Gość Murzyn Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 http://www.a4-klub.pl/forum/viewtopic.php?p=94349#94349 bledy z VAG'a [ Dodano: 05-03-2007, 23:14 ] Sami wariaci hehe...same wariaty
dark79 Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 PS. teraz juz wiecie jak sie pozdrawia kolegow z ciezaowek jak :twisted: "gdzecznie" im machajac :twisted: uff ale mi lapka zmarzla. a ja myslalem ze pomiedzy nimi bedziesz chcial przejechac
schiller Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 PS. teraz juz wiecie jak sie pozdrawia kolegow z ciezaowek jak :twisted: "gdzecznie" im machajac :twisted: uff ale mi lapka zmarzla. a ja myslalem ze pomiedzy nimi bedziesz chcial przejechac tez tak przez sekunde myslalem :twisted: ale troszke za ciasno bylo. to by byl material na dobry filmik :biggrin:
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 a ja myslalem ze pomiedzy nimi bedziesz chcial przejechac tak samo myślałem Wtedy to byłby dopiero hit chyba musiałbym na poboczu stanąć i zapłakać ze śmiechu
Sprinter Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 Do dzisiejszego dnia nie wiem kto mi kielbe zjadł z grilla nie tylko Ty jeden :twisted: Moja tez sie gdzieś zapodziała :twisted: Ja se wrzuciłem dwie, a co !
poziek Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 ,, ja wprawdzie jestem ośka, ale jak walnę jeszcze ze dwa to już na pewno będę Quattro" dobry tekst jeszcze mi się przypomniało w najlepszej knajpie tekst blondi, kręcone włoski: "naleśniki.....KOMU!!!!!!!!!!! " tekst odlot
taktuś Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 Ja se wrzuciłem dwie, a co ! Ja też sobie wrzuciłem+kaszanaSorry Sprinter, ale Ciebie w ogóle nie kojarzę ze zlotu!!! Zresztą nie tylko Ciebie, faktycznie Ktoś już wcześniej napisał(chyba Rob), że integracja była słaba (grupy regionalne)!!! A pisałem żeby był mikrofon, co by każdy 2-3 słowa przez niego powiedział o sobie!!! Identyfikatory też nie każdy uczestnik zlotu nosił!!! TO wszystko do poprawienia na następnym zlocie Bo zlot to nie tylko powrót z kawaleryjskimi szarżami!!!
Gość Murzyn Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 yhh to tylko ja staralem sie byc wszedzie po trochu??
Gość rob Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 yhh to tylko ja staralem sie byc wszedzie po trochu?? Ciebie na pewno wszyscy poznali
Gość Keżor Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 Identyfikatory też nie każdy uczestnik zlotu nosił!!! po pierwszej imprezie jak mnie Keżorowa do pokoju niosła to już na drugi dzień wszyscy mnie chyba kojażyli to myślałem że nie musze mieć ale czasem nosiłem
Gość Murzyn Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 Ciebie na pewno wszyscy poznali mam takowa nadzieje mowilem ze Murzyn to zwierze stadne :twisted:
MAx Opublikowano 5 Marca 2007 Autor Opublikowano 5 Marca 2007 no jelsi chodzi o identyfikator lustrator to mi moj gdzies wcielo ale za to na dworze znalazlem identyfikator Murzyna, no ale z kojarzenim mojej geby to tez chyab niktr problemu nie mial :eek: Do dzisiejszego dnia nie wiem kto mi kielbe zjadł z grilla nie tylko Ty jeden :twisted: Moja tez sie gdzieś zapodziała :twisted: Ja se wrzuciłem dwie, a co ! do tego sie podłączam i jutro pisze pismo do nich
poziek Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 no jelsi chodzi o identyfikator lustrator to mi moj gdzies wcielo ale za to na dworze znalazlem identyfikator Murzyna, no ale z kojarzenim mojej geby to tez chyab niktr problemu nie mial :eek: Do dzisiejszego dnia nie wiem kto mi kielbe zjadł z grilla nie tylko Ty jeden :twisted: Moja tez sie gdzieś zapodziała :twisted: Ja se wrzuciłem dwie, a co ! do tego sie podłączam i jutro pisze pismo do nich a ja tam porządnie kaszaneczke winkiem grzanym oblałem
MAx Opublikowano 6 Marca 2007 Autor Opublikowano 6 Marca 2007 no jelsi chodzi o identyfikator lustrator to mi moj gdzies wcielo ale za to na dworze znalazlem identyfikator Murzyna, no ale z kojarzenim mojej geby to tez chyab niktr problemu nie mial :eek: Do dzisiejszego dnia nie wiem kto mi kielbe zjadł z grilla nie tylko Ty jeden :twisted: Moja tez sie gdzieś zapodziała :twisted: Ja se wrzuciłem dwie, a co ! do tego sie podłączam i jutro pisze pismo do nich a ja tam porządnie kaszaneczke winkiem grzanym oblałem czyz bys lubil czarne,i wilgotne no i latwe :biggrin:
poziek Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 powiedziałbym, że różowe, wilgotne, ciepłe... :twisted:
Hugo Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 Sorry , że dopiero dzisiaj pisze , ale zapomniałem adres forum Ok to jedziemy z koksem.Co ja się będe rozpisywał . powiem krótko : REWELACJA !!!!!! . Po prostu było miodzo.Extra ludzie , extra klimat , wszystko extra.Dziękuje Wam , że byliście grzeczni :biggrin: Tak więc odemnie dla Was wszystkich wielki szacunek Widok 47 x A4 na rynku to było coś :twisted: Mam nadzieje , że a zlocie letnim frekwencja będzie wieksza i jeszcze lepsza zabawa. P.S Pozdrowienia dla Lookiera , co zna Wujka Staszka , Mistrza ciętej riposty."Zamknij morde , zamknij morde"
mrog Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 ale zapomniałem adres forum i to wyjąsnia wszystko jaka była zabawa, niestety mnie tam nie było...
adadur Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 No nie wiem jak NIUNIAA4 się wypowie, ale jak dla mnie to jeszcze Cię było za mało A jak ma się wypowiedzieć pewnie potwierdzi że było super PS . Dobrze że Łukasz ma zakaz wejścia na forum Terrorystka.
Gość dino Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 No ładnie widzę, ze szukać niezadowolonych ze zlotu to ja tutaj nie znajdę. no to żałuje jeszcze bardziej że mnie tam nie było Czytam ze zabawa była przednia, no i autek też się zjechało. Na letnim muszę sie zjawić bo mnie ... a może zwerbuje braciszka bo kupił właśnie zgadnijcie co? Tak, Tak A4, B5 TDI 110, 97r. Pozdrawiam wszystkich Uczestników zlotu! DINO
Rekomendowane odpowiedzi