dayd_4 Opublikowano 19 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2020 4 godziny temu, kamelus_ napisał: Tu już widzę gruby remont a to zazwyczaj niestety nie opłacalne a i czasu mnóstwo trzeba poświęcić. Jak dla mnie to stan musi być co najmniej dobry do niewielkich poprawek i dopieszczenia. Nie oceniaj auta po jednym obrazku
dayd_4 Opublikowano 19 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2020 5 godzin temu, kamelus_ napisał: O to dobry pieniądz. Myślałem że dobrze ponad 100 będzie wołał jeśli ładna i w oryginale. Może lepiej że sprzedana bo bym już miał rozkminę i po nocach nie spał ? Nie była w oryginale, ale i cena była adekwatna do stanu. Podobnie ta bordowa. Dużo jej brakuje do igły, ale jest zdrowa Jakby była igła kosztowała by razy 2.
dayd_4 Opublikowano 19 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2020 7 godzin temu, HOLMATRO napisał: Nic, przypomniałem sobie po twoim poście że miałem w telefonie zdjęcie motoru niewrzucone. Po prostu nie każdy to czue..
szafa Opublikowano 19 Grudnia 2020 Opublikowano 19 Grudnia 2020 Graty fury, mozna powiedzieć że takich już nie uświadczymy na drodze ? wrzuć pełne fotostory ??
dayd_4 Opublikowano 19 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2020 1 godzinę temu, szafa napisał: Graty fury, mozna powiedzieć że takich już nie uświadczymy na drodze ? wrzuć pełne fotostory ?? Dzięki. Będę wrzucał jak coś zacznę ogarniać. Słabo z czasem. Puki co oprowadzam wycieczki w firmie
kamelus_ Opublikowano 20 Grudnia 2020 Opublikowano 20 Grudnia 2020 15 godzin temu, dayd_4 napisał: Nie była w oryginale, ale i cena była adekwatna do stanu. Podobnie ta bordowa. Dużo jej brakuje do igły, ale jest zdrowa Jakby była igła kosztowała by razy 2. Wiem ile kosztuje igła
dayd_4 Opublikowano 24 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2020 Panowie, audiolka już po pierwszym przeglądzie pozakupowym, wymianie wszystkich płynów, akumulatora, czyszczeniu hamulców i pomiarze ciśnienia na cylindrach (po 12). Z ciekawostek filtr oleju był z 2008 roku, podobnie jak opony, ktore choć nowe, są sparciałe, ale na szczeście tylko na dole Korozji na podwoziu brak, tuleje zawieszenia oraz wszystkie elementy gumowe są jeszcze fabryczne i wyglądają jak nowe. Po demontażu nadkoli przednich ukazuje się wszechobecny wosk. Nawet światła świecą równo. Zarejestrowany, ubezpieczony. W poniedzialek, jeśli nie będzie mokro, zakładam blachy i pierwsza przejażdżka Pozdrówka 6
black4 Opublikowano 25 Grudnia 2020 Opublikowano 25 Grudnia 2020 Szybko działasz ? Rejestruj i dawaj znać jak to się prowadzi i jak ogólne wrażenia z jazdy. Dużo fun'u życzę ?? 1
rosati Opublikowano 25 Grudnia 2020 Opublikowano 25 Grudnia 2020 (edytowane) 21 godzin temu, dayd_4 napisał: Panowie, audiolka już po pierwszym przeglądzie pozakupowym, wymianie wszystkich płynów, akumulatora, czyszczeniu hamulców i pomiarze ciśnienia na cylindrach (po 12). Z ciekawostek filtr oleju był z 2008 roku, podobnie jak opony, ktore choć nowe, są sparciałe, ale na szczeście tylko na dole Korozji na podwoziu brak, tuleje zawieszenia oraz wszystkie elementy gumowe są jeszcze fabryczne i wyglądają jak nowe. Po demontażu nadkoli przednich ukazuje się wszechobecny wosk. Nawet światła świecą równo. "Kurła, kiedyś to było" Gratuluję zakupu - widać, że cieszy niesamowicie Edytowane 25 Grudnia 2020 przez rosati
marky2552 Opublikowano 25 Grudnia 2020 Opublikowano 25 Grudnia 2020 Kurła z jak bym nie wiedział że to audi to na parkingu gdzieś z boku bym go z polonezem pomylił ?
kamelus_ Opublikowano 26 Grudnia 2020 Opublikowano 26 Grudnia 2020 W dniu 24.12.2020 o 22:42, dayd_4 napisał: Panowie, audiolka już po pierwszym przeglądzie pozakupowym, wymianie wszystkich płynów, akumulatora, czyszczeniu hamulców i pomiarze ciśnienia na cylindrach (po 12). Z ciekawostek filtr oleju był z 2008 roku, podobnie jak opony, ktore choć nowe, są sparciałe, ale na szczeście tylko na dole Korozji na podwoziu brak, tuleje zawieszenia oraz wszystkie elementy gumowe są jeszcze fabryczne i wyglądają jak nowe. Po demontażu nadkoli przednich ukazuje się wszechobecny wosk. Nawet światła świecą równo. Zarejestrowany, ubezpieczony. W poniedzialek, jeśli nie będzie mokro, zakładam blachy i pierwsza przejażdżka Pozdrówka Nie no nie ma co gadać piękna jest. Ja bym tylko koło zmienił. Ładny skręcany BBS 17" by tu siadł jak złoto...
black4 Opublikowano 31 Grudnia 2020 Opublikowano 31 Grudnia 2020 Fajnie ? Jak jakiś De Lorean niemalże ? Jak odczucia z jazdy? Btw. Tak jak Kamelus pisze klasyka 17" BBS wjechałby jak zimny nóż w rozgrzane masełko ? Pozdrowienia 1
HOLMATRO Opublikowano 1 Stycznia 2021 Opublikowano 1 Stycznia 2021 7 godzin temu, black4 napisał: Btw. Tak jak Kamelus pisze klasyka 17" BBS wjechałby jak zimny nóż w rozgrzane masełko ? potwierdzam ! Nalegam ! 1
qruku Opublikowano 13 Stycznia 2021 Opublikowano 13 Stycznia 2021 Super klasyk, gratuluję ładnej sztuki ? 1
dayd_4 Opublikowano 25 Marca 2021 Autor Opublikowano 25 Marca 2021 Panowie, jako że nic wielkiego się nie dzieje z BEXem, a pasję teraz dzielić muszę na dwa , wrzucam foto nowych fantów zakupionych do Coupe Niebawem montaż. Pozdrawiam
HOLMATRO Opublikowano 25 Marca 2021 Opublikowano 25 Marca 2021 56 minut temu, dayd_4 napisał: Panowie, jako że nic wielkiego się nie dzieje z BEXem, a pasję teraz dzielić muszę na dwa , wrzucam foto nowych fantów zakupionych do Coupe Niebawem montaż. Pozdrawiam A o tym ze musiałem ci gotówkę wydzielać przy zakupie bo biegałeś po garażu chłopa spocony jak ksiądz pod przedszkolem to już zapomniałeś wspomnieć.. dobra miejscówka, sam niedługo się tam zaopatrze jak dopłynie moje B2 Quattro i chłop zejdzie trochę na ziemie z ceną
dayd_4 Opublikowano 25 Marca 2021 Autor Opublikowano 25 Marca 2021 18 minut temu, HOLMATRO napisał: A o tym ze musiałem ci gotówkę wydzielać przy zakupie bo biegałeś po garażu chłopa spocony jak ksiądz pod przedszkolem to już zapomniałeś wspomnieć.. dobra miejscówka, sam niedługo się tam zaopatrze jak dopłynie moje B2 Quattro i chłop zejdzie trochę na ziemie z ceną A co się dziwisz, jak dwadzieścia lat temu, to za dzisiejszą cenę lamp, kupiłem dokładnie takie coś:
dayd_4 Opublikowano 23 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2021 (edytowane) Panowie, cisza nastała w wątku, bo furka lata bezproblemowo, a zapał na wydawanie pieniędzy przeniósł się na coupe Minęło kolejne 8000km. Udało mi się w tym tygodniu po raz kolejny wymienić olej i zrobić wiosenny przegląd, wymienić wszystkie filtry i założyć nową "Cuprę" pod zderzak, bo odfrunęła ostatnia po 2 latach męczenia po krawężnikach... Oczywiście dalej zalewamy Liqui Moly High Tech 5W40 Edytowane 25 Czerwca 2021 przez dayd_4 Edit
dayd_4 Opublikowano 23 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2021 Za to do Coupe wpadły nowe oponki Michelin i klasyczne felgi Ronal R8
Rekomendowane odpowiedzi