Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Black BEX quattro 225KM/345Nm by Gregor10/FULLLL/Milltek/Vfiz/Brakes-345/300/ATS GTR908/KierownicaRS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, H4mm3R napisał:

Miałem je :whistling:

A wiem:whistling:

Opublikowano
Godzinę temu, dayd_4 napisał:

Wiesz jak jest - jak najdłużej chce się jeździć jednak na latowym felunku RS4...:punk:

Zakładaj :kox::drool3:

Opublikowano
20 godzin temu, dayd_4 napisał:

Siemka panowie!

Zima idzie, a z zimą jak to zimą, wypada mieć zimowe kółka:naughty:

Z wielkim żalem rozstałem się z moimi AVUSami, które miałem chyba z 8 lat, ale po prostu mi się znudziło jeżdżenie na dystansie. Teraz zakupiłem coś takiego:

Napiszcie co sądzicie:cygaro:

8,5x18 ET29

DSC_2191.jpg

DSC_2192.jpg

DSC_2193.jpg

Jaka opona do tego ?

Opublikowano
  • Autor
3 godziny temu, Dev napisał:

Jaka opona do tego ?

Tym razem padło na Dunlopa Wintersport 5 w indeksie V. Już zmontowałem zestaw:wink: Zobaczymy jak będzie się zachowywał zimą. Kiedyś jeździłem na Dunlopie 3D w Astrze GTC i mega sobie radził.

Generalnie jeśli chodzi o zimówki, to preferuję typowo śnieżne opony. Najchętniej założyłbym Nokiana Hakapeliitte z kolcami i jeździł bym tylko po śniegu:quattro:, ale niestety w naszych warunkach opona zimowa jest kompromisem, bo więcej asfaltu i szadzi u nas niż śniegu. Do tego nie rzadko zdarza mi się latać suchą autostradą zimą powyżej 200km/h..:naughty: ... więc trzeba założyć "zimówki", ale takie raczej na szybki zimny asfalt, niż stricte na śnieg:facepalm:

Opublikowano
  • Autor
23 godziny temu, FroS-t napisał:

Yop, tak BTW, ostatnio u mnie w mieście widziałem gościa na tych Rotiformach w B6 i na żywo wygląda to naaaaprawde dobrze:kox:image (644×362)_20210418203312.jpg

@FroS-tTeraz to już przesadziłeś:buhaha::buhaha::buhaha:

Nie zasnę:drool3:

Opublikowano
47 minut temu, dayd_4 napisał:

Tym razem padło na Dunlopa Wintersport 5 w indeksie V. J

a rozmiar ?

Opublikowano
  • Autor
W dniu 21.11.2021 o 22:47, Dev napisał:

a rozmiar ?

225/40R18

Opublikowano
On 11/20/2021 at 9:46 PM, dayd_4 said:

Siemka panowie!

Zima idzie, a z zimą jak to zimą, wypada mieć zimowe kółka:naughty:

Z wielkim żalem rozstałem się z moimi AVUSami, które miałem chyba z 8 lat, ale po prostu mi się znudziło jeżdżenie na dystansie. Teraz zakupiłem coś takiego:

Napiszcie co sądzicie:cygaro:

8,5x18 ET29

DSC_2191.jpg

DSC_2192.jpg

DSC_2193.jpg

Dayd_4

Gratuluje wyboru ?

Chyba najładniejsze Ori 18".

Fajny ażurowy wzór.

Ładnie wyeksponuje hebel.

Wrzucaj foty na aucie ?

Pozdrowienia

Opublikowano
  • Autor

Wrzuciłem fele na auto. Tak to wygląda. Co myślicie?:cygaro: Sam mam mieszane uczucia.:eusathink:

A tak przy okazji wpadłem na pomysł żeby może sprzedać RSy..:shock3:

DSC_2309.JPG

Opublikowano

Moja subiektywna opinia - rsy ładniej siedziały ?

Opublikowano

Też uważam, że na rs'ach ladniej:)

Jakies takie "nowe" te felgi przy B6:)

Opublikowano
47 minut temu, dayd_4 napisał:

Wrzuciłem fele na auto. Tak to wygląda. Co myślicie?:cygaro: Sam mam mieszane uczucia.:eusathink:

DSC_2309.JPG

Bez szału, ale tragedii nie ma, tak to jest jak się kombinuje bo coś się znudzi a potem ciężko coś wybrać….. sam mam kibel we łbie co do mojego auta, tyle felg co się naoglądałem i przymierzałem i nic mi się nie podoba …..

Napisz mi na PW co do Rs-ów….

Opublikowano

RSy lepiej siedzialy :) Bylo z charakterem, tutaj tak bardziej pospolicie.

Edytowane przez trepek

Opublikowano

Szkoda, że spóźniłem się z AVUSami... widziałbym je na lato. ;)

Opublikowano
  • Autor
9 minut temu, george napisał:

Szkoda, że spóźniłem się z AVUSami... widziałbym je na lato. ;)

Jak chcesz będę miał na lato AVUSy 18 ale bez opon.

Opublikowano
  • Autor

Panowie, zdecydowaliśmy ze szwagrem @HOLMATRO, że szykujemy na wiosnę nowe wypasione SETy do swoich wózków. Oczywiście dwa takie same.:oklasky:

Dlatego ogłaszam swoje koła letnie. Link poniżej. Jak macie pytania albo propozycje, to piszcie w prywatnych wiadomościach. Koła przelatały ze mną Chorwację, Niemcy, Słowację, i Polskę jak długa i szeroka. 3 sezony mi służyły, wciąż mega mi się podobają i jestem z nich zadowolony, ale czas coś zmienić, zamieszać w wątku, bo za długo nic się nie dzieje:facepalm: Audi Coupe B2 na zimę nakryta kocem, wreszcie zakończyła pochłanianie pieniędzy, więc mogę chwilowo skupić się na wydawaniu ich na B6:nabijasie:

3majcie się:hi:

Opublikowano
W dniu 29.11.2021 o 11:57, dayd_4 napisał:

DSC_2309.JPG

Osobiście uważam ze do budy b6/ b7 bardziej pasuje taki wzór tez z a5 parametry identyczne kupiłem właśnie taki do swojej b6 na lato, ale wiadomo są gusta i gusciki. Ten który masz wg mnie jest dużo nowocześniejszy no a z rs-ami nie ma co nawet porownywac. To już jest klasyka i na każdym Audi prezenci się wysmienicie. A tak poza tym to kozak czarnuch miło się ogląda i czyta ?

IMG_20211124_153004.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
W dniu 2.12.2021 o 09:28, Mr.Joker napisał:

Osobiście uważam ze do budy b6/ b7 bardziej pasuje taki wzór tez z a5 parametry identyczne kupiłem właśnie taki do swojej b6 na lato, ale wiadomo są gusta i gusciki. Ten który masz wg mnie jest dużo nowocześniejszy no a z rs-ami nie ma co nawet porownywac. To już jest klasyka i na każdym Audi prezenci się wysmienicie. A tak poza tym to kozak czarnuch miło się ogląda i czyta ?

IMG_20211124_153004.jpg

Dzięki za słowa uznania.:hi: Może i masz rację, z tym, że "za nowe". Tak czy inaczej fele kupiłem prawie pod domem, dotknąłem, wrzuciłem na wyważarkę, sprawdziłem, były idealne, bez ryski, proste, jak nowe, więc wziąłem. Ile razy coś kupię z wysyłką, to wychodzi lipa. Ostatnio poleciałem do Łodzi po 18tki na zimę, bo tak mnie pojechaliście, że postanowiłem wymienić je na inne i co się okazało?????? - krzywe i przetoczone ET!!!:wallbash: Straciłem dzień wolnego, "parę litrów" paliwa, a na miejscu okazało się, że jest kibel.:suicide_anim: Tak to jest z kupowaniem kół gdzieś daleko od domu.:facepalm: 

Tak czy siak, skoro mówicie, że średnio Wam się podobają moje "nowe" zimowe 18tki - są do sprzedania. Jak ktoś chce, to piszcie, oddam tanio:naughty:

Opublikowano

Zostaw RS na zimę i kupuj nowe lato....

Opublikowano

I tysięczny wpis należny do mnie  :decayed:

Podoba mi się foto na którym masz taki pasek czarny an szybie z przodu. Kozak taki full black był. :D