SYKET Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Podaje namiary na szrot,bo widze jest zainteresowanie.AUTORYNEK- Spławy I koło Kraśnika tel.601 378 890
grzanek85 Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Kup sobie anenę lemma i n ie na magnes tylkoz uchwytem będziesz 100% zadowolony z jakości i ceny
MARCIN607 Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 może byśmy jakiś spocik na święta albo w następny weekend zorganizali?? co wy na to, byłby ktoś chętny??
stojann Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 ja na bank nie dam rady,a caly weekend bylem w ostr :wallbash:
walo Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Ja wstępnie bym się pisał. :> Ładna pogoda się robi to będzie można dłużej pogadać
MARCIN607 Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 czyli chetni są tylko datę dogadać i gotowe
dudi75 Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Opublikowano 31 Marca 2009 Ja niestety odpadam furka rozkrecona ,nochyba ze rowerkiem przylece :gwizdanie: w koncu nie mam daleko
MARCIN607 Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 co się stało dudi?? jakaś poważna usterka czy mody??
aniolek Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Ja niestety odpadam furka rozkrecona ,nochyba ze rowerkiem przylece :gwizdanie: w koncu nie mam daleko :polew: :polew: to chociaz ramke forumowa sobie zarzuc
jarko Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Witam serdecznie Przepraszam że przeszkadzam, ale jak zwykle mam kilka spraw Zbieram zamówienia na kolejną turę polarków męskich, jeżeli ktoś reflektuje to: >> KLIK << Pojawiły się również w ofercie t-shirty dziecięce: >> KLIK << A także damskie koszulki - nowy fason: >> KLIK << Zapraszam również do udziału w ankiecie - wybieramy nowy kolor męskich t-shirtów: >> KLIK << No i przy okazji Zbieram fotki na marzec w konkursie na najładniejsze zdjęcie A4 na forum: >> KLIK << Dziękuję za uwagę i pozdrawiam Wszystkich [br]Dopisany: 01 Kwiecień 2009, 00:00_________________________________________________BTW macie jakiegoś spota w okolicach Wielkiej nocy :?: Będę w Ostrowcu to bym Was odwiedził
MARCIN607 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Ja niestety odpadam furka rozkrecona ,nochyba ze rowerkiem przylece :gwizdanie: w koncu nie mam daleko :polew: :polew: to chociaz ramke forumowa sobie zarzuc i juz cię na spocik wyszykowała
dudi75 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Ja niestety odpadam furka rozkrecona ,nochyba ze rowerkiem przylece :gwizdanie: w koncu nie mam daleko :polew: :polew: to chociaz ramke forumowa sobie zarzuc i juz cię na spocik wyszykowała :polew: Moze bymi zapodal ale jeden kolega nawala z ramkami ,no chyba ze z audicy przerzuce :kox:
jarko Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 jarko ,to prima aprilis ? Ale co :?: Że będę w Ostrowcu na święta
krawcu11 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Co dudi też zamówiłes ramki u pana pietro :-). A na spota się pisze jakby co
stojann Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 jarko ,to prima aprilis ? Ale co :?: Że będę w Ostrowcu na święta dokladnie, rodzinke masz w ostr ?
jarko Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 jarko ,to prima aprilis ? Ale co :?: Że będę w Ostrowcu na święta dokladnie, rodzinke masz w ostr ? No dokładnie
dudi75 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Co dudi też zamówiłes ramki u pana pietro :-). A na spota się pisze jakby co Wlasnie zamowilem 5szt i lipa z tego bedzie ,kolesia chyba przerosl ten temat trzeba chyba do konkutencji sie udac
Rekomendowane odpowiedzi