowi problem w którą stronę założy się siłownik wg inaczej klapa się zachowuje w trakcie otwierania. Edytowane 19 Kwietnia 2019 przez Bilder
lewiatan1989 Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Opublikowano 19 Kwietnia 2019 36 minut temu, Adam87 napisał: Zobacz, u mnie tak to wygląda... Lipna lampa pomocnicza bo bateria pada mi w fonie Aż poszedłem do samochodu...
Adam87 Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2019 27 minut temu, Bilder napisał: Spokojnie obróć i zobacz co się dzieje. To ramie o co Ci chodzi ten dzyndzel do sprężyny sobie chodzi, on odpowiada za naprężenie sprężyny i nawet jak będzie otwarta jak tam dotknie to żadne siły na to nie działają. Jak masz otwarte to jest luźno po prostu sprężyna w fazie spoczynku Załóż odwrotnie i obadaj. Chodź muszę się przyznać, że te siłowniki mnie zadziwiły ponieważ dostałem filmik od @lewiatan1989 gdzie czy tak czy tak klapa hamowana była. Co przy ori używkach np stanowi problem w którą stronę założy się siłownik wg inaczej klapa się zachowuje w trakcie otwierania. Odwróce jutro i oblookam co i jak... dam znać 20 minut temu, lewiatan1989 napisał: Aż poszedłem do samochodu... Czyli dotyka??? Bo nie widzę dokładnie..
Adam87 Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2019 To jutro zamienię i zobaczę jak to się ma u mnie
Norbas Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Dobry modzik, żonka będzie zadowolona ? 1
lewiatan1989 Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Opublikowano 19 Kwietnia 2019 2 minuty temu, Norbas napisał: Dobry modzik, żonka będzie zadowolona ? Przy otwieraniu na pewno, pytanie jak z zamykaniem 1
Adam87 Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Jak narazie chłodno to przyjęła... 'A to samo się nie zamyka'??? 1
Adam87 Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2019 1 minutę temu, lewiatan1989 napisał: Przy otwieraniu na pewno, pytanie jak z zamykaniem Zamykała już i jest ok
lewiatan1989 Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Opublikowano 19 Kwietnia 2019 1 minutę temu, Adam87 napisał: Jak narazie chłodno to przyjęła... 'A to samo się nie zamyka'??? Hahaha u mnie padło takie samo pytanie i jeszcze "a nie zrobisz by się samo zamykało" Ale ten mod jak i składane lustra chwaliła 1
Adam87 Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2019 6 minut temu, lewiatan1989 napisał: Hahaha u mnie padło takie samo pytanie i jeszcze "a nie zrobisz by się samo zamykało" Ale ten mod jak i składane lustra chwaliła Aj tam, kobiety... Ważne, że pochwalone i przeszło kontrole sprawności 1
kamil-vag Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Wygodnisie ^^ Ja już z pół roku nie mogę sprężynek założyć, żeby samo się otwierało ? ale to zamiast się cieszyć, że niosąc zakupy zrobi klik i otwarte to jeszcze marudzą ? 1
Adam87 Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Narazie fajny bajer ale ocenie gdy naprawdę będzie potrzebne aut. otwieranie 20190420_090834.mp4 2
Gremlin0209 Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Lato w koncu zawitalo na aucie ? brawo Ty ? Adas pochwal no sie ile taki zestawik kompletny...? Moze byc priv ? 1
MarcinL Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Fajnie, bo niesiesz torby ze sklepu i masz w dłoni kluczyk, to tylko myk przycisk i otwarte. Chciałem do siebie wsadzić sprężyny mocniejsze, ale nie lubię dotykać klapy bagażnika przy zamykaniu bo zostają wtedy palce Także zostaje mi się cieszyć tym co jest i możliwość chwytania za uchwyt od środka żeby pociągnąć klapę. No chyba, że w sedanach lżej to chodzi i nie musicie blachy dotykać żeby domknąć. 1
Adam87 Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2019 10 minut temu, Gremlin0209 napisał: Lato w koncu zawitalo na aucie ? brawo Ty ? Adas pochwal no sie ile taki zestawik kompletny...? Moze byc priv ? Napisze tutaj.. razem wyszło mnie 460zł, ale ja kupowałem nowe siłowniki.. @Bilder ma komplety tańsze, a ja wziąłem ten bez siłowników, stąd taka cena... ale jestem zadowolony 10 minut temu, MarcinL napisał: No chyba, że w sedanach lżej to chodzi i nie musicie blachy dotykać żeby domknąć. Oj trzeba dotknąć blachy... napewno
MaciekPL Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Opublikowano 20 Kwietnia 2019 13 minut temu, MarcinL napisał: Fajnie, bo niesiesz torby ze sklepu i masz w dłoni kluczyk, to tylko myk przycisk i otwarte. Chciałem do siebie wsadzić sprężyny mocniejsze, ale nie lubię dotykać klapy bagażnika przy zamykaniu bo zostają wtedy palce Także zostaje mi się cieszyć tym co jest i możliwość chwytania za uchwyt od środka żeby pociągnąć klapę. No chyba, że w sedanach lżej to chodzi i nie musicie blachy dotykać żeby domknąć. Jesli masz wycieraczke to polecam zamknąć dotykając wycieraczke. Ten początek, nic się nie brudzi ? Fajnie działasz Adam
Adam87 Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2019 8 minut temu, MaciekPL napisał: Jesli masz wycieraczke to polecam zamknąć dotykając wycieraczke. Ten początek, nic się nie brudzi ? Fajnie działasz Adam Dzięki Maciek cały czas do przodu.. A z tym zamykaniem to faktycznie za wycieraczkę będzie dobrze, bez brudzenia rąk
MarcinL Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Opublikowano 20 Kwietnia 2019 5 minut temu, Adam87 napisał: Dzięki Maciek cały czas do przodu.. A z tym zamykaniem to faktycznie za wycieraczkę będzie dobrze, bez brudzenia rąk 18 minut temu, MaciekPL napisał: Jesli masz wycieraczke to polecam zamknąć dotykając wycieraczke. Ten początek, nic się nie brudzi ? Fajnie działasz Adam Bardziej chodzi o fakt palców, a nie pobrudzenia się. Przykładowo masz lekko już przykurzone auto i dotkniesz, to brzydki ślad zostaje od macania Takie zboczenie jakieś mam, bo na czarnym wszystko widać. Nawet zwracam innym uwagę jak otwierają drzwi, to żeby kciukiem nie dotykali nad klamkę ?
lewiatan1989 Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Opublikowano 20 Kwietnia 2019 No chodzi tak samo jak u mnie. Ja pierwsze zamachnięcie biorę łapiąc za uchwyt w środku a ewentualnie domykam rejestracją - też nie lubię palców na klapie
Rekomendowane odpowiedzi